Комплект "Таємниці Кокотюхи" - Андрій Кокотюха: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100012880)
kniga.biz.ua

Комплект "Таємниці Кокотюхи"

Код: 2100012880
Купити Комплект "Таємниці Кокотюхи" Андрій Кокотюха
690 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Андрій Кокотюха
Видавництво А-ба-ба-га-ла-ма-га
Сторінок 752
Рік 2020
ISBN 978-617-585-002-2, 978-617-585-038-1
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект "Таємниці Кокотюхи"

У комплект входять книги:
Таємниця козацького скарбу
Таємниця зміїної голови
Таємниця підводного човна

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Таємниця козацького скарбу
Перед тобою, любий читачу, справжній детектив, у якому беруть участь твої ровесники — тямущий Данько і спортивний Богдан, дівчинка Галка з навіженим страусом на прізвисько Футбол, кілька дорослих вуркаганів, а також непривітна ватага на чолі з Льонькою Гайдамакою... Йдеться, звичайно ж, про козацький скарб — бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці... Пан чи пропав, втікати чи залишатися, жити чи вмерти — ось такі непрості дорослі запитання постають перед відважними школярами...
 
Таємниця зміїної голови
Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають на мальовниче Поділля. Тут є старовинний княжий замок і похмурі лабіринти підземних печер.
Колись у цих краях гуляв народний месник Устим Кармелюк. Вороги називали його розбійником. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси. За скарбом, звісно, полюють лихі люди. Вони хочуть забрати собі не лише діамант, а й увесь замок. Чи вдасться нашим героям — Данилові, Богданові, Льоньці та їхнім новим друзям — випередити злодіїв і врятувати замок? Чи зможуть вони розгадати усі розбійницькі загадки? Що цього разу учворить шалений страус на прізвисько Футбол? Про це все ви дізнаєтесь із нового пригодницького детективу Андрія Кокотюхи.
 
Таємниця підводного човна
Вони шукали й знаходили скарби по всій Україні — на землі і під землею. Тепер на часі — підводні пригоди. У Криму, на темному дні загадкової бухти, лежить «Сом» — один із перших підводних човнів Українського Чорноморського флоту. Майже сто років тому його затопила команда, щоб він не дістався ворогам молодої Української держави.
На борту «Сома» — справжній скарб, що може розкрити чимало таємниць і змінити уяву про один із героїчних епізодів нашої історії. Але що за чудовисько стереже вхід до цієї бухти? І хто ще полює за цим підводним скарбом, аби заволодіти ним і знищити таємницю? Про це хочуть дізнатися наші давні знайомі, невтомні шукачі скарбів: київські хлопці Данило й Богдан, їхня приятелька Галка з Полтавщини та незмінний член безстрашної команди, бойовий африканський страус на ім’я Футбол.
Третя частина популярної детективної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами, пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів. А ще нагадує: свою країну треба любити… Новий пригодницький детектив популярного українського письменника Андрія Кокотюхи захоплює з першої до останньої сторінки.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Голос ...
Марко Роберт Стех
Карти Таро «Золота колода» ...
Колектив авторів
Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Невідомий з Булонського лісу ...
Андрей Кокотюха
Група залізного порядку ...
Андрей Кокотюха
Клуб Боягузів ...
Андрей Кокотюха
Небезпечна спадщина ...
Андрей Кокотюха
Пригода на Геловін ...
Андрей Кокотюха
Врятуйте Бетмена ...
Андрей Кокотюха

Сьогодні купили