Маленька паризька книгарня - Ніна Ґеорґе: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100005836)
kniga.biz.ua

Маленька паризька книгарня

The Little Paris Bookshop

Код: 2100005836
Купити Маленька паризька книгарня Ніна Ґеорґе
330 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ніна Ґеорґе
Видавництво Наш Формат
Сторінок 328
Рік 2023
ISBN 978-617-7279-28-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Маленька паризька книгарня

«Маленька паризька книгарня» – історія про те, як стати вільним. Вільним від душевних терзань, марних сподівань і туги за нездійсненним майбутнім. Цей чарівний роман змусить багатьох читачів поринути у спогади про своє перше кохання, знову відчути ніжність, любов та легкий відтінок смутку за минулими почуттями.
 
ПРО КНИЖКУ
Жан Одинак – власник книжкової баржі «Літературна аптека» – точно знає, як вилікувати почуття, що не вважаються захворюваннями й не діагностуються лікарями. Адже він читач душ, тож кожному покупцеві добирає книги, що якнайкраще вилікують людський смуток, тугу чи зневіру.
 
Єдиний, кого Жан не може зцілити, це він сам. Душевні терзання від спогадів про Манон, котра покинула месьє Одинака двадцять один рік тому, розбили йому серце і досі тривожать душевні рани. Усе, що вона залишила, – лист, який Жан ніяк не наважується прочитати.
 
ДЛЯ КОГО 
Для усіх любителів романтики, Парижу, подорожей.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИГА
У кожного з нас є внутрішня кімната, де ховаються демони. Лише відчинивши її і сміливо зустрівшись із тим, що там приховане, ми стаємо вільними.
 
Разом із головним героєм кожен зможе зануритися у власні найболючіші спогади, переживатиме смуток від втрати коханої людини, подорожуватиме і зустрічатиметься з надзвичайними людьми. Це історія про дружбу, кохання та пошук себе. Роман змусить повірити, що смерть не має жодного значення. Бо все існує в нас. І нічого не щезає.
 
ПРО АВТОРКУ
Ніна Ґеорґе – німецька письменниця, авторка всесвітньовідомого роману, міжнародного бестселера «Маленька паризька книгарня», перекладеного понад 30 мовами, продажі якого сягнули позначки у 500 000 примірників. З-під пера цієї письменниці вийшли 26 книг (романи, детективи та науково-популярні книжки), а також у її творчому доробку більше сотні коротких оповідань та 600 колонок у періодичних виданнях.
 
ЦИТАТИ
Про цілющу силу книжок
Книги – це більше, ніж лікарі. Одні романи – це люблячі, вірні товариші на все життя. Інші можуть надавати по вухах. Ще інші – огорнуть вас теплим рушником, коли на вас нападе ота осіння нудьга. А є такі… ну, мов рожева солодка вата, промайне в голові на мить і лишить по собі блаженну порожнечу. Як коротка, бурхлива інтрижка.
 
Про Жана Одинака
Я хотів лікувати почуття, що не вважаються захворюваннями й не діагностуються лікарями. Усі оті невловимі почуття та емоції, які абсолютно не цікавлять лікарів, бо вони, мовляв, такі незначні й ефемерні.
 
Про рутину
Звичка – нікчемна й підступна богиня. Вона нікому й нічому не дозволить зазіхнути на її панування. Вона придушує одне за одним усі бажання: подорожувати, знайти кращу роботу або нове кохання. Вона заважає нам жити так, як хочеться, бо не дає запитати самих себе, чи й досі подобається робити те, що робимо. 

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Якби він був зі мною ...
Лора Новлін
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колін Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженніфер Арментраут
Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябін
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженніфер Арментраут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колін Гувер

Книги автора / видавництва

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сьогодні купили