kniga.biz.ua

19 років Kniga.biz.ua

Колір і світло (Передзамовлення)

Artists’ Master Series: Color & Light

Код: 2100027560
Купити Колір і світло Чарлі Пікард, Джаміла Кнопф, Натан Фоукс
840 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Чарлі Пікард, Джаміла Кнопф, Натан Фоукс
Видавництво ArtHuss
Сторінок 384
Рік 2024
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 100х60/8 (245х290 мм.)

Про книгу Колір і світло

У серії «Майстри мистецтва» зібрано художників, які малюють звичайними фарбами, і тих, які створюють цифрові зображення. Їхній сукупний досвід величезний, і в цій книжці вони детально знайомлять вас із теорією та дають практичні поради щодо використання кольору і світла для покращення зображення.

Експерт Чарлі Пікард ґрунтовно ознайомить вас із теорією кольору включно з ієрархією кольорів, групуванням значень, кольоровою константою та експозицією. Ви побачите, як тон, значення й кольоровість можуть допомогти у створенні, змішуванні та регулюванні кольорової гами. Потім розглянете таку об’ємну тему, як світло.

На основі чудових ілюстрацій ви зрозумієте такі складні поняття, як затінення, фігура, об’єм і текстура, і навчитеся з ними працювати. Ми також проаналізуємо три основні типи поверхонь — матову, дзеркальну і прозору, і ви зможете впевнено відтворювати будь-яку з них.Потім такі видатні митці, як Джаміла Кнопф, Гувейз і Натан Фоукс запропонують вам навчальні матеріали, зосереджені на можливостях використання кольору та світла.

Кожен художник ділить процес на етапи й детально розповідає про свої дії на кожному з них: як вдалося зробити кольори дивовижними, освітлення — реалістичним, атмосферу — захопливою, а поверхні предметів — достовірними. Кожен із художників має свій стиль — отже й технік, як втілити теорію на практиці, буде багато.

Додаткові рекомендації дають інші запрошені митці, які теж є експертами в своїй галузі. Тож ви додатково ознайомитеся зі ще більшою кількістю стилів, навичок і засобів створення зображення. Це не лише унікальна можливість детально вивчити взаємодію кольору та світла, а й комплексний практичний довідник, що завжди напохваті.

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Залізний генерал. Уроки людяності ...
Людмила Долгоновська
Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Взаємодія кольору ...
Джозеф Альберс
Вулична фотографія сьогодні ...
Софи Говарт, Стивен Макларен

Сьогодні купили