kniga.biz.ua

19 років Kniga.biz.ua

Дайджести Лютої війни

Код: 2100027653
Купити Дайджести Лютої війни Антон Санченко
611 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Антон Санченко
Видавництво Ніка-Центр
Сторінок 520
Рік 2024
ISBN 978-966-5218-01-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Дайджести Лютої війни

Немає у сучасному світі нічого більш плинного, ніж стрічка новин. І саме тому повна противага інтернету — це книжка, щось вічне. Саме цією ідеєю керувався письменник та публіцист Антон Санченко, коли вирішив видати під однією обкладинкою свої дайджести війни. 
 
Один з добровольчих загонів ще у лютому 2022 року доручив Антону Санченку зачитувати після вечері «Новини для матросів». Згодом ці дайджести стали цікаві значно ширшому колу читачів, ніж один загін, і от ці дайджести вже читають понад 18 тисяч передплатників.
 
ЧОМУ ВАРТО ПРОЧИТАТИ
Щодня на своїй фейсбук-сторінці письменник публікував дайджест-витримку головних новин, подій та іноді каламбурів, які нині мають вже історичне значення. Згодом виникла ідея створити з цього історичне свідчення: «Як саме?». Надрукувати на папері з ілюстраціями знакового художника — Сергія Захарова.
 
У книзі вміщено хронологічні дані, які охоплюють період з 11 березня по 11 листопада 2022 року. Унікальність цього видання полягає в тому, що окрім сухого фактажу, новин та посилань до світової історії, тут знайшлося місце фірмовому іронічному стилю Антона Санченка. 
 
Одного дня ми запитаємо себе: «То як це було насправді?». І саме ця книжка дасть дуже точну відповідь. Це все читати часом боляче, іноді захопливо, та беззаперечно варто.
 
ПРО АВТОРА 
Антон Санченко — український письменник, публіцист і перекладач. Активно публікується у вітчизняних та зарубіжних виданнях, де висвітлює актуальні соціальні та політичні теми. Антон Санченко працював у часописах «Країна», «Тиждень», новинних проектах пошукової системи «Мета» та займався аналітикою ЗМІ у Центрі контент-аналізу, тож уявляв собі, як «ходять новини» ще до старту проекту «Дайджестів Лютої війни».
У публіцистичній діяльності Антон Санченко звертає увагу на проблеми війни, конфліктів та прав людини. Його статті та коментарі відзначаються глибоким аналізом сучасних подій та чутливим підходом до гострих тем.
Крім того, Санченко є висококваліфікованим перекладачем, який працює з англійської та іспанської мов на українську.  

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Залізний генерал. Уроки людяності ...
Людмила Долгоновська
Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Українська пастка для російського Л ...
Алла Киридон, Сергей Троян

Сьогодні купили