Комплект книг Колін Гувер від РМ - Колін Гувер: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021542)
kniga.biz.ua

Комплект книг Колін Гувер від РМ

Код: 2100021542
Купити Комплект книг Колін Гувер від РМ Колін Гувер
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колін Гувер
Видавництво РМ
Сторінок 1040
Рік 2022
ISBN 978-966-917-704-9, 978-617-8248-87-1
Обкладинка суперобкладинка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг Колін Гувер від РМ

У комплект входять книги:
Веріті
Спогади про нього
Лейла

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Веріті"
Лоувен — молода письменниця, в якої ні цента за душею. Та одного дня до неї звертається Джеремі Кроуфорд, чоловік Веріті — авторки романів-бестселерів. Джеремі пропонує Лоувен завершити цикл книжок Веріті, адже та паралізована після автокатастрофи. Лоувен приїжджає до будинку Кроуфордів, щоб переглянути чернетки письменниці, які допоможуть у роботі, і випадково знаходить автобіографію Веріті.
 
Здається, Веріті не планувала, що хтось її прочитає… Рукопис рясніє відвертими подробицями життя подружжя і розповідає, що насправді трапилося того дня, коли померла їхня дочка.
 
Лоувен вагається, чи показувати автобіографію Джеремі, бо розуміє — це знищить його. То хто ж така Веріті — геніальна письменниця і жертва фатальних обставин чи божевільна маніпуляторка і злочинниця?
 
"Спогади про нього"
Відсидівши п’ять років у в’язниці за трагічну помилку, Кенна Ровен повертається в місто, де все й полетіло шкереберть, — і сподівається знову стати частиною життя своєї чотирирічної доньки. Однак відбудувати спалені мости Кенні не до снаги. Опікуни її доньки щосили пнуться не допустити Кенну до дівчинки.
 
Єдиний, хто не закриває перед нею дверей — Леджер Ворд, власник місцевого бару. Він — одна з небагатьох ниточок, що веде до доньки Кенни… Між Леджером і Кенною спалахують почуття, та що сильніше вони розгораються, то більшають ризики: ніхто не має дізнатися про їхній зв’язок, адже надто багато стоїть на кону. Кенна мусить здобути прощення за минулі помилки, ставши на шлях зцілення і надії…
 
«Спогади про нього» від авторки бестселерів Коллін Гувер — відверта історія про вибір, відповідальність і любов, що долає всі перешкоди.
 
"Лейла"
Зустрівши Лейлу, Лідс одразу розуміє, що хоче бути з нею до кінця своїх днів — аж доки Лейла не опиняється на межі життя і смерті через раптовий замах на неї. Після довгих тижнів лікування Лейла відновлюється фізично, однак її ментальні шрами не гояться. Тепер це не та дівчина, в яку закохався Лідс. Щоб відновити колишні почуття, Лідс привозить Лейлу в мініготель, у якому вони познайомилися. Та не встигають вони переступити поріг, як Лейла починає витворяти щось геть дивне. І це тільки перша несподіванка…
 
Лідс віддаляється від Лейли, але знаходить розраду у Віллов — ще одній гості мініготелю, з якою він має багато спільного. Вони швидко зближуються, Віллов зацікавлює Лідса все більше, і він вирішує допомогти дівчині знайти відповіді на її питання. Проте ці стосунки шкодять Лейлі… Незабаром Лідс усвідомлює: допомогти обом неможливо, тож йому доведеться обирати. Та якщо вибір виявиться хибним — це погубить їх усіх…

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Місяцеслов за Сковородою ...
Григорій Сковорода
373 (три сім три) ...
Маріанна Кіяновська
Перстень воєводи ...
Галина Пагутяк
Нечуваний Нечуй ...
Максим Тарнавський
Parasol. Соціальний арт-проект ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

9  листопада ...
Колин Гувер
Без Меріт ...
Колин Гувер
Неймовірні жінки. Історії жінок з у ...
Джорджия Эмсон-Брэдшоу
Найкращі народні казки ...
Коллектив авторов
Роршах ...
Том Кинг

Сьогодні купили