kniga.biz.ua

Чеснота націоналізму (Передзамовлення)

The Virtue of Nationalism

Код: 2100028067
420 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Йорам Газоні
Видавництво Наш Формат
Сторінок 256
Рік 2024
ISBN 978-617-8434-02-1
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Чеснота націоналізму

Провідний мислитель-консерватор стверджує, що націоналістичний порядок є єдиною реалістичною гарантією свободи в сучасному світі.
 
Націоналізм – це проблема нашого часу. Події, починаючи від політики Дональда Трампа «Америка понад усе» до Brexit і піднесення правих у Європі, призвели до гострих дискусій: чи варто боротися за міжнародний уряд? Або нації світу мають зберегти свою незалежність і самовизначення?
 
У книжці «Чеснота націоналізму» Йорам Газоні стверджує, що світ суверенних націй – єдиний вибір для тих, хто дбає про особисту й колективну свободу. Він розповідає, як, починаючи з XVI століття, англійські, голландські й американські протестанти відродили старозавітну любов до національної незалежності, і показує, як їхнє бачення зрештою дало свободу народам від Польщі до Індії, Ізраїлю та Ефіопії. Саме цю традицію нам необхідно відновити, стверджує він, якщо хочемо обмежити конфлікти й ненависть, і дозволити людським відмінностям та інноваціям процвітати.
 
ПРО ЙОРАМА ГАЗОНІ
Йорам Газоні – ізраїльський філософ, біблеїст і політичний теоретик. Є президентом Інституту Герцля в Єрусалимі й директором проекту Фонду Джона Темплтона з єврейської філософської теології. Автор видань «Єврейська держава: боротьба за душу Ізраїлю» та «Філософія Єврейського Писання», «Консерватизм: повторне відкриття». Живе в Єрусалимі.
 
ВІДГУКИ 
«Книжка, яка стане класикою... Йорам Газоні описав чудове утвердження демократичного націоналізму й суверенітету. Книжка екстремальна й має потенціал для формування дискусії між прихильниками наднаціонального глобалізму й національно-державної демократії.» 
— National Review.
 
«Газоні переконливо стверджує: кожен, хто цінує свою свободу, має відкинути універсалізм і боротися за майбутнє націй.» 
— City Journal.
 
«В епоху, коли слово «націоналізм» часто лунає як образа й осуд, Йорам Газоні нагадує про давнє, суттєве й навіть шляхетне походження нації. Я сподіваюся, що ця провокаційна й глибоко наукова книжка спричинить запеклі дискусії. Але глибина й переконливість його захисту чеснот націй потребуватиме залучення кожного читача, якого цікавлять серйозні політичні ідеї. Газоні майстерно поєднує глибоке розуміння історії, політичної філософії, теології та здорового глузду з оригінальністю та ясністю подій майбутнього.» 
— Патрік Денін, професор політології University of Notre Dame і автор книжки «Чому лібералізм зазнав невдачі».
 
«У цій захопливій і глибоко пізнавальній книжці Йорам Газоні досліджує релігійні та історичні корені націоналізму, висвітлює його сучасні досягнення і пропонує унікальний проникливий путівник щодо сил, що змінюють політику Заходу.» 
— Юваль Левін, редактор National Affairs і автор The Fractured Republic.  

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Супер-комплект для подолання ПТСР ...
Чарльз Хоуг, Себастиан Юнгер, Ромео Даллер, Джессика Ди Хамфрис
Жінка в мені. Limited edition ...
Бритни Спирс
Комплект книг "Книги, які випе ...
Джим Коллинз, Джерри Поррас, Нассим Талеб
Американська мрія ...
Петр Сандуляк
Як непро***ти проєкт (Як непрофакап ...
Алексей Просницкий

Сьогодні купили