Комплект книг Луїзи Хей - Луїза Хей: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014566)
kniga.biz.ua

Комплект книг Луїзи Хей

Код: 2100014566
Купити Комплект книг Луїзи Хей Луїза Хей
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Луїза Хей
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 944
Рік 2022
ISBN 978-617-12-9617-6, 978-617-12-7453-2
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70х100/32 (120х165 мм.)

Про книгу Комплект книг Луїзи Хей

У комплект входять книги:
Мудрість жінки. Не змінюй інших. Змінюй себе
Станьте щасливими за 21 день. Усміхайся та змінюйся
Життя любить тебе. 7 духовних практик для зцілення
Цілюща сила думки. Стань магнітом для щастя

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Мудрість жінки"
Жінки надто довго були повністю підвладні примхам і системам світогляду чоловіків. Їм розповідали, що, коли та як вони можуть і мають робити. Але світ змінився. І настав час жінкам подолати бар’єри самообмеження.
У своїй теплій та відвертій манері авторка демонструє, як жінки будь-якого статусу та віку можуть зробити своє життя мегапродуктивним, реалізувати таланти та розширити можливості. Удосконалити своє життя у всіх царинах: самоповаги і любові, взаємин із батьками й дітьми, багатства та кар’єри.
 
Одинадцять розділів, що закінчуються позитивними цілющими афірмаціями, одинадцять порад, які вже допомогли мільйонам жінок у всьому світі втілити мрії в життя, знайти себе і спромогтися на більше.
 
"Станьте щасливими за 21 день" 
Для формування нової звички потрібен місяць. А стати щасливими можна лише за 21 день. Досить просто… зазирнути в дзеркало. І полюбити власне відображення! Сказати йому (собі) кілька приємних слів, компліментів, подарувати усмішку. Дуже важливо «надсилати» собі коротенькі позитивні меседжі щодня.
 
Три тижні накопичення любові й поваги до себе — один із найприємніших подарунків, який ви можете собі зробити.
 
"Життя любить тебе. 7 духовних практик для зцілення"
Якщо все летить шкереберть і нічого не вдається; коли довкола забагато непорозуміння з людьми та самим собою, а втома переважає бажання рухатися уперед — дозвольте собі спинитися. І почати жити так, як хочеться.
Ця книжка — пошук, що веде кожного з нас у найглибші частини душі, до себе справжнього. Кожен із семи розділів — це сім порад та ключів від дверей, що ведуть до життя мрії. Розділи містять теплі поради, мотивуючі афірмації, аналіз ситуацій та тактики вирішення найскладніших життєвих негараздів.
 
Час дозволити собі любити і відчути любов Усесвіту. Бо любов — мета нашої душі. Ми тут, щоб любити світ. Ми тут, щоб обрати любов, а не страх.
 
"Цілюща сила думки"
Усі ми бажаємо одного — щастя. Щодня шукаємо його в обличчях випадкових перехожих, приємних дрібничках, малих і великих звершеннях. Нам здається, що щастя недосяжне, воно ходить далеко від нас. 
 
Ця книжка розкриє найзаповітнішу таємницю сховку щастя. Адже воно — у кожному з нас. Авторка пояснює, як відкинути всі негативні упередження й думки, що заважають бути щасливими та насолоджуватися життям. Вона радить звернутися до внутрішньої мудрості, полюбити та прийняти себе таким, яким ми є. 
 
Луїза Хей вчить долати бар’єри болю, страху та гніву і бути вдячним за всі дари Всесвіту. Ключ до щастя — у наших руках. 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Кайдашева сім’я ...
Іван Нечуй-Левицький
Маленькі жінки ...
Луїза Олкотт
Джинкс. Роман-фентезі ...
Сейдж Блеквуд
Лондон. Місто тисячі облич ...
Едвард Резерфорд

Книги автора / видавництва

Сьогодні купили