Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві - Олексій Іванов: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100008693)
kniga.biz.ua

Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві

Код: 2100008693
Купити Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві Олексій Іванов
150 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Олексій Іванов
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 216
Рік 2019
ISBN 978-617-577-172-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві

Реклама — рушій прогресу і запорука продажів. Вона оточує нас зусібіч. Часом викликає нестримний захват, нерідко дратує, а іноді залишає цілком байдужими. Подеколи здається, що всі яскраві ідеї уже вичерпано і придумати щось нове у цій сфері просто неможливо. Але книжка Олексія Іванова розбиває цей стереотип (як і багато інших) і відкриває перед рекламістами широкі перспективи.
 
У цьому виданні ви знайдете детальний опис восьми найдієвіших прийомів, що стимулюють уяву і креативність, дають змогу під іншим кутом зору подивитися на будь-який об’єкт чи явище і позбутися шкідливих стереотипів, що заважають творчому процесу.
 
Ви дізнаєтесь:
• як ідеальний продукт допомагає продавати продукт реальний;
• чим небезпечна функціональна сліпота;
• чому рекламістам варто вдаватися до порушення симетрії;
• як змусити конкурентів рекламувати ваші послуги;
• яким потужним стимулом творчого потенціалу є прийом інверсії;
• що є найулюбленішим інструментом рекламістів усіх країн, часів та народів.
 
Ця інформація та багато інших не менш захопливих і корисних ідей, що містяться у книжці, допоможуть вам створювати якісні, справді незабутні рекламні продукти.
 
Велика кількість яскравих ілюстрацій та дотепних прикладів з різних сфер життя, легкий невимушений стиль викладу, чудова здатність автора пояснювати складне просто — усе це робить книжку «Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві» вельми корисним посібником для рекламістів і до того ж гарантує отримання неабиякого задоволення в процесі читання.
 
ПРО АВТОРА
Іванов Олексій – директор креативного агенства «МастерУм», автор багатьох відомих книжок з реклами. Кандидат фізико-математичних наук.
В рекламі з 1993 року. Працював в найбільших мережевих рекламних агенствах (BBDO, Publicis United Campaigns, Adventa). Член-кореспондент Міжнародної академії авторів наукових відкриттів та винаходів (2003). Співавтор 11 патентів і авторських свідоцтв.
Автор слогана: «Хорошо иметь домик в деревне», який ввійшов в число найкращих слоганів за 25-річну історію російської реклами.
 
ЦИТАТИ З КНИГИ
Творчі прийоми - готові ідеї
Описані у цій книжці творчі прийоми не приведуть вас до готової рекламної ідеї. Вони лише усувають психологічну інерцію і надають думкам новий, несподіваний вектор руху. Ці інструменти допомагають мисленню, проте аж ніяк його не замінюють. Ніхто й ніщо не звільняє нас від обов’язку думати. Сміливо, активно, зухвало, допускаючи неймовірне. Якщо рекламіст сумлінно провів підготовчу роботу і глибоко вивчив товар або послугу, креативні ідеї виникають самі.
 
Продукт, який важко переоцінити
Ідеальний продукт — це продукт, якого не існує, але який усе ж таки виконує свою функцію. Такий продукт очевидно кращий від будь-яких інших товарів. Він нічого не коштує, абсолютно надійний в експлуатації, не спричиняє жодних шкідливих побічних ефектів, не вимагає післяпродажного і гарантійного обслуговування...
 
Геть шкідливі стереотипи!
Суть феномена функціональної сліпоти полягає в тому, що використання предмета у певний спосіб перешкоджає його подальшому використанню будь-яким іншим чином. Саме тому ми отримуємо неабияке задоволення, коли вдається подолати нашу функціональну обмеженість. Чи легко побачити в коктейльних трубочках поручні для спуску в басейн? У прасці — круїзний лайнер? У сантехніці — білосніжні квіти кали? На жаль, це зовсім, зовсім не просто. Саме тому такі метафори одразу привертають до себе увагу і чудово працюють у рекламі. Інерція нашого мислення може бути дуже великою. Позбутися її — завдання важливе й почесне.
 
Виходимо за межі
Гіпербола — один з найулюбленіших інструментів рекламістів усіх країн, часів і народів. Гіпербола в рекламі, тобто навмисне перебільшення якоїсь властивості товару, — своєрідна екскурсія за межі звичного для нас світу, яка дає змогу побачити властивості й можливості рекламованого об’єкта в новому, несподіваному світлі. Світ улаштований непросто, і щоб його правильно розуміти, зміни треба доводити до крайніх меж. Тоді наша уява виривається з пазуристих лап інерції мислення й починає продуктивно працювати.
 
Ганяємося за поразками
Стежина до успіху пролягає через трясовину невдач. Що більше у вашому житті буде програшів, то швидше ви досягнете успіху. Невдача може сильно засмутити вас, проте обов’язково чогось навчить. Крокуйте вперед, помиляйтеся, навчайтеся нового! Успішна людина відрізняється від неуспішної лише кількістю зроблених спроб.
 
Відмовляємося від зайвого
Суть сильних креативних рішень може полягати не в додаванні якихось елементів до картинки, ідеї чи товару, а зовсім навпаки. Відсутність звичного й очікуваного предмета привертає нашу увагу, зачаровує, полонить. Творчість набагато частіше, ніж прийнято вважати, полягає у відніманні, відмові від зайвого і непотрібного.


pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві

Як зявилася ця книжка?
Терплячі ловці ідей
Розділ 1. Прийом, запозичений у фізиці
Розділ 2. Divide et impera
Розділ 3. Ганяйтеся за поразками
Розділ 4. Хай сильніше вдарить буря!
Розділ 5. Королева рекламного царства
Розділ 6. Навмисне порушення симетрії
Розділ 7. Приховані резерви рекламіста
Розділ 8. Улюблений інструмент арт-директора
Де насправді ховаються ідеї?
Чого бракує цій книжці?
Про автора
Джерела

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили