Комплект книг Коліна Тіппінга - Колін К. Тіппінг: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020866)
kniga.biz.ua

Комплект книг Коліна Тіппінга

Код: 2100020866
Купити Комплект книг Коліна Тіппінга Колін К. Тіппінг
798 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колін К. Тіппінг
Видавництво BookChef
Сторінок 1108
Рік 2022
ISBN 978-966-993-562-5, 978-617-548-045-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Коліна Тіппінга

У комплект входять книги:
Радикальне прощення
Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе
Радикальна Любов. Інструкція для розкриття вашої духовності та створення ідеальних стосунків
Радикальне прощення. Батьки і діти

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Радикальне прощення"
У книзі «Радикальне прощення» викладено основи методу, який змінив життя мільйонів людей. Прості й доступні механізми впливають на сприйняття людиною емоційного вантажу минулого, позбавляють негативу й вчать, як щиро й відкрито приймати все, що пропонує життя. 
 
Особливо ефективною допомогою ця книга стане для тих, хто перебуває на роздоріжжі свого життєвого шляху. Вона дасть змогу переглянути його основи, скинути з себе тягар образ і невдоволення й розкрити душу назустріч вітру змін. 
 
"Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе"
Кожен із нас має досвід самозвинувачення й нарікань на себе, на свої вчинки чи рішення. І кожен, напевно, знає, що себе пробачити значно складніше, ніж когось іншого, — цей процес потребує розподілу ролей між «кривдником» і «жертвою», а це практично неможливо зробити, коли ми займаємо обидві позиції одночасно. Часто це спричинює стан постійного стресу, а то й призводить до фізичного нездужання.
 
Метод Радикального Самопрощення Коліна Тіппінга дає змогу виплутатися з цієї дилеми, звільнитися від надмірної внутрішньої критики й прийняти себе повністю. До цього вас найкоротшим шляхом проведе набір чітких інструментів і вправ, перевірених мільйонами читачів.
 
Кожен, хто придбає книгу Коліна Тіппінга "Радикальне самопрощення", отримає бонус — QR-код на безкоштовну програму "Прощення себе" від Майстра-тренера Радикального прощення, офіційного представника Коліна Тіппінга в Україні Ірини Манохи.
 
"Радикальна Любов. Інструкція для розкриття вашої духовності та створення ідеальних стосунків"
Хто я насправді? У чому сенс мого життя? Чому мої стосунки такі складні й часто приносять біль? Чому я притягую у своє життя однакових людей і однакові проблеми? Відповіді на ці та інші запитання пропонує Колін Тіппінг, автор методу Радикального Прощення. 
 
У парадигмі духовної реальності все, що відбувається, — невід’ємна частина еволюції нашої душі. Коли ми прокидаємося для усвідомлення цієї істини, то починаємо жити згідно зі справжньою метою нашого життя, яка полягає в тому, щоб осягнути божественну природу — Любов — через стосунки.  
 
«Радикальна Любов» — це книга не лише про стосунки з іншими людьми, а й про позитивне, відкрите та щире ставлення до життя, яке обов’язково відповість взаємністю. 
 
Автор аналізує озвучні проблеми з точки зору енергії і пропонує читачам практичні поради та перевірені інструменти. 
 
"Радикальне прощення. Батьки і діти"
Цю книгу Колін Тіппінг написав у співавторстві з Аною Голуб, Джулією Джонс, Меґан О’Коннор та Беллою Роуз Фонтейн. Вони розповіли йому про свої проблеми у стосунках з батьками, про те, як ці негаразди вплинули на їхнє доросле життя, а також про те, як кожній із них вдалося виправити ситуацію завдяки методу Радикальне Прощення.
 
Незагоєні дитячі травми неминуче виринають на поверхню в дорослому житті й шкодять нам. Вони позначаються на наших кар’єрі, шлюбі, спілкуванні, лежать в основі будь-якої залежності й навіть онкологічних захворювань. Найрозумніший спосіб зцілення нашого життя, досягнення спокою та щастя — це повернення до джерела болю: наших батьків і щире їх пробачення. Простити батьків лише за одним бажанням неможливо. Багато залежить від психології людини, і саме правильно застосовані психологічні прийоми зможуть навчити прощати.
 
У цьому вам допоможе унікальний метод Радикального Прощення, розроблений Коліном Тіппінгом. У цій книзі він на реальних прикладах показує, як його метод дає змогу позбутися давніх образ та травм і змінює життя, а також дає практичні  поради і рекомендації, які навчать прощати й бути щасливим.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Фантомна зона ...
Джюнджі Іто
Вовче ...
Костянтин Чабала
MORE віршів і пісень ...
Григорій Семенчук
Межа ...
Роланд Сміт
The Jungle Book ...
Редьярд Кіплінг
Чорне море й синій кит ...
Оксана Кротюк

Книги автора / видавництва

Радикальне прощення ...
Колин К. Типпинг
Комплект книг "Голодні ігри&qu ...
Сюзанна Коллинз

Сьогодні купили