Казка про Рожеву Пташку Фламінго - Леонід Хмілевський: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020968)
kniga.biz.ua

Казка про Рожеву Пташку Фламінго

Код: 2100020968
Купити Казка про Рожеву Пташку Фламінго Леонід Хмілевський
690 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Леонід Хмілевський
Видавництво Наш Формат
Сторінок 38
Рік 2021
ISBN 978-966-194-334-5
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70х100/8 (245х340 мм.)

Про книгу Казка про Рожеву Пташку Фламінго

Казка, що народилася у світ у 1980 році, в сім’ї бессарабського рибалки, передавалася з вуст в вуста із сім’ї в сім’ю. Сформувала світогляд та ціннісні орієнтири не одному поколінню дітей, які потім передавали її своїм дітям. Після того, як казкар Леонід пішов на небо у 2021 році, чарівна історія знайшла своє життя у цій мальовничій книзі, щоб тішити дошкільнят по всій Україні.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для дітей дошкільного віку.
 
Казка на ніч, що створить дитині уяву про добро і зло, про мрію, якої не можна зраджувати. Про те, що на шляху до мети потрібна допомога друзів. Про Наставника. Про вдячність – її ніколи не можна забувати. Про справжній Вчинок. Про цінність волі і прагнення до того, що за обрієм.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Воля Мрiяти i втiлювати свої Мрiї.
 
У кожного в дитинстві була книга, що запам’яталась на все життя. «Казка про Рожеву Пташку Фламінго» - саме така книга. Оповідь про важливі речі словами дитини. І всю цю красу ми принципово робили руками українських художників та на українських друкарських потужностях. Хай це творіння служить вам довго, а історія стане підсвідомою опорою вашій дитині у дорослому житті!
 
М’яка палітурка приємна на дотик, яскраві кольори на великому форматі. Загадково-прекрасні малюнки з захованими дрібними деталями, що привернуть увагу вашого малюка.
 
Нарешті вишенька на торті - великий 3-D замок! Спогади про цю книгу назавжди залишаться в пам’яті вашої дитини.
 
ПРО АВТОРА
Якось, у далекому 1980-му році молодий бессарабський рибалка за ім’ям Леонід, заколисуючи свого сина, вигадав Казку. Фантастичну історію, яка не повинна була з’явитись в радянському союзі в голові зрусифікованого студента сільськогосподарського інституту. Йому вдалося створити повість про велич вільного духу мовою 2-річної дитини. Повість одночасно і про далекі обрії, і про своє, рідне.
Леонід прожив буремне життя, сповнене подій, втрат та перемог. Його можна було б назвати рибоводом, бізнесменом або громадським діячем. Але він тихо пішов з цього світу Казкарем.
 
ВІДГУКИ 
Людина без мрії, це людина без життя. Боротьба і віра дарують крила. Незалежно від того ти фламінго, лебідь, козак чи бабак. Навчи дітей мріяти, боротися і вірити - і ти неодмінно переможеш. Про це ця казка. 
Яніна Соколова - українська журналістка, громадська діячка, блогерка.
 
На мою думку, нашій малечі з дитинства треба допомагати зрозуміти, що казки — це не те, що вигадує хтось інший, а те, що здатен створити і головне втілити в дійсність кожен з нас.
Найкраще цю ідею можна пояснити за допомогою книжок, що народжуються з приватної казки однієї сім’ї, а потім стають нашою спільною історією. Прочитавши “Казку про рожеву плашку Фламінго”, ви з легкістю можете написати її продовження вже разом зі своїм малюком, вигадуючи, яким буде життя козаків на тому чарівному острові або ж взагалі запропонувати йому створити нових героїв і написати власну казку — підґрунтя для польоту фантазії добре закладене яскравими ілюстраціями видання. А якщо вас раптом дивує Фламінго, як головний герой української казки, то це лише привід замислитися чи достатньо ви знаєте про Україну взагалі і про Бессарабію зокрема. Наші землі вміють дивувати несподіваними героями і неочевидними скарбами, головне — мати бажання їх відкривати для себе. Маю надію, що книга надихне вас і на це теж. 
Тетяна Микитенко - українська журналістка, блогерка, телеведуча.
 
У дітей добре працює уява, тому будь-яка казка має мати багато образів, бажано з хорошими ілюстраціями. А ще важливіше - мораль. Добро завжди має перемагати зло. Приємно, що автор цієї казки зробив добро ще й з українськими сенсами. Бо навіщо нам якісь безродні тридцять три богатирі, якщо у нас є тридцять три свої козаки. Ну, і момент важливості мати в житті вірного друга, який підставить плече у важку годину, теж в цій казці чітко зазначений. Нам потрібно вчитись створювати свої міфи, зі своїми героями і наративами. Кожна мудра нація це робить. Тож велике дякую авторам цієї чудової книжки.
Іван Леньо - український музикант, один із лідерів фольк-рок-гурту «Kozak System».
 
Казка повчальна та має безліч сенсів та доріг, куди ведуть наші мрії. Український народ незламний та вільний. У нас усе попереду, а діти - наше майбутнє. Вони мають знати про вільну мрію та справжню свободу. Читаючи такі казки діткам ви робите гарну справу для них та для їхнього життя. 
Віктор Верба— лідер этно метал-гурту «MOTANKA». 

Додати свій відгук про книгу

Відео Казка про Рожеву Пташку Фламінго



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Солодкі чари забуття ...
Крістін Хармел
Великий Гетсбі ...
Френсіс Скотт Фіцджеральд
Сон відьми ...
Флорінда Доннер-Грау
Настільна гра «Доміно» ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сьогодні купили