Комплект книг "Гадес і Персефона" - Скарлетт Сент-Клер: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026306)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Гадес і Персефона" (Передзамовлення)

Код: 2100026306
Купити Комплект книг "Гадес і Персефона" Скарлетт Сент-Клер
758 грн
798 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Скарлетт Сент-Клер
Видавництво BookChef
Сторінок 1232
Рік 2024
ISBN 978-617-548-203-2, 978-617-548-240-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг "Гадес і Персефона"

У комплект входять книги:
Гадес і Персефона. Книга 1. Доторк темряви
Гадес і Персефона. Книга 2. Гра долі
Гадес і Персефона. Книга 3. Доторк спустошення

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Гадес і Персефона. Книга 1. Доторк темряви"
Персефона — молода богиня, яка за допомогою материної магії прибрала подобу смертної, щоб мати змогу жити у світі звичайних людей. Вона закінчує навчання в коледжі й щасливо влаштувалася на бажану журналістську практику. Лекса, подруга Персефони, пропонує відсвяткувати цю подію в елітному клубі, яким володіє Гадес, Бог мертвих, король Підземного світу.

У клубі Персефона запрошує до свого столика загадкового незнайомця, щоб він навчив її грати в карти, і... програє йому. Виявляється її партнером був Гадес і, програвши, вона уклала з ним контракт. Богиня має шість місяців, щоб виконати покладені на неї зобов’язання, а якщо вона схибить, то назавжди залишиться в Підземному світі.

"Гадес і Персефона. Книга 2. Гра долі"
Гадес, бог мертвих, відомий своїм жорстким правлінням, розкішними нічними клубами та нездійсненними угодами. Він звик усе контролювати, тому не очікував дізнатися, що доля обрала для нього майбутню дружину і королеву — Персефону, богиню весни.

Попри свій потяг до харизматичного бога, амбітна студентка-журналістка Персефона сповнена рішучості викрити його безжальні та жорстокі методи. Вона кидає йому виклик на кожному кроці, навіть попри шалену пристрасть, що спалахнула між ними.

Перед Гадесом постає складне завдання — довести своїй майбутній нареченій, що вона помиляється. Але, незалежно від його намагань, існують сили, що бажають розлучити їх. Гадес усвідомлює, що заради свого кохання здатен на все, і навіть кинути виклик долі.

"Гадес і Персефона. Книга 3. Доторк спустошення"
Стосунки Гадеса і Персефони набули розголосу у ЗМІ, її обличчя стало впізнаваним. Проте ця популярність заважає Персефоні вести життя звичайної дівчини, загрожуючи викрити її як богиню весни. На додачу всі, здається, змовилися відвернути Персефону від бога мертвих, викриваючи подробиці про його пекельне минуле.

Ситуація погіршується, коли стається жахлива трагедія з близькою людиною. Персефона почувається так, наче її серце перетворилось на руїни, а Гадес відмовляється зарадити. Юна богиня у розпачі, вважаючи, що чинить правильно, вона укладає угоду з іншим богом, що призводить до жахливих наслідків.

Зіткнувшись з невідомим їй боком Гадеса та зазнавши прикрої втрати, Персефона замислюється, чи зможе вона справді стати його королевою.


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Трагедії ...
Вільям Шекспір
Психопас. Грішники системи. Книга 1 ...
Йошінарі Йо,Мьогая Джінроку
У горах божевілля. Том 1 ...
Говард Лавкрафт,Танабе Го

Книги автора / видавництва

Гадес і Персефона. Книга 1. Доторк ...
Скарлетт Сент-Клер
Врятуй нас ...
Мона Кастен

Сьогодні купили