Комплект книг "Таємниці універмагу "Сінклер" - Кетрін Вудфайн: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022894)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Таємниці універмагу "Сінклер"

Код: 2100022894
Купити Комплект книг "Таємниці універмагу "Сінклер" Кетрін Вудфайн
750 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Кетрін Вудфайн
Видавництво Урбіно
Сторінок 1040
Рік 2023
ISBN 978-966-2647-64-8, 978-966-2647-67-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг "Таємниці універмагу "Сінклер"

У комплект входять книги:
Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 1. Загадка механічного горобця
Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 2. Загадка коштовного метелика
Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 3. Загадка мальованого дракона

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 1. Загадка механічного горобця"
Перший роман із серії «Таємниці універмагу "Сінклер"».
 
На початку ХХ століття в оповитому туманами Лондоні стається неабияка подія: відкривається величезний універсальний магазин багатія Едварда Сінклера. Ще до відкриття він опиняється в центрі здогадок, чуток і підвищеної уваги. Бо такої розкоші й різноманіття товарів, здається, Лондон досі не бачив.
 
У цей самий сам юна Софі Тейлор, дівчина із колись багатої родини, а тепер кругла сирота, змушена шукати роботу. Чи варто описувати її радість, коли вона проходить конкурс на посаду продавчині? Та дівчині доведеться позмагатися з неабиякими труднощами. І насмішки й глузування товаришок по роботі тут виявляються не найстрашнішими. Напередодні відкриття чудового універмагу звідти викрадають унікальну колекцію коштовностей, яку власник збирався продемонструвати на виставці з особливої для нього нагоди. Окрасою колекції був механічний горобець. Прикрашена численними коштовними каменями пташка витьохкувала щоразу іншу мелодію. І ось Софі опиняється під підозрою, адже її того злощасного вечора бачили в залі з коштовностями. Ба більше, поруч із розбитою вітриною знаходять шпильку для волосся, яка належить дівчині. Тепер завдання Софі та її нових друзів – знайти справжнього зловмисника...
 
Тетралогія загадково-пригодницьких романів в Англії епохи короля Едварда VII (1901-1910 рр.)
 
"Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 2. Загадка коштовного метелика"
Другий роман із серії «Таємниці універмагу "Сінклер"».
 
1909 рік, Лондон. От уже кілька місяців, як Софі працює в розкішному універмазі «Сінклер». Потому, як вона із друзями врятувала його від жахливого вибуху, запланованого таємничим злочинцем на прізвисько Барон, навіть її колишні недруги ставляться до дівчини з повагою. Софі саме готується відсвяткувати свій 15-тий день народження, коли отримує дивного листа, адресованого їй та Ліл. У юної міс Вероніки Вайтлі зник безцінний коштовний метелик, якого та неодмінно мусить надягти під час балу. Пошуки брошки приведуть друзів у найнесподіваніші місця – від лондонського китайського кварталу до заміської резиденції лорда Б’юкасла, який виявиться зовсім не тим, за кого себе видає! А пошуки втраченої коштовності перетворяться згодом на гонитву за небезпечним злочинцем та холоднокровним убивцею.
 
"Таємниці універмагу «Сінклер». Книга 3. Загадка мальованого дракона"
Лондон, 1909 рік. Софі, як і раніше працює у відділі капелюшків універмагу «Сінклер». Після голосних справ, як-от пошуки викраденого механічного горобця та викриття лорда Б’юкасла, вона все частіше прагне займатися справжніми детективними справами. Проте нічого складнішого, ніж повернення літній леді її зниклого кота, поки не трапляється.
 
Аж ось вона, нова нагода! З унікальної виставки картин в універмазі «Сінклер» зникає найцінніше полотно — картина з колекції Його Величності пензля Бенедетто Касселлі, яка зображує зеленого дракона. Підозра лягає на юну студентку художнього інституту Лео Фіцджеральд, яка малювала копію картини. Поліція не довіряє її словам, допомоги чекати нізвідки. Зловмисники намагаються залякати й навіть убити дівчину! Але Софі та Ліл уже захопилися цією справою!
 
Чи вдасться юним детективам вивести на чисту воду справжнього злочинця? І — найголовніше: за чиїм наказом діяв викрадач?

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Вогнем і мечем. У 2 томах. Том 1 ...
Генрік Сенкевич
Свобода від знаного ...
Джідду Крішнамурті
Фристайлерка ...
Катя Брандіс

Книги автора / видавництва

Ва-банк у Харкові ...
Андрей Кокотюха
Вечір, сповнений чудес ...
Йоанна Ягелло
Ідеальна ...
Магда Стахуля

Сьогодні купили