Комплект "Дюна" - Френк Герберт: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018708)
kniga.biz.ua

Комплект "Дюна"

Код: 2100018708
Купити Комплект "Дюна" Френк Герберт
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Френк Герберт
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 2458
Рік 2022
ISBN 978-617-127-689-5, 978-617-12-8130-1
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект "Дюна"

У комплект входять книги:
Месія Дюни
Діти Дюни
Бог-Імператор Дюни
Єретики Дюни
Капітула Дюни
Дюна

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Дюна"
Меланж, або прянощі, — найцінніша і найрідкісніша речовина у всесвіті, яка може все: від подовження життя до сприяння міжзоряним подорожам. І знайти її можна лише на одній планеті — непривітному пустельному Арракісі. Той, хто володарює на Арракісі, контролює прянощі. А хто контролює прянощі — керує всесвітом. Коли Імператор позбавляє клан Харконненів звання правлячого і віддає цей титул Атрідам, Харконнени вбивають герцога Лето Атріда. Його син Пол і наложниця Джессіка тікають у пустелю.

Щоб помститися за батька і відвоювати планету в Харконненів, Пол має здобути довіру фрименів — корінних мешканців Арракіса — і повести крихітну армію проти незліченних сил супротивника.
 
"Діти Дюни"
Настав час, і старий Пол Атрід, таємничий Муад’Діб, володар Арракіса, покинув Галактику назавжди. Роки його правління сплинули, як і роки життя. Почалася епоха дітей Дюни — близнят Лето та Ганіми. У них зосереджена грізна сила — завдяки пам’яті своїх предків вони не по-дитячому мудрі й мають дар передбачення. 

Вороги кидають виклик імперії Атрідів. Зрадники династії розставляють капкани інтриг. Арракісу загрожує економічна криза. Тим часом планетою шириться чутка про таємничого Проповідника. Кажуть, що це повернувся сам великий Муад’Діб…
 
"Бог- Імператор Дюни"
Три з половиною тисячоліття Лето ІІ Атрід править величезною космічною імперією з центром на Арракісі. За цей час і планета, і правитель змінилися до невпізнання. Від пустельної Дюни не залишилось і сліду — тут з’явилася рослинність і зникли хробаки. Лето майже повністю перетворився з людини на піщаного черва.

Лиш одне незмінне — поруч із Богом-Імператором завжди є гхола Дункан Айдаго. В Імперії назріває небачене протистояння. Величезні сили, накопичені впродовж тривалого Миру Лето, готуються кинути виклик Владиці, а найзатятіші вороги є в його найближчому оточенні. Дункану доведеться вирішити, на чиєму він боці, а від його вибору залежатиме доля всього людства.
 
"Месія Дюни"
Після війни, прозваної джигадом Муад’Діба, Пол Атрід посідає імператорський трон і запроваджує новий, фрименський, лад. Здавалось би, нарешті як на Дюні, так і в Галактиці повинні запанувати мир і спокій. 
 
Проте колись могутні, а тепер позбавлені влади династії жадають реваншу. Їм відомі слабкі сторони Імператора — його дар передбачати майбутнє, яке, на жаль, він не може змінити. Месії Дюни зостається тільки одне — бути Месією до кінця.
 
"Єретики Дюни"
Від часу дії попередньої книги циклу, «Бог-Імператор Дюни» минуло кілька тисячоліть. За цей час людство, як і передбачив Бог-Імператор Лето ІІ, званий тепер Тираном, розселилося на незліченні планети. Цей процес дістав назву Розсіяння, а самі мандрівники стали Загубленими.
 
Та от Загублені почали масово повертатися до Старої Імперії, батьківщини своїх предків. Невже це є свідченням страшної небезпеки, що загрожує людство і яку теж провидів Тиран? Так, принаймні вважають герої книги. Це Тараза й Одраде, очільниці Бене Ґессерит. Вихованець Сестринства і кращий його воєначальник Майлс Теґ. Ще один Дункан Айдаго, наділений здібностями, недоступними усім його попередникам-гхола. І пустельна сирота Шіана, що вміє наказувати гігантським червам.
 
Усіх їх об’єднує Атрідівський генетичний і ментальний спадок, а також те, що всі вони — Єретики Дюни.
 
Увазі читача пропонується п’ятий, передостанній роман однієї з найзнаменитіших серій в історії світової фантастики.
 
"Капітула Дюни"
«Дюна» зробила Френка Герберта відомим на весь світ і, обігнавши в рейтингах навіть «Володаря перснів», виборола престижні літературні нагороди: премію Г’юґо і премію Неб’юла в категорії «Найкращий роман», премію SFinks як «Книга року», неодноразове визнання від журналу «Локус» у категорії «Найкращий роман усіх часів». 
 
Ця культова сага — про вічну боротьбу і жагу до перемоги, про ціну справедливості і вибір шляху.
 
Орден Всечесних Матрон одну за одною нищить планети та трощить долі їхніх мешканців. Матрони мають кількісну перевагу та привезену з Розсіяння нездоланну зброю. Землі Старої Імперії поруйновані. Недосяжною для ненависті Матрон лишається тільки Капітула — головна планета Бене Ґессерит, ордену, що хоробро протистоїть Всечесним. Але так не триватиме вічно. Капітулу можуть захопити та знищити. Орден Бене Ґессерит має встигнути перетворити свою планету на нову Дюну. А для цього їм знадобиться сила їхнього ворога. Принаймні однієї з них… 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Фристайлерка ...
Катя Брандіс
Возлюби свою хворобу ...
Валерій Синельников
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
20000 льє під водою ...
Жуль Верн

Книги автора / видавництва

Дюна. Дім Атрідів. Книга 3 ...
Фрэнк Герберт, Кевин Андерсон
Дюна. Дім Атрідів. Книга 2 ...
Фрэнк Герберт, Кевин Андерсон
Капітула Дюни ...
Фрэнк Герберт
Дюна. Дім Атрідів. Книга 1 ...
Фрэнк Герберт, Кевин Андерсон
Єретики Дюни ...
Фрэнк Герберт
Бог- Імператор Дюни ...
Фрэнк Герберт
Діти Дюни ...
Фрэнк Герберт

Сьогодні купили