Рік особистої ефективності. Збірник 3: Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими - Monolith Bizz: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009258)
kniga.biz.ua

Рік особистої ефективності. Збірник 3: Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими

Код: 2100009258
Купить Рік особистої ефективності. Збірник 3: Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими Monolith Bizz
450 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Monolith Bizz
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 240
Год 2019
ISBN 978-617-577-216-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70х100/16 (170х240 мм.)

О книге Рік особистої ефективності. Збірник 3: Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими

12 книжок в одній про розвиток емоційного, соціального інтелекту, комунікації і лідерство. Всі ці найцінніші знання з 12 бестселерів команда Smartreading ретельно відібрала і згрупувала в одному збірнику під загальною назвою:
«Продуктивно взаємодію з іншими»
 
Ця книжка містить 12 самарі книжок про усвідомлений розвиток емоційного і соціального інтелекту, емпатію, вміння ефективно спілкуватися, формувати стосунки. За її допомогою можна з’ясувати власні соціальні ролі, дізнатися, як впливає на нас наше близьке і далеке оточення, встановити глибші зв'язки з людьми і посилити лідерські риси.
 
Світові бестселери, які ввійшли до збірки:
3. «Брехня» Сем Гарріс
4. «Шість капелюхів мислення» Едвард де Боно
5. «Я бачу, про що ви думаєте» Джо Наварро, Марвін Карлінс
9. «Лідер без титулу» Робін Шарма
10. «Агент впливу. Як змінити будь-що» Керрі Паттерсон, Джозеф Ґренні, Девід Максфілд, Рон Макміллан, Ел Світцлер
 
ПРО ПРОЄКТ
Проєкт «Рік особистої ефективності» — серія з чотирьох збірників, кожен з яких містить 10–12 самарі найцінніших книжок з особистого розвитку й особистої ефективності. Всі ці книжки — безумовний мастрід, гідний посісти важливе місце в системі знань людини, що налаштована на зростання і бере на себе відповідальність за своє щастя й успіх.
 
Ми використовуємо підхід, що ґрунтується на лініях інтелекту (спасибі  Кену Вілберу, який надихнув нас). Цей та інші близькі підходи передбачають, що людина володіє різними видами інтелекту, кожен з яких можна усвідомлено розвинути і підсилити. Кожен збірник проєкту «Рік особистої ефективності» допоможе вам зробити якісний ривок у розвитку однієї з чотирьох найважливіших сфер інтелекту.
 
Збірник №3 (перед вами) — «Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими».
 
Читання одного самарі забере у вас пів години, а всю книжку можна прочитати за кілька днів. Решту часу ви зможете використовувати для практики.
 
АВТОРИ
«Дочитаєш до 35-ї сторінки, зайди до мене!»
Такий простенький запис залишив генеральний директор однієї з компаній на 35-й сторінці кожного з п’ятдесяти примірників книжки «Від хорошого до величного», які він придбав для своїх ключових менеджерів.
Скільки з них зайшло? Жодного!
Читання стає розкішшю, доступною далеко не всім. При цьому ми втрачаємо можливість переймати ідеї з розвитку бізнесу і вчимося найдорожчим та найдовшим способом — припускаючись помилок.
 
Команда компанії Smartreading, яку заснував Михайло Іванов (так-так, той самий Іванов, який є одним з батьків-засновників видавництва «Манн, Іванов і Фербер»), придумала рішення! Самарі — тексти, в яких у стислій формі розповідається про ключові ідеї кожної книжки. Вони не просто скорочують текст, а аналізують і збирають всю «сіль», яку автор старається донести до читача. Вони прочитали за вас гори нон-фікшн книжок і відібрали визначні, справді варті уваги. 
 
ЦИТАТИ З КНИГИ
Оптимізм — найкращий мотиватор
Доведено, що люди, здатні зусиллям волі опанувати себе, налаштуватися на позитивне світосприйняття, успішніші тому, що надія на кращий результат і оптимізм сприяють зміцненню інтелекту. Оптимістично налаштовані студенти в середньому краще складають іспити, позитивно налаштовані співробітники показують кращі результати в роботі. Оптимізм — найкращий мотиватор для інтелекту.
 
Невербальна комунікація
Невербальна поведінка, або мова тіла, — це спосіб передачі інформації за допомогою немовних засобів, як-от вираз обличчя, жести, дотики, рухи тіла, пози, тон, тембр голосу. Засоби невербальної комунікації можуть розкривати справжні почуття, думки і наміри людей. Часом вони виявляються правдивішими, ніж слова, які свідомо добирають ті, хто промовляє.
 
Наші потреби
Потреби вищого рівня виявляються не тільки тоді, коли базові задоволені на сто відсотків. Радше можна говорити про плавне наростання: наприклад, якщо базова потреба задоволена на десять відсотків, то потреба вищого рівня не виявиться, а якщо на двадцять п'ять відсотків — то вона актуалізується приблизно на п'ять відсотків.
 
Баланс трьох Я-станів
Людина стає зрілою особистістю, коли в її поведінці домінує стан Дорослого. Якщо ж переважає Дитина або Батько, це призводить до неадекватної поведінки й до спотворення світовідчуття. І тому завдання кожної людини — домогтися балансу трьох Я-станів за допомогою посилення ролі Дорослого.
 
Лідерський потенціал
Лідер живе в кожному з нас, але не кожен використовує лідерський потенціал. Ми чекаємо особливого моменту для глобальних змін, однак цей момент найчастіше так і не настає. Нам здається, що у всьому винні злий фатум, несправедливе начальство, політична ситуація та інші не залежні від нас обставини. Насправді всі проблеми в нас самих.
 
Мотивація
У мотивації батога і пряника є й позитивний момент. Але за умови, що базові винагороди — зарплата, платня, допомога і так далі — повинні бути адекватними і справедливими. Якщо немає розумного базового рівня, будь-яка мотивація буде ускладнена і часто взагалі неможлива.
 
«Усі брешуть»
Цікаво, що чим частіше людина бреше, тим більше вона підозрює інших у брехні й менше довіряє їм. Вона ніби виправдовує свою поведінку твердженням, що брехня нормальна річ і неминуча, що «всі брешуть». Звичайно, це ще більше підриває довіру з обох боків.
 
Механізм, що виробляє думки
Наш мозок — це механізм, що виробляє думки, і вирізняється абсолютно нетворчими здібностями. Мозок налаштований на створення стійких схем реагування, тобто стереотипів, які він прагне застосувати у всіх подібних ситуаціях.





Добавить свой отзыв о книге

Видео Рік особистої ефективності. Збірник 3: Міжособистісний інтелект. Продуктивно взаємодію з іншими



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сегодня купили