Леонардо да Вінчі (українською мовою) - Алла Росоловська: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 8130)
kniga.biz.ua

Леонардо да Вінчі (українською мовою)

Код: 8130
Купити Леонардо да Вінчі (українською мовою) Алла Росоловська
255 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Алла Росоловська
Видавництво Агенція IPIO
Сторінок 224
Рік 2021
ISBN 978-617-7754-34-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x84/16 (170х200 мм.)

Про книгу Леонардо да Вінчі (українською мовою)

Ця книга входить в Комплект "Видатні особистості. Історії про хлопців" (12 книг)

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

З книжки Леонардо да Вінчі ваша дитина дізнається хто перший пробудив у ньому інтерес до навколишнього світу? Хто відображений на одній із найголовнішій картині Леонардо да Вінчі? Чому «Мону Лізу» називають Джоконда? Як Леонардо знаходив моделей для майбутніх картин? Які знаки в математиці Леонардо ввів уперше в Італії? Скільки талантів зберігає в собі особистість Леонардо да Вінчі?

Дізнатися про життя і творчість найвидатнішого художника епохи Відродження ви зможете в книжці «Леонардо да Вінчі» із серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей».

Леонардо да Вінчі виріс у неповній сім’ї, проте, в дитинстві він був оточений любов’ю і родинним теплом. Талант до малювання, звичайно не всіма підтримувався, адже в 15 столітті вважалося, що з таким умінням сам себе не прогодуєш і не зможеш отримати престижну професію, але Леонардо зміг довести протилежне. Змалку він прискіпливо спостерігав за тим, як влаштоване все у природі. Він виявляв цікавість до всього і намагався зрозуміти як все працює. Незвичний інтерес до усіх природних явищ Леонардо зміг зберегти до самої старості. Це був один з основних секретів його таланту і подальшого успіху, адже цей інтерес спонукав його йти вперед і розвиватись.

Леонардо і його таланту пощастило, він жив у часи, коли наука і мистецтво тільки почали розвиватися. Леонарду Да Вінчі вдалося розвинути науку на багато років, і навть сторіччя, вперед. Ще й досі багато дослідників продовжують розгадувати таємниці і секрети великого італійського генія.

Леонардо да Вінчі мав неймовірне терпіння і працьовитість. З народження він володів видатними талантами, але продовжував удосконалювати свої вміння все життя. Довгі роки він вивчав свій же талант і хотів досягти досконалості. Тільки через тридцять років Леонардо зміг відчути, що досяг гармонії  вроботі. Щоб зобразити персонажа на картині, він міг витратити кілька днів на пошуки людини з харазматічною зовнішністю. Да Вінчі мав незвичайну пристрасть до досконалості, саме це одночасно і заважало йому в житті, і зробило його видатним.

Не дивлячись на приголомшливий талант і вміння, Леонардо завжди вчився і надихався інтересом у інших майстрів, так він захопився інщими науками: гідравлікою, геометрією, анатомією, палеонтологією, а також військовою справою. Вченим Леонардо був не гірше, ніж художником. На все життя Леонардо да Вінчі зберіг науковий підхід у всьому. Малюнок, рух сонця і місяця, потік води і політ птахів, анатомія тіла людини і будівництво сучасного міста — ось що найбільше цікавило Леонардо да Вінчі.

Труднощів на життєвому шляху Леонардо да Вінчі було немало: нестача грошей, численні переїзди, військові події Італії і Франції, але не дивлячись ні на що, він був відданий своїй справі, таланту, навчався і допомагав іншим. В якому б місті Леонардо да Вінчі не зупинявся, він умів всюди і завжди застосувати свій талант художника, скульптура, інженера. Масштаб його талантів був настільки великим, що деякі приписували йому звязок з магією.

Ідеї Леонардо були настільки прогресивними для того часу, що перевірити їх і втілити в життя в п’ятнадцятому столітті було неможливо, бо не йснувало матеріалів та інструментів. Але завдяки його ідеям інші вчені змогли в подальшому дати поштовх багатьом винаходам, які зараз нам здаються звичайними: дельтаплан, водолазний костюм, парашут, і навіть робот, а також багато інших винаходів.

На своєму прикладі Леонардо да Вінчі вчить завжди підритумавати у собі інтерес до світу, вірити і розвивати свій талант, удосконалювати і відточувати свої навички і про вас незабаром заговорить весь світ.





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Наші звичаї і традиції ...
Мария Морозенко
Мої друзі емоції ...
Наталия Диденко
Стейсі у пошуках щастя ...
Александра Гнелецкая
Комплект книг "Як зрозуміти і ...
Алексей Бессонов, Валерия Хургина, Марина Рубан
Часи англійської мови. Як розуміти ...
Алексей Бессонов, Валерия Хургина
Як вчити іноземні мови? Розмовний р ...
Алексей Бессонов, Марина Рубан

Сьогодні купили