Комплект «Щоденник виснаженої мами» (подарунковий набір) - Джилл Сімс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018407)
kniga.biz.ua

Комплект «Щоденник виснаженої мами» (подарунковий набір)

Код: 2100018407
Купити Комплект «Щоденник виснаженої мами» (подарунковий набір) Джилл Сімс
1230 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джилл Сімс
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 1088
Рік 2021
ISBN 978-617-577-285-0
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60x100/16 (145х240 мм.)

Про книгу Комплект «Щоденник виснаженої мами» (подарунковий набір)

До комплекту «Щоденник виснаженої мами» увійшли три бестселери Джилл Сімс: «Чому матуся хоче напитися», «Чому матуся часто матіркує», «Чому матусю все дістало» в перекладі неперевершеної Вікторії Зенгви. Головна героїня Еллен у кожній частині оповідає своє сімейне життя. Але ж як оповідає!!!
 
«Чому матуся хоче напитися»
Перша книжка познайомить вас із типовою англійською родиною середнього статку. Тут вам і двоє чудових дітлахів, які часом перетворюються на чортенят, і затишний будинок, що подекуди нагадує вирву від бомби, і коханий чоловік, котрий за будь-якої нагоди тікає з хати… Додайте до цього пришелепкуватих родичів і кодло ідеальних мамць зі школи. Як тут матусі Еллен не з’їхати з глузду? За різноманітними сценаріями батьківського виховання й подружнього життя читач часом упізнає себе й разом із головною героїнею, незламною матусею, намагається здолати усі перешкоди. Не диво, що Еллен іноді доводиться укріплювати бойовий дух міцним слівцем і не менш міцними напоями.
Не закликаємо брати її за приклад, але читати обов’язково, адже сміятися корисно для здоров’я!
 
«Чому матуся часто матіркує»
Друга книжка серії не менш колоритна й іронічна. Та й як тут не реготати? Хоча Еллен, як то кажуть, не до сміху: непосидючі діти щодень вигадують щось новеньке, аби довести матусю до сказу, а саркастично налаштований чоловік і собі додає куті меду. Родичі нікуди не зникають, продовжуючи поводитися у своїх не найкращих традиціях. Несподівано для себе Еллен очолює Асоціацію батьків і вчителів, тож опиняється посеред самого виру спілкування з кодлом шкільних матусь. Не дивно, що головна героїня злітає з котушок і сипле лайкою як горохом. Чи вдасться їй зберегти внутрішню рівновагу завдяки невиліковному оптимізму?.. Дізнайтеся з другого тому й зарядіться позитивом, щоб із посмішкою долати власні виклики!
 
«Чому матусю все дістало»
У третьому томі серії «Щоденник виснаженої мами» шоу триває! На Еллен чекають ще більші випробування, адже коханий чоловік стає колишнім, а дітлахи перетворюються на підлітків з усіма феєричними наслідками. І якщо раніше матусю підбадьорювали міцні слівце й напої, то тепер час перейти на просунутий гуру-рівень — просвітлення, розслабленого споглядання й відпускання ситуації. А ще нових блискучих жартів. Куди ж без них?

Додати свій відгук про книгу

Відео Комплект «Щоденник виснаженої мами» (подарунковий набір)



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили