Мулле Мек будує літак - Йенс Альбум, Георг Юхансон: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014003)
kniga.biz.ua

Мулле Мек будує літак

Mulle Meck bygger ett flygplan

Код: 2100014003
Купити Мулле Мек будує літак Йенс Альбум, Георг Юхансон
280 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Йенс Альбум, Георг Юхансон
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 36
Рік 2020
ISBN 978-617-577-254-6
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

Про книгу Мулле Мек будує літак

Книжечка з серії про невтомного винахідника Мулле Мека, яка вже стала класикою сучасної шведської літератури для дітей. Адресована допитливим малюкам, на питання яких, що і як працює, дорослі ледь встигають відповідати.
 
ПРО АВТОРІВ
Йенс Альбум - шведський художник, ілюстратор дитячих книжок і автор коміксів. Володар ряду нагород і премій. Закінчив Стокгольмську школу мистецтв. Його комікси регулярно поміщали на своїх сторінках різні газети. Також художник ілюструє книги різних авторів.
У 1985 році Йенс альбуму отримав приз видавництва «Рабен і Шегрен» - за свою найпершу книгу. А в 2003 році був нагороджений медаллю імені шведської дитячої письменниці і ілюстратора Ельзи Бєсков - за роботу над усіма своїми книгами. До речі, їх у альбуму майже дев'яносто!
Один з творців серії книжок з малюнками про невтомного майстра Мулле Мека і його собаку Буффа. Яскраві ілюстрації Йенса неабияк розширюють і доповнюють сюжет.
 
Георг Юхансон (справжнє ім'я - Нільс Джордж Раймонд Йоханссон) - шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, коли йому виповнилося 16 років. Потім молодий журналіст деякий час висвітлював гонки «Формули-1», а в 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один з найбільших в Швеції. У 1983 році Юхансон став редактором ділової газети «Dagens Industri».
Втім його письменницький талант проявився набагато раніше. У своїй країні Георг Юхансон був відомий як автор технічної літератури для дорослих і писав науково-фантастичні романи. А ось за кордоном прославився завдяки серії дитячих книг про майстра на всі руки Мулле Мека.
Літературний проект виявився напрочуд успішним. На його основі створені комп'ютерні ігри, мультфільми, аудіокниги.
Георг Юхансон і незмінний ілюстратор оповідань про метку Мулла Меке Йенс альбуму співпрацювали 25 років, видавши за цей період більш як півтора десятка книг, які швидко завоювали любов дитячої читацької аудиторії.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Майстер на всі руки
Може, ти вже чув про те, скільки випробувань довелося пережити нашим мандрівникам. Якщо так, то знаєш, що наполегливість і винахідливість завжди виручали друзів. Недарма Мулле Мека називають майстром. У нього справді золоті руки. Він сам зібрав автомобіль, побудував човен.
 
Назустріч пригодам!
Ось уже кілька днів поспіль вітрильник з гучною назвою «Горизонт» розсікає море хвилю за хвилею. За рульового - Мулле Мек. Він невідривно дивиться вдалину. Поруч з Мулле його вірна собака - боксерка Буффа. Друзі вирушили в плавання, щоб подивитися, що там, по той бік моря.
 
Земля!
Немов стіна, підноситься над морем скелястий берег. Тільки вгорі, над вершинами скель, кричать чайки, вітаючи мандрівників. Але хіба Мулле злякають скелі?
 
А що за горою?
- Послухай, Буффа, я думаю, якщо є гора, то і за горою щось повинно бути. Буффа фиркає у відповідь. Це означає, що вона згодна. А ще, що вона охоче побігає зараз по березі. І що морська хитавиця їй неабияк набридла.
 
Нам потрібен літак
Мулле навіть розгубився - що ж робити далі? Потихеньку в його очах спалахує захоплений блиск, і нарешті майстер вигукує: - Слухай-но, Буффа! Уілбер і Орвілл - це ж імена видатних братів Райт. Вони перші в світі побудували справжній літак, який піднявся в небо. Значить, ми теж зберемо літак!
 
Полетіли додому!
- Пам'ятаєш, Буффа, десь там за горою, за морем, за лісом стоїть наш будинок, - нарешті каже Мулле. - Ну-ка знайдемо його. Він, напевно, вже зачекався нас ... І літак злітає до хмар ... вище ... ще вище ... І ось вже ширяє, розчинившись в бездонній блакиті неба.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Олександр Авраменко,Оксана Тищенко
Страх мудреця. Книга 2 ...
Патрік Ротфусс
Ізмарагд княгині Несвіцької ...
Олександр Ірванець
Кайджю-сан. Монстр атакує! ...
Фаб’єн Клавель
Те, що видно звідси ...
Маріана Лекі

Книги автора / видавництва

Мулле Мек будує човен ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек майструє автомобіль ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек зводить будинок ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили