Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози" - Діпак Чопра, Ентоні Вільям: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025684)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози"

Код: 2100025684
Купити Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози" Діпак Чопра, Ентоні Вільям
713 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Діпак Чопра, Ентоні Вільям
Видавництво BookChef
Сторінок 736
Рік 2024
ISBN 978-617-548-169-1, 978-617-548-192-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози"

У комплект входять книги:
Секрети аюрведи. Цілюща сила для здоров’я розуму й тіла
Секрети щитоподібної залози. Що приховують її хвороби та як від них зцілитися

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Секрети аюрведи. Цілюща сила для здоров’я розуму й тіла"
Аюрведа — це медична система стародавньої Індії, яка налічує вже понад 5000 років і підтверджена сучасними дослідженнями. 
 
Книга Діпака Чопри — оригінальний посібник із застосування стародавньої мудрості аюрведи в повсякденному житті. 
 
Автор пропонує повну покрокову програму лікування розуму й тіла, адаптовану до індивідуальних потреб, які визначаються за допомогою тесту. Вона допоможе відновити основний баланс тіла та рівновагу з природою, зміцнити зв’язок розуму та тіла й використовувати силу квантового зцілення, щоб подолати хвороби та старіння.
 
У традиційній медицині набагато більше уваги приділяють відмінностям між хворобами, аніж між людьми. Натомість аюрведа звертає увагу на особливості людини, з яких випливають її потреби в харчуванні, русі та способі життя, що впливає на загальний фізичний стан, тобто здоров’я. Автор чітко й зрозуміло пояснює, як з’ясувати, який саме тип ви маєте, а потім, немов за руку, проводить читача ключовими моментами на шляху до здоров’я.
 
Аюрведа стверджує, що хвороби відрізняються переважно тому, що люди дуже різні. Хоча біологія й визнає, що всі ми народжуємося з «біохімічною індивідуальністю», це не має великого практичного значення для лікаря. Наше тіло — це тривимірна композиція з мільйонів крихітних відмінностей, і, пізнавши їх, ми можемо значно поліпшити своє здоров’я. 
 
Оновлена версія книги «Секрети аюрведи» містить суттєві зміни, порівняно з першим виданням. Автор додав нові техніки зцілення, які використовують для пацієнтів Центру Чопри. У книзі також описано техніку керованих візуалізацій та медитацій, оновлено розділи про харчування й фітотерапію, зроблено акцент на корисній, збалансованій дієті та запропоновано основні вправи з  йоги. Уся інформація викладена зрозуміло й просто, структурована у вигляді таблиць і схем, тож буде доступною кожному читачеві.
 
"Секрети щитоподібної залози. Що приховують її хвороби та як від них зцілитися"
Якщо ви боролися з якоюсь хронічною проблемою зі здоров’ям, ви не самотні — ви одні з мільйонів тих, хто стикається з таємничими симптомами, які медики пов’язують із захворюваннями щитоподібної залози. І хоча сучасні діагнози, які стосуються щитоподібної залози, не в змозі пояснити ваші багаторічні страждання від неприємних симптомів, вам не доведеться чекати, поки науковці знайдуть справжні причини. Якщо ви нездужаєте, проживаєте свої дні в стражданнях, відчуваючи невпевненість у стані свого здоров’я, вам не потрібно й надалі це робити.
 
Ентоні Вільям, дослідник і цілитель, допоміг впоратися з проблемами зі здоров’ям багатьом людям. Серед них — кінозірки, музиканти, відомі письменники та спортсмени, бізнесмени й мільйонери.
 
Змінивши спосіб життя, використовуючи нескладну дієту й прислухаючись до потреб свого організму, ви зможете знайти справжні причини й шляхи зцілення від десятків симптомів і станів, зокрема таких, як: біль; тривога та депресія; автоімунні захворювання; вірус Епштейна–Барр; ускраднення вагітності; хронічна втома: тиреоїдит Хашимото; випадіння волосся; порушення сну; безпричинне збільшення маси тіла; гіпертиреоз; гіротиреоз та інших.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Картки німецьких слів English Stude ...
Колектив авторів
Пастух бджіл ...
Наталія Пасічник
Медаль на два боки ...
Ольга Саліпа
Каїн ...
Володимир Єшкілєв
Бентежні видива ...
Любомир Стринаглюк
У присутності ангела ...
Володимир Нікітін
Паралельні світи ...
Мирослав Ягода

Книги автора / видавництва

How To Know God ...
Дипак Чопра
Діти підземелля ...
Владимир Короленко

Сьогодні купили