Комплект книг про стресостійкість - Лорен Мартин, Ник Трентон, Крейг Эйприл, Татьяна Вышко, Меттью Соколов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023173)
kniga.biz.ua

Комплект книг про стресостійкість

Код: 2100023173
Купить Комплект книг про стресостійкість Лорен Мартин, Ник Трентон, Крейг Эйприл, Татьяна Вышко, Меттью Соколов
1922 грн
1933 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Лорен Мартин, Ник Трентон, Крейг Эйприл, Татьяна Вышко, Меттью Соколов
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 1568
Год 2023
ISBN 978-617-7820-78-8, 978-617-170-239-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 80x100/16 (195х240 мм.)

О книге Комплект книг про стресостійкість

В комплект входят книги:
Стресостійкість. Прості поради, як жити в сучасному світі
Книга настроїв. Як я приборкала негативні емоції та повернула собі радість життя
Зберігайте спокій. 23 техніки життя без стресу
Позбутися тривоги
Дихай і живи. Як опанувати себе в кризових ситуаціях
Практика усвідомленості. 75 основних медитацій
Як бути спокійним

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Книга настроїв. Як я приборкала негативні емоції та повернула собі радість життя"
Скільки разів у житті ви ловили себе на тому, що, попри сприятливі обставини, настрій у вас не дуже? Чи відчували тільки-но після пробудження, що день уже не залагодився? Лорен Мартін пропонує нам глибше зануритися в це почуття й ретельніше дослідити чинники, що провокують поганий настрій.
 
Ще п’ять років тому Лорен була впевнена, що з нею щось не так. Вона мала чудову роботу в Нью-Йорку, комфортне житло в Брукліні, нареченого, однак кожного дня боролася з відчуттям неповноцінності, тривоги і дратівливості. Після розмови з чарівною незнайомкою, яка зізналася, що теж відчуває подібне, Лорен здійснила дивовижне відкриття: чимало жінок відчуває подібне, байдуже, успішні вони чи ні. Це спонукало її дослідити своє життя та розібратися, чому жінки схильні до емоційних гойдалок.
 
Крізь призму власного сприйняття, залучаючи літературу, філософію, гумор та науку, авторка розбирається в причинах перепадів настрою та показує спосіб, як приборкати негативні емоції та повернути радість життя.
 
"Зберігайте спокій. 23 техніки життя без стресу"
Руки пітніють, коліна тремтять, думки розбігаються і складно зосередитися на поточних завданнях через великий рівень стресу - це щоденна реальність багатьох людей. Тривожність може завадити повноцінному життю й самореалізації. Однак, на щастя, поведінковий психолог Нік Трентон знає, як вибратися з капкана панічних атак та страхів, перестати зациклюватися на негативних думках.
 
Почніть життя без негативного стереотипного мислення, щоденного стресу й безсонних ночей, оповитих похмурими думками. Дослухайтеся до порад, що допоможуть переналаштуватися, контролювати думки й змінити психічні звички. Досягайте більшого, почувайтеся краще й живіть щасливо та безтурботно.
 
Автор цієї книжки чудово розуміє, через що ви пройшли і в яку виснажливу ситуацію потрапили, тому радить, як вибратися з тієї пастки тривоги та стресу.
 
"Як бути спокійним"
У швидкому та неспокійному сучасному світі усім нам було б корисно трошки збавити темп та приділити хоч невелику частку уваги собі. Викладені методи розслаблення тіла й розуму, прийоми боротьби зі стресами й внутрішньою напругою стануть вам у нагоді на шляху до спокою й душевної рівноваги.
 
Безліч корисних порад, цікавих ідей і дієвих заходів, які зібрані в книжці «Як бути спокійним», допоможуть відчути себе підготовленим до зустрічі зі світом, повним різних несподіванок.
 
"Позбутися тривоги"
Книга Крейга Ейпріла присвячена темі тривоги та управління нею.
 
Автор пропонує читачам практичні стратегії та вправи, які допоможуть керувати тривожними станами та подолати негативні думки, що зазвичай змушують нас переживати тривогу.
 
У книзі використовується когнітивно-поведінковий підхід (КПТ), який базується на наукових дослідженнях та є ефективним методом лікування тривожних розладів. Якщо ви шукаєте наочних прикладів та науково обґрунтованих поради щодо управління тривожними станами, ця книга стане вам надійним партнером на шляху до здоров’я та благополуччя.
 
"Дихай і живи. Як опанувати себе в кризових ситуаціях"
Посібник «Дихай і живи» повертає до життя через любов. До нормального життя. Попри війну.
 
Ці ефективні психологічні техніки та вправи можна застосовувати, коли йдеться про тривогу, стрес, ПТСР, психологічну травму, втрату, провину вцілілого, депресивні стани. А що почасти книжку написано як діалог психологині з клієнткою, то замість нудьги від сухої теорії читач відчуває присутність у своєму житті психолога, з яким можна «на ти» і який запитує «Як ти?».
 
"Практика усвідомленості. 75 основних медитацій"
Блукання — ось чим постійно займається мозок. Нами керують звички та інстинкти. І ми навіть не усвідомлюємо, що постійно існуємо на межі минулого й майбутнього, коли б мали бути присутні тут і зараз. Жити в моменті щомиті. Навіщо? Щоб вільно й нестандартно мислити, підвищувати свою самоцінність та цінність інших людей, не послуговуючись оціночними судженнями чи стереотипами. Залишатися врівноваженими у складних обставинах. Не ігнорувати некомфортні емоції та почуття. Давати раду стресу, тривожності, панічним атакам, фізичному болю, залежностям. Медитативна практика усвідомленості повертає свободу обирати, як реагувати на все, що відбувається. Для цього потрібно трохи часу, терпіння й довіри до себе.
 
У буремні воєнні часи так важливо знайти для себе куточок умиротворення та спокою — нехай ця книжка стане ним! Вона подарує читачеві сміливість та енергію рухатися вперед, змінювати своє життя на краще навіть попри такі критичні перешкоди. А ще — перетворювати дрібні поразки на великі перемоги.
 
"Стресостійкість. Прості поради, як жити в сучасному світі"
Надмір інформації з різних гаджетів, багатозадачність, дедлайни, існування в умовах пандемії та ізоляції – як впоратись з невгамовним стресом у цьому шаленому світі? Міту Стороні глибоко дослідила це питання і знайшла шлях до подолання стресу, пояснюючи його механізм на рівні нервової, гормональної, імунної системи. І її книжка – своєрідна інструкція як зберігати спокій і покращити своє життя.
 
Це практичні поради, як протистояти стресу за допомогою зміни харчування, фізичної активності, сну, роботи над емоціями, медитації, сеансів масажу і навіть комп’ютерних ігор. Будь-який маленький крок наблизить до стресостійкості.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевская
Королі і капуста ...
О. Генри
Легенда ...
Стефани Гарбер
Бентежні видива ...
Любомир Стринаглюк

Книги автора/издательства

Позбутися тривоги ...
Крейг Эйприл
Комплект книг "Зберігайте спок ...
Джули Смит, Ник Трентон
Суча дочка ...
Валентина Мастерова

Сегодня купили