Комплект книг "Багатоповерховий будинок на дереві" - Енді Ґріффітс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021548)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Багатоповерховий будинок на дереві" (Передзамовлення)

Код: 2100021548
Купити Комплект книг "Багатоповерховий будинок на дереві" Енді Ґріффітс
1877 грн
1976 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Енді Ґріффітс
Видавництво Артбукс
Сторінок 1568
Рік 2022
ISBN 978-966-1545-67-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Багатоповерховий будинок на дереві"

У комплект входять книги:
26-поверховий будинок на дереві
52-поверховий будинок на дереві
39-поверховий будинок на дереві
65-поверховий будинок на дереві
78-поверховий будинок на дереві
91-поверховий будинок на дереві

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"26-поверховий будинок на дереві"
Террі та Енді живуть на дереві у 26-поверховому будиночку.
 
Вони пишуть книжки та повсякчас потрапляють у халепи. Як Енді й Террі стали жити у багатоповерховому будиночку на дереві? Це довга і майже правдива історія... Про неї, нові 13 поверхів і непрохідний лабіринт дізнаєтеся у новій книжці!
 
Понад 200 сторінок мальованих пригод.
 
"39-поверховий будинок на дереві"
Продовження захопливих пригод двох вже знайомих вам друзів Енді й Террі у їхньому вже 39-поверховому будиночку на дереві! Ого!
 
Вони запрошують дітей пострибати на найвищому у світі батуті, підсмажити зефір на активному вулкані, поплавати у шоколадному водоспаді, погладити динозаврів, політати на реактивному двигуні з поворотним кріслом, покататися на моторошних американських гірках та зустрітися з найкрутішим у світі винахідником ООН!
 
Бракує тільки машини, яка працюватиме, поки Террі й Енді безтурботно веселяться. А якщо ця машина підніме повстання? Тоді друзі покличуть на допомогу цього самого винахідника! А ЯКЩО він покладе хитре око на сам 39-поверховий будинок на дереві? А якщо на сам Всесвіт? А-а-а, хто додумався його запросити?
 
"52-поверховий будинок на дереві"
Неймовірний будиночок, що постійно розширюється!
Тепер він має 13 нових поверхів, включаючи кімнату для розколювання кавунів, хвильову машину, реальну версію настільної гри «Змії та сходи» зі справжніми сходами та справжніми зміями, реактивний морквомет, Академію навчання равликів-ніндзя та високотехнологічне детективне агентство з усіма новітніми високотехнологічними детективними технологіями! Оце так-так!
 
І знову ФАНТАСТИЧНІ нові захопливі пригоди двох друзів, яких ви вже дуже добре знаєте!
 
Пан Величезний Ніс пропав! Розкрити справу про зникнення такої важливої фігури під силу лише дуже тямущим детективам при повному озброєнні. На щастя, в 52-поверховому будинку на дереві є автомат для зміни зовнішності, детектор злочинців і навіть заколисливий порошок. Та що тут розповідати, стрибайте в летючу машину та швидше на пошуки доказів разом із дітьми!
 
"65-поверховий будинок на дереві"
Енді та Террі живуть у 65-поверховому будинку на дереві. (Він раніше був 52-поверховим, але вони добудували ще 13 поверхів.)
 
Тепер там є перукарня для тварин, поверх, де можна щодня святкувати день народження (навіть якщо він припадає на інший день), кімната з вибуховими очима, крамниця з льодяниками, яма з сипучим піском, мурашина ферма й машина часу... яка дуже знадобиться хлопцям, бо Террі напартачив (знову) і будинок на дереві не пройшов інспекції систем захисту.
 
Чи зважаться Енді й Террі на неймовірну подорож у часі, щоб урятувати свій дім?
 
"78-поверховий будинок на дереві"
Енді та Террі живуть у 78-поверховому будинку на дереві.
 
Тепер там є наскрізна експрес-автомийка, де можна мити машину з опущеним склом на дверцятах, зала суду з роботом-суддею на ім’я Едвард Молотоголовий, писулькова галерея, комбінувальна машина, стадіон для УСІХ НА СВІТІ спортивних ігор з м’ячем, суперзахищена кімната для зберігання картопляної чипсинки, відкритий кінотеатр із мегагігантським екраном... який скоро дуже згодиться, адже Террі хоче стати кінозіркою!
 
"91-поверховий будинок на дереві"
Енді та Террі живуть у 91-поверховому будинку на дереві. (Раніше він був 78-поверховим, але у хлопців завжди вистачає ідей на нові поверхи!) Тепер там є ятка з бутербродами у формі підводного човна, де подають бутерброди завбільшки з реальний підводний човен, диспетчерська вежа, кімната з пінболом, де замість кульки людина, колесо фортуни, величезна павутина (з гігантським павуком!), і велика червона кнопка, яку вони вагаються натискати, бо не пам’ятають, для чого вона.
 
Добре, що в будинку завжди можна розважитись, бо Енді й Террі довелося цілий день приглядати за онуками пана Носатенка. Скільки проблем у них виникне за цей день?

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Шантарам ...
Грегорі Робертс
Комплект книг "Каравал" ...
Стефані Ґарбер
Валер’ян Підмогильний. Вибрані тво ...
Валер'ян Підмогильний
Казки ...
Вільгельм Грімм,Якоб Грімм
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Світанок Малібу. Limited edition ...
Тейлор Дженкинс Рид
Легенди та лате. Limited edition ...
Тревис Болдри

Сьогодні купили