Як непро***ти проєкт (Як непрофакапити проєкт) - Олексій Просніцький: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026181)
kniga.biz.ua

Як непро***ти проєкт (Як непрофакапити проєкт) (Передзамовлення)

Код: 2100026181
Купити Як непро***ти  проєкт (Як непрофакапити проєкт) Олексій Просніцький
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Олексій Просніцький
Видавництво Наш Формат
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Як непро***ти проєкт (Як непрофакапити проєкт)

Щоб Україна стала модерновою й успішною державою, ми маємо навчитися проєктному менеджменту. Проблема у тому, що фундаментальні праці на цю тему від західних авторів мають великий недолік — їх дуже важко адаптувати до українських реалій. Особливо на тлі війни, в умовах тотальної невизначеності, браку ресурсів і людей.

У ваших руках практичний посібник від провідного українського проєктного менеджера та співзасновника LEO Consulting & PRO PM Олексія Просніцького — покроковий алгоритм дій та по-справжньому настільна книга для кожного керівника проєктами в нашій державі.

Підживлюючися на кращих світових підходах, вона базується саме на вітчизняних реаліях, підкріплюється досвідом і прикладами успішного (а іноді й не дуже) впровадження проєктного управління в десятках українських компаній.

Книга містить 12 бізнес- кейсів, які спеціально написані друзями та колегами автора з найкращих українських компаній. Андрій Пєший, СІО Kernel Антон Вітязь, ex - керівник напрямку Infopulse Ukraine Вікторія Олешко, консультант з управління знаннями Євген Камашев, керівник ОУП холдингу Астарта Євген Осьмак, CIO холдингу «Zeppelin International» Ілля Польшаков, директор з нових бізнес потоків Київстар Марат Торянік, МХП Марина Афанасьєва, ACINO Марія Абдуліна, керівниця офісу трансформації Райфайзен Банку.
 
Передмова до книги написана Валерієм Пекарем  авторо книги “Різнобарвний менеджмент” , українського підприємця і громадського діяча, викладача КМБС та УКУ, віце-президента УСПП, президента компанії «Євроіндекс».
 
Все, що ви хотіли знати про управління проектами, і навіть трішечки більше. Ця книга має одразу кілька відмінних рис. По-перше, вона проста (наскільки в принципі може бути простою розмова про управління проектами). Автору вдалося підібрати приклади, метафори та історії, які роблять сприйняття та засвоєння глибокого матеріалу доступним навіть новачку в цій темі. По-друге, вона комплексна. Будь-який проект не існує сам по собі – він є частиною певного середовища. На нього впливає безліч факторів: від рівня зрілості компанії за спіральною динамікою до того, чи не посварився бодай ключовий виконавець зі своєю дружиною. Автор блискуче показав всю складність і взаємопов’язаність елементів у цьому середовищі й цим, як міг, підготував читача до реального життя. Ну і втретє, ця книга написана з неперевершеним фірмовим почуттям гумору, тож ви отримаєте від її читання не тільки багато користі, але й велике задоволення. І потім ще неодноразово будете повертатися до неї не тільки за підказками для вирішення своїх професійних задач, а й для того, щоб просто підняти собі настрій. Саме тому я впевнена, що ця книга стане настільною для багатьох керівників проектів в Україні.
Вікторія Олешко, консультант з управління знаннями 
 
"Я пам'ятаю мої муки при першому читанні PMBoK. Я не розумів, як цю книгу можна застосовувати на практиці і як її взагалі можна читати. Складна мова і структура цього стандарту робить її вкрай не дружньою для проектних менеджерів-початківців. Я пам'ятаю, з яким задоволенням я читав Риту (мова про Rita Mulcahays PMP EXAM PREP). Наскільки було комфортніше та приємніше читати її тлумачення того, що описано у PMBoK. Я вважаю, що Олексій випустив Українську версію Рити. Зрозумілою людською мовою описані основні аспекти проектного менеджменту. Ця книга буде корисна керівникам проектів із досвідом для структурування знань. Я б її рекомендував перед першим ознайомлинням з PMBoK або навіть як частину підготовки до екзамену ПМП, або просто для задоволеня. Приємно, що в Україні з'являється така професійна література. Написана з упором на українські реалії та практичні приклади. Особлива подяка Олексію за гумо
Роман Резніков, Віце-президент компанії «Intellias»

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Американська мрія ...
Петр Сандуляк
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос

Сьогодні купили