Мулле Мек будує човен - Йенс Альбум, Георг Юхансон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014004)
kniga.biz.ua

Мулле Мек будує човен

Mulle Meck bygger en båt

Код: 2100014004
Купити Мулле Мек будує човен Йенс Альбум, Георг Юхансон
280 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Йенс Альбум, Георг Юхансон
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 36
Рік 2020
ISBN 978-617-577-252-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 90x108/16 (210x258 мм.)

Про книгу Мулле Мек будує човен

Одного разу Мулле Мек зібрав автомобіль. І, зібравшись в нього, відправився зі своєю собакою Буффою в подорож. Дорога привела їх на морський берег. Що ж тепер робити? Як перебратися через море? «Нам потрібен човен!» - вирішили наші мандрівники і ...
 
А що буде далі, дізнаєтеся, прочитавши разом зі своїми дітками дуже цікаву книжечку з яскравими ілюстраціями - «Мулле Мек будує човен». Розповіді про вірних друзів, Мулле Мека і боксерку Буффа, неймовірно популярні в Скандинавії, а самі вони не менше відомі, ніж персонажі чарівних казок Астрід Ліндгрен. Захоплюючого вам подорожі в добрий світ дитинства!
 
ПРО АВТОРІВ
Йенс Альбум - шведський художник, ілюстратор дитячих книжок і автор коміксів. Володар ряду нагород і премій. Закінчив Стокгольмську школу мистецтв. Його комікси регулярно поміщали на своїх сторінках різні газети. Також художник ілюструє книги різних авторів.
У 1985 році Йенс альбуму отримав приз видавництва «Рабен і Шегрен» - за свою найпершу книгу. А в 2003 році був нагороджений медаллю імені шведської дитячої письменниці і ілюстратора Ельзи Бєсков - за роботу над усіма своїми книгами. До речі, їх у альбуму майже дев'яносто!
Один з творців серії книжок з малюнками про невтомного майстра Мулле Мека і його собаку Буффа. Яскраві ілюстрації Йенса неабияк розширюють і доповнюють сюжет.
 
Георг Юхансон (справжнє ім'я - Нільс Джордж Раймонд Йоханссон) - шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, коли йому виповнилося 16 років. Потім молодий журналіст деякий час висвітлював гонки «Формули-1», а в 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один з найбільших в Швеції. У 1983 році Юхансон став редактором ділової газети «Dagens Industri».
Втім його письменницький талант проявився набагато раніше. У своїй країні Георг Юхансон був відомий як автор технічної літератури для дорослих і писав науково-фантастичні романи. А ось за кордоном прославився завдяки серії дитячих книг про майстра на всі руки Мулле Мека.
Літературний проект виявився напрочуд успішним. На його основі створені комп'ютерні ігри, мультфільми, аудіокниги.
Георг Юхансон і незмінний ілюстратор оповідань про метку Мулла Меке Йенс альбуму співпрацювали 25 років, видавши за цей період більш як півтора десятка книг, які швидко завоювали любов дитячої читацької аудиторії.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Море хвилюється раз ...
І ось нарешті дорога скінчилася, привівши друзів на пляж. Далі починалося море. Там, де хвилі накочувалися на берег, їхати вже було не можна. Мулле і Буффа ступили на пісок. Буффа швидше побігла сьорбнути води, адже їй неабияк напекло голову, поки вони їхали. Капелюшок вона, на жаль, не носила.
 
В дорогу!
Одного разу Мулле Мек зібрав автомобіль. І відправився на ньому разом зі своєю собакою - боксеркою Буффа - світ за очі: захотілося їм подивитися, що буде, коли скінчиться дорога.
 
Нам потрібен човен
Мулле задумався, а потім запитав Буффу: - У тебе є ідеї, як нам перебратися через море? Собака заперечливо похитала головою. Мулле подумав ще хвильку і раптом вигукнув: - Ми побудуємо човен!
 
І закипіла робота
А Мулле не ліниться, працює, поспішає: зміцнює до кіля вигнуті планки. І ось уже кіль і ребра човна - шпангоути - готові. Так-так, у човни теж є ребра. Тільки подивися на малюнок. Бачиш нагадує скелет кита, викинутого на берег.
 
А де ж вітрило? ..
Бульк - і човен на воді. Але чому ж вона не пливе? Погойдується собі на хвилях, не рухаючись з місця. Мулле розгубився. В чому справа? Чого бракує?
 
Щасливого плавання!
Мулле підняв вітрило над човном і взяв курс на лінію горизонту, до іншого берега моря. «Там, де закінчується море, має розпочатися щось ще», - подумав він. І раптом відчув, як «Горизонт» набирає обертів, як вітер надуває вітрило.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
Комплект книг "Аюрведа та здор ...
Діпак Чопра,Ентоні Вільям
Вогнем і мечем. У 2 томах. Том 1 ...
Генрік Сенкевич
Чоловік з моїм іменем ...
Іван Байдак

Книги автора / видавництва

Комплект «Мулле Мек і Буффа — майст ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек будує літак ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек майструє автомобіль ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек зводить будинок ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Розвиток мисл ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Ранній розвит ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили