Комплект книг про королівську родину - Роберт Лейсі, Гаррі Маунтбеттен-Віндзор, Ендрю Мортон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025559)
kniga.biz.ua

Комплект книг про королівську родину

Код: 2100025559
Купити Комплект книг про королівську родину Роберт Лейсі, Гаррі Маунтбеттен-Віндзор, Ендрю Мортон
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Роберт Лейсі, Гаррі Маунтбеттен-Віндзор, Ендрю Мортон
Видавництво Лабораторія
Сторінок 1229
Рік 2024
ISBN 978-966-03-9663-0, 978-617-522-176-1
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг про королівську родину

У комплект входять книги:
Корона. Книга 1: Єлизавета II, Вінстон Черчилль. Становлення молодої королеви (1947–1955)
Запасний. Мемуари принца Гаррі (тверда обкладинка)
Діана. Справжня історія з її вуст

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Корона. Книга 1: Єлизавета II, Вінстон Черчилль. Становлення молодої королеви (1947–1955)"
Роберт Лейсі, відомий британський історик та біограф, пише про королеву Єлизавету II та її надзвичайне життя вже понад сорок років. Тож його участь як консультанта у серіалі від Netflix «Корона» цілком закономірна. Проте тут його голос був радше дорадчим, бо телевізійний образ монарха Великої Британії, послуговуючись законами жанру, створив сценарист Пітер Морган.
 
Однак глядачеві завжди хочеться зазирнути за лаштунки, побачити те, що за кадром, і королівський біограф Роберт Лейсі задовольнив цю цікавість, написавши роман «Корона: історія із серця подій», в якому додає до подій серіалу експертних оцінок та глибоких деталей, змальовує реалії Букінгемського палацу та Давнінг-стріт, 10.
 
Загалом обидва автори роблять нас свідками непростої історії, як мрії й надії початку життя згодом підпорядковуються лише обов’язку. Єлизавета Маунтбеттен й подумати не могла, що батько помре так рано, і їй, ще зовсім молодій і недосвідченій, доведеться зійти на трон, щоб правити найбільшою світовою імперією за доби великих суспільних, культурних і політичних змін. На час коронації, у 27 років, вона вже була дружиною та матір’ю, однак її становлення як королеви тільки починалося.
 
"Діана. Справжня історія з її вуст"
Вона знала, що ніколи не стане королевою, і завжди хотіла бути собою. Вона мріяла бути королевою людських сердець, і її мрія здійснилася. Вона — це леді Діана Спенсер, принцеса Уельська, одна з найпривабніших персон XX cтоліття, ікона стилю і порушниця спокою дому Віндзорів.
 
За шість років до своєї трагічної загибелі Діана відважилась на серію відвертих інтерв’ю для книжки Ендрю Мортона, в яких відкрила світу всю правду про себе. Щира сповідь «народної принцеси» звучить з її власних вуст, а також доповнена теплими спогадами рідних і друзів.
 
Неймовірна доброта Діани, унікальний дар співчуття, безмежне бажання бути корисною людям стали її найбільшою спадщиною і зразком для наслідування у сучасному світі, який так потребує любові.
 
"Запасний. Мемуари принца Гаррі"
Смерть принцеси Діани сколихнула весь світ, та найбільший відбиток вона залишила в житті її синів. Образ двох дітей, які йдуть за труною матері, зворушував. Публіка гадала: як складеться майбутнє принца Вільяма і принца Гаррі, які шляхи вони оберуть у житті.
 
І ось перед нами емоційна й відверта відповідь — історія Гаррі, розказана ним самим. Від безтурботного дитинства до втрати матері, від служби в армії і бойового досвіду до посттравматичного синдрому, від зустрічі з Меган до складного рішення відмовитися від королівських регалій і обов’язків. Це історія принца з перших вуст.
 
Хтось із читачів підтримає Гаррі, хтось навпаки — вважатиме його зарозумілим егоїстом, але це видання нікого не залишить байдужим.
 
«Запасний» — цікаве запрошення за лаштунки королівського блиску і розкошів. Так Букінгемський палац бачать його мешканці.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Арсен Люпен. 813 ...
Моріс Леблан
Міфи ...
Стівен Фрай
Зоряний вуйко ...
Брати Капранови
Жити просто ...
Ганна Осадко
Реквієм для греко-католика ...
Борис Щавурський

Книги автора / видавництва

Запасний. Мемуари принца Гаррі (тве ...
Гарри Маунтбеттен-Виндзор
Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд
Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Остання бібліотека ...
Фрея Семпсон

Сьогодні купили