Оповідки з Кільця - Сімон Столенгаґ: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021713)
kniga.biz.ua

Оповідки з Кільця

Код: 2100021713
Купити Оповідки з Кільця Сімон Столенгаґ
1200 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Сімон Столенгаґ
Видавництво Видавництво
Сторінок 128
Рік 2023
ISBN 978-617-7818-67-9
Обкладинка невідомо
Мова Українська
Формат 70х100/8 (245х340 мм.)

Про книгу Оповідки з Кільця

Це оповідки про незвичайну подорож: від маленьких шведських містечок до пустель Невади і крижаного холоду Сибіру. Подорож, в якій діти дружать із полишеними роботами… у світі, де вільно бродять динозаври.
 
Це оповідки з Кільця.
 
Історії, розказані як словами, так і приголомшливими ілюстраціями, вони фіксують не надто віддалену реальність, яка зображає як розвиток технологій і природи може спричиняти хаос і дива в нашому світі…  Історії про надію, яку ми все ще можемо знайти в тому майбутньому.
 
«Оповідки з Кільця» ідеально пасуватимуть для шанувальникам як «Дивних див», так і «Парку Юрського періоду» чи «Джуманджі». Це неймовірний, геніальний твір, який прикрасить будь-яку колекцію.
 
Про автора
Сімон Столенгаґ, (народився 20 січня 1984) — шведський художник, музикант і дизайнер, який спеціалізується на ретро-футуристичних цифрових зображеннях, зосереджених на ностальгічних шведських сільських ландшафтах альтернативної історії. Сюжети його творчості лягли в основу драматичного телевізійного серіалу Amazon 2020 року «Оповідки з Кільця». «The Electric State/Passagen» зараз екранізується братами Руссо із Міллі Боббі Бравн у головній ролі й має вийти на Netflix. По книжках Сімона існують рольові ігри й розробляються комп’ютерні ігри.
Тематично його роботи часто поєднують його дитинство з темами з науково-фантастичних фільмів, що призводить до стереотипного шведського пейзажу з неофутуристичним нахилом. За словами Столенгаґа, ця зосередженість походить від того, що він відчуває відсутність зв’язку з дорослим життям, з елементами наукової фантастики, які частково додаються, щоб привернути увагу аудиторії, а частково, щоб додати творам настрою. Крім свого звичайного канону, Столенгаґ також намалював 28 ілюстрацій динозаврів для експозиції доісторичних експонатів Шведського музею природної історії після того, як він поновив свій дитячий інтерес до цих істот, і зв’язався з музеєм, щоб дізнатися, чи зможе він щось зробити.
Більшість ілюстрацій Столенгаґа спочатку були оприлюднені на його сайті, а тоді продавалися як принти. Згодом на їх основі постало два наративних артбуки: «Оповідки з Кільця» (швед. Ur Varselklotet) у 2014 році та «Речі з потопу» (швед. Flodskörden) у 2016 році. Обидві книжки зосереджені на створенні надмасивного прискорювача частинок під назвою «Кільце» і вкрай несподіваних наслідках його роботи.






Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Кенотаф ...
Тарас Федюк
Мама Му читає ...
Юя Вісландер
Contemporary Ukrainian Crafts. Трад ...
Колектив авторів,Люсія Бондар

Книги автора / видавництва

Милий морок ...
Фабьен Вельманн
Пантера ...
Брехт Ивэнс
Кіндерланд ...
Мавил
Цієї зими ...
Элис Осман

Сьогодні купили