Система ФБР. Кодекс досконалості наймогутнішого відомства США - Френк Фіґлузі: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023981)
kniga.biz.ua

Система ФБР. Кодекс досконалості наймогутнішого відомства США

The FBI Way: Inside the Bureaus Code of Excellence

Код: 2100023981
360 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Френк Фіґлузі
Видавництво Наш Формат
Сторінок 200
Рік 2023
ISBN 978-617-827-719-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Система ФБР. Кодекс досконалості наймогутнішого відомства США

Ця книга входить в Комплект книг про ФБР: уроки лідерства від колишніх керівників

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Колишній керівник контррозвідки ФБР розкриває сім секретів створення та підтримки організаційної досконалості. Як «хранитель Кодексу», Френк Фіґлузі суворо стежив за відповідністю кожного працівника строгим стандартам Бюро. Спираючись на свою видатну кар’єру, він досліджує ефективність Бюро з погляду організаційної структури, цінностей і правил поведінки агентів, об’єднуючи це в «Систему ФБР».
 
За 25 років роботи у ФБР Френк Фіґлузі досконало вивчив причини того, чому хороші люди роблять погані вчинки. Він переконаний, що річ переважно в системі, яка на рівні цінностей, правил чи практик дозволяє або навіть спонукає до порушень. У своїй книжці автор відверто говорить про успіхи й невдачі агентів ФБР усіх рівнів, аналізуючи їх з погляду «Системи ФБР»: семи стовпів, на яких тримається Бюро. Цю систему можна застосувати в будівництві стійких та ефективних структур будь-якої сфери діяльності.
 
ДЛЯ КОГО
«Система ФБР» буде корисною для лідерів, усіх, хто будує успішні команди, організації. Видання дасть змогу підвищити ефективність державних структур, що опікуються національною безпекою.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА 
Разом з автором читач пройде шлях від навчання новобранців, польової роботи агента ФБР, найбільш показових спецоперацій до департаменту контррозвідки, що оберігає Кодекс Бюро зсередини.
 
ПРО АВТОРА
Френк Фіґлузі 25 років працював спеціальним агентом ФБР, був помічником директора ФБР із питань контррозвідки, головним інспектором Бюро з нагляду за конфіденційними внутрішніми розслідуваннями.
 
ВІДГУКИ
Обов’язкове чтиво для серйозних лідерів усіх рівнів. 
Баррі Маккефрі, генерал Армії США у відставці
 
Книжка Френка Фіґлузі чітко пояснює, що виживання й успіх агентів ФБР залежать від тих самих цінностей, на яких тримається наша демократія. Настав час запитати, чи готові ми жити за цим кодексом. 
Леон Панетта, колишній міністр оборони США та директор ЦРУ
 
ЦИТАТИ 
Кодекс поведінки
Кожен, хто серйозно ставиться до чесності, потребує чіткого кодексу поведінки. Чесність не тільки належить до основних цінностей ФБР, а й міститься разом з вірністю та відвагою в його офіційному гаслі. Недвозначні, добре сформульовані орієнтири збільшують імовірність того, що індивідуальна поведінка доповнюватиме основні цінності, а не ставитиме їх під загрозу. Якщо ви ще не встановили базових еталонів поведінки у своєму бізнесі, організації, команді чи сім’ї, вам варто це зробити. Їх не має бути багато, зовсім ні. Забагато правил може дуже швидко перетворитися на їхню повну відсутність. Визначте, який тип поведінки підриває те, за що ви або ваша група виступаєте, такою мірою, що становить екзистенційну загрозу. Повідомляйте про ці «небезпечні зони» чітко й часто. Хоч би хто був автором фрази «Якщо ви не боретеся за щось, ви помрете ні за що», він мав цілковиту рацію.
 
Про ясність
Ясність слугує трьом цілям у нашому житті. По-перше, допомагає нам зосередитися на тому, що найцінніше для нас самих, наших сімей і наших організацій. По-друге, спонукає людей і команди успішно досягати спільних цілей та виконувати спільні завдання. І, нарешті, вона вчить нас, коли треба рухатися далі. 

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Система ФБР. Кодекс досконалості наймогутнішого відомства США

Вступ. Гаряча мийка
1 Кодекс
2 Оберігання
3 Ясність
4 Наслідки
5 Співчуття
6 Довіра
7 Послідовність
Епілог. План операції
Подяки

Відгуки про: Система ФБР. Кодекс досконалості наймогутнішого відомства США

Тарас 2023-11-24 16:12:35

Назва книги вводить в оману. Правильніше було б "Система ЦІННОСТЕЙ ФБР". В даній книзі описані абстрактні ціннісні критерії (як от довіра, співчувчуття, кодекс інші), які вивів сам автор. Про саму структуру і систему роботи найбільшого правоохоронного органу США тут виділено 10 сторінок під кінець. Все решта це особисті історії автора з його професійної кар'єри і намагання пов'язати ці історії почергово з перерахованими цінностями. Навіть деякі цікаві історії з практики, які автор наводить є досить куцими і не повністю інформативними, оскільки не висвітлюються в повній мірі імена, події і деталі. Багато в книзі самовиховання автора. Загалом це такий вид робити, який високопоставлений чиновник пише на оду собі і своїй структурі після виходу на пенсії з метою монетизації свого професійного ім'я. 2/5

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора / видавництва

Комплект книг про ФБР: уроки лідерс ...
Фрэнк Фиглузи, Джеймс Коми
Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл

Сьогодні купили