Комплект "Видатні особистості. Історії про дівчат" (6 книг) - Юлія Потерянко, Ірина Костюченко, Марія Сердюк, Наталя Павлищева, Олександра Шутко: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014624)
kniga.biz.ua

Комплект "Видатні особистості. Історії про дівчат" (6 книг)

Код: 2100014624
Купити Комплект "Видатні особистості. Історії про дівчат" (6 книг) Юлія Потерянко, Ірина Костюченко, Марія Сердюк, Наталя Павлищева, Олександра Шутко
1542 грн
1634 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Юлія Потерянко, Ірина Костюченко, Марія Сердюк, Наталя Павлищева, Олександра Шутко
Видавництво Агенція IPIO
Сторінок 720
Рік 2022
ISBN 978-617-7453-21-4, 978-617-7453-37-5
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70х90/16 (170х215 мм.)

Про книгу Комплект "Видатні особистості. Історії про дівчат" (6 книг)

У комплект входять книги:
Опра Вінфрі
Роксолана
Марія Кюрі
Маргарет Тетчер
Коко Шанель

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Роксолана"
Роксолана — найвідоміша султана Османської імперії. Це історія українки — полонянки кримського хана, яка стала дружиною наймогутнішого султана Сулеймана Пишного та матір’ю його наступника — Селіма ІІ. Її життя сповнене таємниць та загадок. Читаючи книжку, діти зможуть потрапити у чарівний світ Сходу, в якому мешкала Роксолана, дізнатися, як вона змогла пройти тернистий шлях від доньки українського священика до величної султани.
 
"Марія Кюрі"
Марія Кюрі – найзнаменитіша жінка-науковець XX століття. Вона отримала дві Нобелівські премії одразу в двох дисциплінах – фізиці та хімії. 
 
Найвизначнішими досягненнями Кюрі вважається відкриття радіоактивності і таких елементів як радій та полоній. Вона не прагнула слави і коли вже була відома усьому світові – не припиняла працювати.
Марія Кюрі — приклад сильної особистості.
 
Марія Кюрі багато чого зробила «вперше» в історії людства, а ще вона багато зробила для жінок окремо. Адже завдяки її досягенням, вперше в історіі? французькоі? освіти, головний університет Парижа — Сорбонна, відмовляється брати на роботу лише чоловіків. Марі Кюрі змогла надихнути весь світ своїм прикладом ставати успішним, реалізувати себе незважаючи на стать і обставин в житті та обирати будь-яку професію до душі.
 
Історія життя Марії Кюрі зацікавить кожного, Марі — приклад сильної особистості, мудрої жінки, люблячої дружини і матері, а також геніального науковця, експериментатора і мрійника.
 
Марія Кюрі запам’ятається для усіх не тільки як видатний вчений, а також як сильна людина з високими моральними якостями. Марі була віддана не тільки науці, для неї завжди були важливі сімейні відносини, вона шанувала своїх батьків, піклувалася про брата та сестер, понад усе любила чоловіка та була турботливою матір’ю, яка вірила і підтримувала своїх дітей. Навіть коли вона була відома на весь світ, вона прагнула до відкриттів, а не до слави. Її життя суцільна боротьба, але завжди треба залишатися вірним своїм ідеям і переконанням, і як би важко не було боротися завжди варто.
 
"Маргарет Тетчер"
Життя першого і єдиного прем’єра Великобританії було складним і цікавим. Тяга до знань, працездатність та складності в житті зуміли виховати у Маргарает Тетчер сильний характер. Всі перепетії життя зробили з неї ту людина, яка знає чого хоче і йде до своєї мети. Любов і підтримка батька допомогли Меггі повірити в себе і свої сили.
 
Шлях до своєї мрії вона почала ще в дитинстві. Вже тоді вона знала, що хоче стати політиком і допомогти своїй країні стати великою. Мета здавалася недосяжною адже у «залізної леді» тоді не було нні знатного походження, ні грошей на навчання, тільки віра в себе. Меггі вірила, що заслуговує всього, чого хоче і на своєму прикладі довела, що це можливо.
 
Історія Маргарет Тетчер —  яскравий приклад того, як можна досягти успіху завдяки рішучості, сміливості і впертості.
 
Це не банальна розповідь про життя  величного діяча, це біографія з сильним зарядом мотивації, яка допоможе кожному члену сім’ї не тільки дізнатися про життя великої людини, а й переглянути свої погляди на життєві принципи. Можливо і вам захочеться в деяких питаннях бути суворішим, в інших сміливішим і рішучим.
 
"Коко Шанель"
Книга «Коко Шанель» — це атмосферна розповідь про життя відомого революціонера у світі моди, підприємця та сильну жінку.  Цікаві факти зібрані у захоплюючу розповідь про життя дівчини, на шляху котрої було безліч труднощів, проте вона лишилась вірною своїм ідеям, що і зробило її відомою на увесь світ.
 
Історією свого успіху Коко довела, що розпочати власну справу можливо коли завгодно, головне – йти за мрією та вірити в себе. Вона ніколи не зупинялась на досягнутому, кожного разу ставлячи перед собою нове завдання та сумлінно працюючи над його вирішенням. Результатом її праці стали оновлені модні тенденції, які випереджали час. 
 
Застосувавши новаторський підхід до капелюшків, вона продовжила змінювати одяг жінок, а з цим і їх світогляд. У книжці дитина попобачить як формувались особистість, погляди та переконання відомого дизайнера. На особистому прикладі Коко навчить вірити в себе, у свою мрію та, не дивлячись ні на що, завжди йти уперед.Ця надихаюча історія запам’ятається та допоможе дітям вирости впевненими, а дорослих  вмотивує на нові ідеї та втілення мрій.
 
"Опра Вінфрі"
Біографія «Опра Вінфрі» – історія про неймовірну жінку, без якої сучасний світ точно був би інакшим.
 
Це книжка про те, що змінювати світ на краще здатен кожен. Рости й розвиватися може кожен — усе в наших руках. У новинці серії «Видатні особистості» йдеться про те, як дівчинка з бідної родини стала першою в світі чорношкірою телеведучою і мільярдеркою. Опра народилася й виросла у системі, що дискримінувала її через колір шкіри.
 
Все дитинство, мов перекотиполе, вона кочувала між будинками бабусі, матері і батька. Пережила важкий підлітковий період. Та зрештою стала такою відомою, що достатньо просто сказати «Опра», аби всі зрозуміли, про кого йдеться.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Пан Володийовський ...
Генрік Сенкевич
Кайдашева сім’я ...
Іван Нечуй-Левицький
Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевська
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ірина Тараненко,Дмитро Кузьменко,Марта Лешак,Марія Воробйова,Вадим Єрченко
Наймичка. Безталанна. Сава Чалий ...
Іван Карпенко-Карий

Книги автора / видавництва

Шептицький для дітей ...
Мария Сердюк
Комплект книг "Копірайтинг та ...
Денис Каплунов, Ирина Костюченко
Комплект книг з копірайтингу ...
Ирина Костюченко, Денис Каплунов, Коллектив авторов, Уильям Зинсер, Вика Смерека
Біжи, саламандро! ...
Мария Сердюк
Арнольд Шварценеггер ...
Мария Сердюк

Сьогодні купили