Комплект книг "Про що вони мовчать" - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025552)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Про що вони мовчать"

Код: 2100025552
Купити Комплект книг "Про що вони мовчать" Колектив авторів
694 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво Creative Women Publishing
Сторінок 496
Рік 2024
ISBN 978-617-95104-4-1, 978-617-95104-0-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (155x215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Про що вони мовчать"

У комплект входять книги:
Про що він мовчить
Про що вона мовчить

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Про що він мовчить"
Збірка “Про що він мовчить” — це особисті історії, які руйнують стереотипи, показують очікування від чоловіків з боку суспільства і розвінчують міф про “справжнього чоловіка”. Це розмови на кухні, відверті роздуми про важливе, можливість озвучити те, про що завжди мовчав. Чоловіки, це книжка про вас і для вас. Жінки, це книжка про те, про що ви точно запитували чи хотіли б дізнатися у чоловіків.
 
Чоловіки не відчувають, не рефлексують, не плачуть?
 
"Про що він мовчить" — правдива книжка. Про те, що чоловіки теж потерпають від стереотипів і шукають нової маскулінності, яка дає свободу відчувати та емпатувати, хочуть поділитися справжністю, без пафосних історій успіху.
 
"Про що він мовчить" — це продовження книжки “Про що вона мовчить” про табуйовані в українському суспільстві теми жіночого досвіду. Ця збірка народилася як бажання діалогу між жінками та чоловіками.
 
"Про що вона мовчить"
Головна мета цієї книжки — аби по той бік сторінок почули. Аби жінки, які з дня на день носять у собі свої мовчазні історії, розуміли, що вони не одні. Аби ті, хто хоче здатися, не здавалися. У цій книжці зібрані історії про тілесність, сексуальність, біль, пошуки ідентичності, материнство, досвід важкої хвороби, токсичні стосунки та зцілення. Це книжка-розрада, книжка-виклик, книжка-посестра.
 
«Про що вона мовчить» – книжка для жінок, тексти для якої написали жінки. А ще це дебютне видання новоствореного видавництва Creative Women Publishing. 48 особистих історій розкривають теми, про які багатьом досі соромно говорити. Йдеться про сексуальність, насильство, абьюз в родині, тілесність та важкий досвід материнства, токсичні стосунки. Блог Yakaboo публікує уривок з книжки, у якому активістка Ольга Зеленюк відверто розповідає про мрію завагітніти.
 
«Про що вона мовчить» можна назвати терапевтичною збіркою, яка бореться з токсичними стереотипами. Книга відразу стала подією, бо серед її авторок є активісти-правозахисники, жінки з цікавими історіями та відомі люди, яким є чи подітися: реперка alyona alyona, акторка Ірма Вітовська, журналістка та літературознавиця Ірина Славінська, письменниця та правозахисниця Лариса Денисенко, лікарка Наталія Лелюх, письменниця Анна Топіліна та багато інших.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Равлик Толя ...
Ірина Савчук
Велика мрія маленького Равлика ...
Катерина Бондаренко
Вельми химерні вакації ...
Голександр Шепеленко
Мама Му в басейні ...
Юя Вісландер
Казки нічного саду ...
Анна Ходко

Книги автора / видавництва

Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили