Комплект книг Лілак Міллз - Лілак Міллз: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023296)
kniga.biz.ua

Комплект книг Лілак Міллз

Код: 2100023296
Купити Комплект книг Лілак Міллз Лілак Міллз
978 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Лілак Міллз
Видавництво Snowdrop
Сторінок 1112
Рік 2023
ISBN 978-617-7936-10-6, 978-617-7936-08-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70х90/32 (107х165 мм.)

Про книгу Комплект книг Лілак Міллз

У комплект входять книги:
Кондитерська
Квіткова крамничка
Весільна крамничка

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Кондитерська"
Перед нами три історії британської письменниці Лілак Міллз про пошуки щастя: «Кондитерська», «Квіткова крамничка» та «Весільна крамничка». Усі вони тісно пов’язані між собою – їхні персонажі переходять з книжки в книжку, a їхні долі химерно переплітаються, тримаючи читача в неослабному напруженні.
 
У першій історії «Кондитерськa» головна героїня Стіві зазнає смуги невдач – аварія, втрата роботи, смерть улюбленої тітоньки Пеґґі… Проте життя повне несподіванок: тітка попіклувалася за племінницю, залишивши їй одній чималу суму грошей. Спершу переїзд до чарівного гірського села в спробі розпочати власний бізнес стає для дівчини неабияким випробуванням у пошуку себе, свого місця в житті. Вона ще не знає про найважливіший бонус долі, що чекає її на тім шляху, – справжнє кохання.
 
"Квіткова крамничка"
Три книжки Лілак Міллз – «Кондитерська», «Квіткова крамничка» та «Весільна крамничка» – це три різні історії, що ніби плавно перетікають одна в одну. Їхні головні герої – неабиякі життєлюби, які понад усе воліють віднайти кохання, бо без нього життя втрачає сенс.
 
У «Квітковій крамничці» – другій тенґлвудській історії – випробовуватиме власну долю симпатична власниця квіткової крамниці Ліана Ґрін, з якою читач знайомий з попередньої книжки «Кондитерська».
 
Відколи вона вирішить взяти участь у телевізійному шоу-конкурсі флористів, ми будемо свідками її неймовірних зусиль на шляху до власної мрії. І до кохання, за яке теж доведеться боротися.
 
"Весільна крамничка"
«Кондитерська», «Квіткова крамничка» та «Весільна крамничка» – три зворушливі історії про пошуки щастя, розказані Лілак Міллз. Третя, «Весільна крамничка», – завершальна – розповідає про кохання, кар’єру і відвагу перевернути все життя догори дриґом.
 
…Іді працює у весільному бутику, де створює казкові сукні для наречених. І наче все гаразд, якби не її тиранічна бос. Якось життя дарує їй несподіваний шанс: Тія, знайома ще зі шкільних років дівчина, виходить заміж і просить Іді пошити їй весільну сукню, потайки від майбутньої свавільної свекрухи. Іді погоджується. Але це рішення може коштувати їй кар’єри, якщо тільки хтось дізнається. Втім, ризик того вартий, адже у цій авантюрі Іді знайомиться з дружбою, красенем Джеймсом. Так починається драма з усіма її перепетіями, оскільки Іді терзається, що її коханий належить до місцевого бомонду, то ж вона йому нерівня.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Принц і злидар ...
Марк Твен
Пуста голка ...
Моріс Леблан
Таємне джерело ...
Андрій Кокотюха
Наймичка. Безталанна. Сава Чалий ...
Іван Карпенко-Карий

Книги автора / видавництва

Весільна крамничка ...
Лилак Миллз
Квіткова крамничка ...
Лилак Миллз
Кондитерська ...
Лилак Миллз
Не заколисуй ненависти силу ...
Василий Симоненко
Любовні історії ...
Кейт Шопен

Сьогодні купили