Виноробство. Настільна гра - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026104)
kniga.biz.ua

Виноробство. Настільна гра (Предзаказ)

Код: 2100026104
Купить Виноробство. Настільна гра Коллектив авторов
2328 грн
2450 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 232
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Виноробство. Настільна гра

Настільна гра «Виноробство» – це чудова тематична економічна стратегія, яка пропонує переміститися в сонячну Тоскану та зайнятися вирощуванням винограду та створенням яскравих смаків.
 
Залиті сонцем схили пагорбів, шум вітру в гілках і дивовижний запах винограду, що зріє. Попереду новий врожайний рік, нові відвідувачі, і новий врожай, який готовий перетворитися на яскраве вино.
 
Настільна гра «Виноробство» - це справжнє занурення у світ виноробства та розвитку виноградних господарств. У цій стратегічній грі тобі доведеться стати виноробом, конкуруючи з друзями за створення найвишуканіших вин у мальовничих виноградниках. Ігровий процес включає вибір оптимального сорту винограду, управління ресурсами та своїми робітниками, виробництво вина і час його дозрівання.
 
На початку партії гравці отримують планшети, карти дільниць та карти «Мами» та «Тато», які залишають гравцям «спадщину» у вигляді початкових ресурсів. Саме вони містять інформацію, скільки монет, працівників та карток буде у гравця. На стіл розміщується ігрове поле та решта компонентів.
 
Мета гри – створити найвишуканіші вина та розвинути успішне виноградне господарство, заробивши найбільшу кількість переможних очок. Очки нараховуються за виробництво та продаж вин, залучення туристів та виконання різних завдань.
 
Сам ігровий процес проходить через кілька раундів-років, розділених на чотири сезони.
 
Сезон Весни: У цій фазі розподіляється порядок ходу між гравцями. Ті, хто ходить раніше, отримують перевагу у виборі карт на ринку. Проте останнім дістається додатковий суттєвий бонус. Якщо ти вирішує почати хід пізніше інших, ти може отримати додаткові монети, переможні очки, сезонного робітника, карту лози, замовлення або гостя.
 
Сезон Літа: Влітку ти та інші гравці розподіляєте своїх працівників на різні дії, такі як збирання врожаю винограду, виробництво вина та прийом відвідувачів. У цей час можна висадити чи викорчувати на полі виноградну лозу, покращити свої виробничі потужності, продати чи купити нову ділянку землі, прийняти гостей чи продати готові вина.
 
Сезон Осені: Осінь - час прийому нових гостей. Дотягуй карти гостей, багато з яких не просто принесуть грошовий прибуток, але можуть додати різні бонуси.
 
Сезон Зими: У цю фазу ти знову можеш найняти працівників, прийняти нових відвідувачів, зайнятися виготовленням вина на замовлення, а також взяти нові замовлення на створення певних вин. На початку гри тобі доступний лише невеликий льох, в якому можна зберігати кілька пляшок білого та червоного вина (з сортів білого та червоного винограду відповідно). Але згодом ти вже зможеш добудувати приміщення, щоб зайнятися виробництвом дорожчих рожевих вин.
 
Настільна гра «Viticulture» надає безліч стратегічних варіантів. Від вибору часу збирання врожаю до рішень про те, як розподілити робочу силу, тобі належить враховувати різноманітні фактори для досягнення успіху у виноробстві.
 
Збір винограду та виробництво вина – центральні аспекти гри. У грі тобі належить вибирати види винограду для посадки на поля, який тип вина створити (червоне, біле або рожеве) і якнайвигідніше його продати.
 
Але на тлі вибору між сортами вина не варто забувати і про розширення свого виробництва. У грі є безліч будівель, які можуть побудувати гравці. Будинки надають різноманітні бонуси, такі як додаткові ресурси, можливості виробництва та продажу вина та способи залучення туристів.
 
Якість компонентів: Українська версія гри виготовляється разом зі світовим виданням. Ілюстрації гри передають атмосферу виноробства та мальовничих краєвидів. Від деталей виноградників та карт винограду до барвистих ігрових планшетів все створено з великою уважністю до деталей.
 
Взаємодія між гравцями: Гра стимулює взаємодію між гравцями. Можливість торгівлі винами, змагання за обмежені ресурси та досягнення переваги у створенні видатних вин створюють атмосферу змагання та взаємодії. Безпосередньо нашкодити іншим гравцям не можна - тільки чесний бізнес!
 
Тематика: «Виноробство» справді переносить досвід створення вина на приватних виноградниках. Гра занурює в особливу атмосферу, починаючи від початку. З карток Мам та Татів, які створюють унікальне поєднання початкових ресурсів для кожного гравця. Також слід зазначити унікальний розподіл фаз раунду, що повторює реальний процес робіт на виноградниках протягом року.
 
У «Виноробство. Основне видання» чудово грати в компанії від 2-х до 6-ти друзів. До того ж гра містить Автому – спеціальний соло-режим проти штучного опонента. Ви можете грати в режимі кампанії, щоб додати варіативності.  Іноді важко зібрати разом усе ігрове товариство, але це не означає, що ви не можете пограти у «Виноробство».
 
 





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Odd Animals Out ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Bedtime ...
Коллектив авторов
The Myth of Normal: Illness, Health ...
Габор Мате
Кульбабове вино ...
Рэй Брэдбери
Циндао-Відень-Київ ...
Иван Канивец
Little First Stickers Baby Animals ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов
The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов

Сегодня купили