100 оповідань з історії медицини. Найвидатніші відкриття, подвиги та злочини в імя вашого здоровя і довголіття - Михайло Шифрін: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018045)
kniga.biz.ua

100 оповідань з історії медицини. Найвидатніші відкриття, подвиги та злочини в імя вашого здоровя і довголіття

Код: 2100018045
Купити 100 оповідань з історії медицини. Найвидатніші відкриття, подвиги та злочини в імя вашого здоровя і довголіття Михайло Шифрін
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Михайло Шифрін
Видавництво Альпіна Україна
Сторінок 680
Рік 2021
ISBN 978-617-7858-85-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

Про книгу 100 оповідань з історії медицини. Найвидатніші відкриття, подвиги та злочини в імя вашого здоровя і довголіття

Перед вами історія доказової медицини XVI-XX ст., викладена у формі коротких ілюстрованих оповідей. У книзі описані як добре знайомі, так і абсолютно невідомі факти. Лікарі-дослідники, лікарі-новатори, лікарі-письменники, лікарі-пацієнти, лікарі-політики - всі вони здійснювали дивовижні відкриття і подвиги заради збереження життя пацієнтів.

Ви дізнаєтеся про найбільш значущі операції, що поклали початок розвитку основних напрямків медицини; про те, як були відкриті збудники смертельних хвороб і про перемогу над ними; як розроблялися методи лікування хронічних захворювань і гострих станів; як винаходили і вдосконалювали медичну техніку і життєво важливі лікарські препарати. Автор доступно пояснює складні медичні терміни і суть важливих фізіологічних процесів.

У книзі немає художнього вимислу: викладені факти підкріплені ретельною перевіркою в спеціальній літературі і періодиці, спогадах, інтервю, лекціях, архівних матеріалах.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Сьогодні купили