Розумний плакат «Глибини океану» - Максим Мірошниченко: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100013731)
kniga.biz.ua

Розумний плакат «Глибини океану»

Код: 2100013731
Купити Розумний плакат «Глибини океану» Максим Мірошниченко
450 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Максим Мірошниченко
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 1
Рік 2020
ISBN 978-617-577-232-4
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 475х892 мм

Про книгу Розумний плакат «Глибини океану»

Унікальний розумний плакат перетворить будь-яку дитину на справжнього дослідника морських просторів. Нудні цифри з підручника біології наповняться цілковито іншим сенсом, коли на ваших очах оживуть істоти, що мешкають на різних глибинах. Процес пізнання і навчання перетвориться на захопливу пригоду.
 
Величезний, яскравий, інформативний і чітко структурований настінний плакат зробить те, про що ще вчора ви могли тільки мріяти — Ваша дитина зрозуміє і полюбить океан!
 
ПРО ПЛАКАТ
Який рельєф має океанічне дно? На якій глибині починається зона вічного мороку? Яке підводне судно здатне витримувати занурення в багатокілометрову товщу води? Яка акула є найбільшою рибою?
Яких розмірів можуть досягати гігантські кальмари? З чого складається тіло риби-краплі?.. Чи не захопливо?
Про все це і про силу-силенну інших цікавинок розповість розумний плакат «Глибини океану». 
 
Те, що ще учора ховалося під товщею води, здавалося далеким і не зрозумілим, обернеться для ваших дітей цікавою, захопливою мандрівкою. І все завдяки тому, що:
 
- Інформація на плакаті чітко структурована. Все прив’язане до двох шкал — глибини і тиску. Простір плаката розділений на зони залежно від освітлення прошарків води і рельєфу океанічного дна. Іконки з QR-кодами, розташовані в центральній частині, містять інформацію про особливості різновидів живих організмів на різних глибинах Світового океану. Завдяки цьому, в свідомості формується підґрунтя для сприйняття практично будь-якого обсягу знань.
 
- Магія візуалізації творить дива! Все настільки чітко й очевидно, що ваша дитина запам’ятає структуру океану і назви найцікавіших його мешканців, просто дивлячись на плакат. Тільки погляньте, і самі все зрозумієте!
 
- Будьте певні щодо достовірності інформації! Ми створювали цей плакат з ретельною увагою до деталей. Загальне співвідношення розмірів, а також точність технічних характеристик в ньому — на найвищому рівні. Навіть учитель біології буде радий такому подарунку!
 
- Це по-справжньому розумний плакат! Ми забезпечили практично всі ключові об’єкти на ньому QR-кодами, за якими прихована маса корисних відомостей (а точніше — інформації вистачить на повноцінну книгу!). Просто наведіть на QR-коди камеру телефону — і пориньте в процес пізнання!
 
- Зручний формат! Плакат легко кріпиться над робочим столом і стає доступним практично з будь-якого місця в кімнаті. Всі ключові об’єкти на ньому досить великого розміру.
 
ПРО АВТОРА
Максим Мірошниченко — ненавмисний фахівець широкого профілю, позаяк має шкідливу звичку доскіпливо розбиратися в тонкощах будь-якої діяльності, з якою йому доводиться стикатися в житті.
Закінчив магістратуру автомобільного факультету ХНАДУ, вміє читати і писати.
Переконаний, що зайвих знань не буває, а будь-які найскладніші речі можна пояснити простою, зрозумілою навіть дитині мовою.
 
ВИТЯГИ
Найбільші кораблі
«Титанік» був другим з трьох трансатлантичних пароплавів-близнюків, побудованих на верфі «Harland & Wolff». На момент свого введення в експлуатацію ці судна були найбільшими кораблями в світі. Останнім побудували «Британік», з початком Першої світової війни він був одразу ж переобладнаний в плавучий госпіталь і в 1915-1916 роках вивозив поранених із зони бойових дій в східному Середземномор'ї. 21 листопада 1916 року корабель підірвався на міні і затонув, проте, на відміну від «Титаніка», майже всіх людей, які знаходилися на судні, вдалося евакуювати. Цікаво, що серед 1036 врятованих були медсестра Вайолетт Джессоп і кочегар Артур Джон Пріст, які до цього встигли пережити крах «Титаніка».
 
