Комплект розумних плакатів «Світ навколо» - Максим Мірошниченко, Юрій Челомбітько: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020040)
kniga.biz.ua

Комплект розумних плакатів «Світ навколо»

Код: 2100020040
Купити Комплект розумних плакатів «Світ навколо» Максим Мірошниченко, Юрій Челомбітько
1350 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Максим Мірошниченко, Юрій Челомбітько
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 3
Рік 2023
ISBN 978-617-7966-12-7
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 475х892 мм

Про книгу Комплект розумних плакатів «Світ навколо»

Унікальний комплект «Світ навколо», що складається з трьох розумних плакатів,— стане справжнім відкриттям для вашої дитини. Захопливий політ до зірок і планет, дослідження океанічного дна, занурення до самісінького центру Землі — пригоди, які не просто заворожують і ваблять, а й розширюють кругозір.
 
Величезні, яскраві, інформативні та чітко структуровані плакати — це три настінні інтерактивні енциклопедії в одному тубусі!
 
Ваша дитина вивчить і полюбить навколишній світ!
 
Вивчення Землі, водної стихії і космічного простору стане для вашої дитини цікавою, захопливою подорожжю. І все завдяки тому, що:
 
— Інформація на плакатах чітко структурована. Обсяг знань легко сприймається і запам’ятовується.
— Магія візуалізації творить чудеса! Все настільки просто і зрозуміло, що юний дослідник запам’ятає назви об’єктів і цікаві факти про них, лише дивлячись на зображення. Тільки погляньте, і вам стане все очевидно!
— Це по-справжньому розумні плакати! Ми забезпечили всі ключові об’єкти на них QR-кодами, за якими прихована сила-силенна корисних відомостей. Просто наведіть на них камеру телефону — і пориньте в процес пізнання!
 
Будьте впевнені щодо достовірності інформації! Ми створювали цей комплект, ретельно перевіряючи деталі. Співвідношення розмірів, масштаби, а також точність технічних характеристик в ньому — на найвищому рівні. Навіть вчителі будуть раді такому подарунку!
 
Зручний формат — окрема фішка! Плакати легко кріпляться над робочим столом і стають легкодоступними практично з будь-якого місця в кімнаті. Всі ключові об’єкти на них досить великого розміру.
 
ДО КОМПЛЕКТУ ВХОДЯТЬ
Розумний плакат «Планета Земля» (українською мовою)
Розумний плакат «Глибини океану» (українською мовою)
Розумний плакат «Сонячна система» (українською мовою)
 
ПРО АВТОРІВ
Юрій Челомбітько — талановитий співавтор «розумних плакатів» для дітей, дизайнер-верстальник видавництва «Моноліт». Закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки за спеціальністю «Видавництво і поліграфія». Має великий досвід проектування та виготовлення друкованих і електронних мультимедійних видань.
Серед його захоплень активні види спорту, зокрема участь у Харківській аматорській баскетбольній лізі, читання і музика.
 
Максим Мірошниченко — ненавмисний фахівець широкого профілю, позаяк має шкідливу звичку доскіпливо розбиратися в тонкощах будь-якої діяльності, з якою йому доводиться стикатися в житті.
Закінчив магістратуру автомобільного факультету ХНАДУ, вміє читати і писати.
Переконаний, що зайвих знань не буває, а будь-які найскладніші речі можна пояснити простою, зрозумілою навіть дитині мовою.
 
ЦИТАТИ
Ілюзія Місяця
Місяць, що висить низько над горизонтом (під час його сходу або заходу), здається набагато більшим, ніж коли ми спостерігаємо його високо в небі, тоді як відстань до нього насправді залишається незмінною. Цей феномен має назву «ілюзія Місяця» і досі не має підтвердженого наукового пояснення. Дуже поширена хибна думка, що збільшення відбувається тому, що земна атмосфера діє подібно до лінзи. Насправді заломлення світлових променів в атмосфері (астрономічна рефракція), навпаки, трохи зменшує розмір спостережуваного небесного тіла по вертикалі й ніяк не впливає на його розмір по горизонталі, через що місячний диск над горизонтом здається трохи приплюснутим.
 
Міф про акул
Через великі розміри і здоровенні зуби, а також через часто агресивну поведінку гігантська акула-молот має репутацію істоти, небезпечної для людини. Однак деякі аквалангісти стверджують, що ці гігантські риби-хижаки, навпаки, поводяться боязко, або просто не виказують інтересу до людей. Це підтверджується і статистикою — за всю історію зафіксовано не більше 40 випадків нападу акул-молотів на людину, значний відсоток яких був спровокований самими нирцями. При цьому лише в одному випадку все закінчилося смертю людини.
 
Сюрпризи Венери
Неймовірний атмосферний тиск на поверхні, що приблизно дорівнює тиску води на глибині 900 метрів, хмари з сірчаної кислоти і сніг із сульфідів свинцю та вісмуту, яким покрито багато гірських вершин Венери, ‒ ось далеко не повний перелік сюрпризів цієї планети. Фактично вся атмосфера Венери ‒ це один суцільний гігантський ураган зі швидкістю вітру до 140 м/с. Кислотні дощі, що виникають у нижніх шарах атмосфери, супроводжуються блискавками і ніколи не досягають поверхні планети, випаровуючись на льоту. Картину доповнює Сонце, що сходить не на сході, а на заході, ‒ Венера обертається у протилежному всім іншим планетам напрямку.
 
Підводний інтелектуал
Обсяг мозку становить половину обсягу всього тіла восьминога. Як наслідок — надзвичайно високий рівень інтелекту цих тварин. Зоопсихологи стверджують, що інтелект восьминогів найвищий серед усіх безхребетних. За рівнем розвитку їх можна порівняти із собаками і кішками — вони вміють розрізняти людей і геометричні фігури, піддаються дресируванню. Восьминоги часто імітують поведінку інших, більш небезпечних тварин, відлякуючи таким чином своїх ворогів. Якщо ж номер не проходить, восьминіг рятується втечею, викидаючи в сторону противника струмінь чорнила, яке виробляється спеціальними залозами.
 
УПАКОВКА
Комплект плакатів запаковано в міцний і стильний тубус, який надійно захистить його під час транспортування!
А ще барвисте, оригінальне оформлення тубуса легко вирішить питання святкового упакування в тому разі, якщо ви вирішите зробити комусь подарунок!
Дизайн тубуса гармоніює з дизайном плакатів.
Будьте певні: такій крутій штуковині зрадіє і старий, і малий!
Розмір тубусу: 80х80х500 мм.




Додати свій відгук про книгу

Відео Комплект розумних плакатів «Світ навколо»



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Планер «I Have a Brave Plan» барвис ...
Колектив авторів
Сон відьми ...
Флорінда Доннер-Грау
Сковорода. Найкраще ...
Григорій Сковорода
Метро 2035 ...
Дмитро Глухівський

Книги автора / видавництва

Комплект умных плакатов «Мир вокруг ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Умный плакат «Навыки и профессии бу ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Глубины океана» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Глибини океану» ...
Максим Мирошниченко

Сьогодні купили