Комплект книг Лоренса Ріса - Лоренс Ріс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021968)
kniga.biz.ua

Комплект книг Лоренса Ріса

Код: 2100021968
Купити Комплект книг Лоренса Ріса Лоренс Ріс
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Лоренс Ріс
Видавництво Лабораторія
Сторінок 1264
Рік 2023
ISBN 978-617-8053-47-5, 978-617-0001-01-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг Лоренса Ріса

У комплект входять книги:
Аушвіц.«Остаточне рішення» нацистів (тверда обкладинка)
Голокост. Нова історія (тверда обкладинка)
За лаштунками війни. Сталін, нацисти і Захід (тверда обкладинка)

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Аушвіц.«Остаточне рішення» нацистів"
Аушвіц – місце одного із найжорстокіших злочинів людства. Про кількість загиблих у «таборі смерті» досі сперечаються історики – на Нюрнберзькому процесі озвучили жахливу цифру 4 мільйони. Через знищення частини документів його історія не досліджена повністю, хоч із часу звільнення в’язнів коцтабору минуло більше 75 років.
 
Для створення книжки Лоренс Ріс взяв близько 100 унікальних інтерв’ю у очевидців подій. Завдяки розмовам із вцілілими колишніми в’язнями, наглядачами-злочинцями і вивченню архівних матеріалів автор дає вичерпну картину того, що діялося в «таборі смерті». Ріс доводить, що Аушвіц ніколи не замислювався для знищення євреїв, а «остаточне рішення щодо єврейського питання» ніколи не вважалося єдиним його завданням – хоча згодом саме ці два пункти стали його метою існування.
 
Книжка «Аушвіц» не тільки дозволяє нам побачити жахливу мініатюру ідеального суспільства з погляду нацизму, а й дає шанс зрозуміти людську природу в екстремальних умовах. А завдяки цьому усвідомленню ми зможемо багато чого зрозуміти і про себе.
 
"Голокост. Нова історія"
Ця книжка відповідає на два фундаментальні питання про Голокост: як і чому це сталося? Вона ґрунтується не лише на останніх наукових дослідженнях, а й на 25-річних опитуваннях очевидців — тих, хто вижив, і злочинців, які діяли під прикриттям ідеології.
 
Лоренс Ріс проводить читача від найжахливіших часів Голокосту до останніх днів Третього Рейху. Він детально розглядає політику Гітлера та доводить, що єдиного рішення розпочати Голокост не було — один із найстрашніших злочинів в історії людства був спричинений маленькими кроками і рішеннями, які приймалися нацистами. І хоч найбільша відповідальність за усі жахи того періоду лежить на Гітлерові, автор переконує: винні усі, хто зміг це допустити.
 
"За лаштунками війни. Сталін, нацисти і Захід"
Чи впевнені ви, що Друга світова війна закінчилася у 1945 році?
 
Кінець Другої світової війни мав принести «свободу» країнам, які постраждали від нацистської окупації, але для мільйонів людей вона не закінчилася до падіння комунізму. Влітку 1945 року багато країн Східної Європи просто змінили владу одного тирана, Адольфа Гітлера, на владу іншого — Йосипа Сталіна. Серед них і Україна. Чому так сталося? Це залишається одним з найбільш тривожних питань світової історії і лежить в основі дослідження Лоренса Ріса.
 
«За лаштунками Другої Світової» — це історія відносин Заходу з Йосипом Сталіним, розповідь, у якій використовуються матеріали, доступні лише з моменту відкриття російських архівів, а також свідчення очевидців цього періоду. Захопливе поєднання міжнародної політики та жахливого особистого досвіду мешканців пострадянського простору змусить вас переосмислити все, що ви знаєте про Другу світову війну.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Наймичка. Безталанна. Сава Чалий ...
Іван Карпенко-Карий
Самотерапия. Изменим жизнь к лучшем ...
Елізабет Вайльд МакКормік
Лондон. Місто тисячі облич ...
Едвард Резерфорд
Возлюби свою хворобу ...
Валерій Синельников

Книги автора / видавництва

Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд

Сьогодні купили