Підводний інтелектуал
Обсяг мозку становить половину обсягу всього тіла восьминога. Як наслідок — надзвичайно високий рівень інтелекту цих тварин. Зоопсихологи стверджують, що інтелект восьминогів найвищий серед усіх безхребетних. За рівнем розвитку їх можна порівняти із собаками і кішками — вони вміють розрізняти людей і геометричні фігури, піддаються дресируванню. Восьминоги часто імітують поведінку інших, більш небезпечних тварин, відлякуючи таким чином своїх ворогів. Якщо ж номер не проходить, восьминіг рятується втечею, викидаючи в сторону противника струмінь чорнила, яке виробляється спеціальними залозами.
 
Втрата форми
Поглянувши на рибу-краплю, багато хто навіть не здогадається, що це риба. Драглисте тіло краплеподібної форми, що починається великою головою і плавно звужується до хвоста, не вкрите лускою, але має невеликі шипоподібні вирости. На додачу великий рот з опущеними краями. Це і створює враження, що риба має нещасний «вираз обличчя». Як наслідок: риба стала об'єктом численних жартів і пародій в Інтернеті. Насправді, роздутої форми риба-крапля набуває тільки на поверхні, де її буквально розпирає зсередини, адже в її природному середовищі існування тиск в 80-100 разів перевищує атмосферний.
 
Рекорди синього кита
Близько восьми місяців на рік кити практично нічого не їдять, живучи за рахунок накопиченого жиру. Однак решту часу вони харчуються майже безперервно, поглинаючи до 3 т їжі на день. У разі необхідності синій кит може не спати до трьох місяців, а якщо засинає, то робить це на малій глибині, практично біля самісінької поверхні води, адже він не має зябер як у риб, а використовує для дихання легені, тобто уві сні може просто захлинутися і потонути.
 
Навіщо кальмару бубликоподібний мозок?
Мозок гігантського кальмара має форму бублика, щоб крізь нього міг пройти стравохід, по якому їжа рухається від дзьоба до шлунка. Очі гігантського кальмара найбільші серед усіх відомих живих організмів. Їхній діаметр сягає 27 см, а розміри зіниці — 9 см. Кальмар — хижак, і такі великі очі дозволяють йому вловлювати слабке біолюмінесцентне світіння організмів.
 
Ну, здрастуй, «Елвіне»!
«Елвін» вважається найвідомішим у світі і найстарішим з діючих пілотованих глибоководних апаратів. З моменту свого спорудження 1964 року цей батискаф здійснив майже п’ять тисяч глибоководних занурень, виявив чорних курців, сфотографував «Титанік», знайшов загублену водневу бомбу і дослідив наймасштабніший розлив нафти в історії людства. На основі спостережень з «Елвіна» було опубліковано близько двох тисяч наукових статей.
 
Як тебе звати?
Афаліни здатні впізнавати себе в дзеркалі, що свідчить про наявність у них самосвідомості. При народженні кожен дельфін отримує від батьків власне ім’я — цей факт був доведений ученими, які записали звуковий сигнал при народженні малюка і, відтворюючи його згодом, переконалися, що на цей звук завжди припливає один і той самий дельфін.
 
Міф про акул
Через великі розміри і здоровенні зуби, а також через часто агресивну поведінку гігантська акула-молот має репутацію істоти, небезпечної для людини. Однак деякі аквалангісти стверджують, що ці гігантські риби-хижаки, навпаки, поводяться боязко, або просто не виказують інтересу до людей. Це підтверджується і статистикою — за всю історію зафіксовано не більше 40 випадків нападу акул-молотів на людину, значний відсоток яких був спровокований самими нирцями. При цьому лише в одному випадку все закінчилося смертю людини.






Додати свій відгук про книгу

Відео Розумний плакат «Глибини океану»



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Олександр Авраменко,Оксана Тищенко
Перстень воєводи ...
Галина Пагутяк
Киця-Миця. Чим засіємо город? ...
Аніта Ґловінська

Книги автора / видавництва

Комплект умных плакатов «Мир вокруг ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Комплект розумних плакатів «Світ на ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Умный плакат «Навыки и профессии бу ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Глубины океана» ...
Максим Мирошниченко

Сьогодні купили