Комплект книг "Моцарт і Коко 2.0" - Дорж Бату: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020810)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Моцарт і Коко 2.0"

Код: 2100020810
Купити Комплект книг "Моцарт і Коко 2.0" Дорж Бату
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Дорж Бату
Видавництво Видавництво Старого Лева
Сторінок 1024
Рік 2022
ISBN 978-617-679-774-6, 978-966-448-032-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Моцарт і Коко 2.0"

У комплект входять книги:
Моцарт 2.0.
Коко 2.0.

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Моцарт 2.0."
«Моцарт 2.0.» — нова історія від Доржа Бату, автора українських бестселерів «Франческа. Повелителька траєкторій» та «Франческа. Володарка офіцерського жетона».
 
Уявіть собі — Моцарт у сучасному Нью-Йорку! Так-так, той самий, Вольфганг Амадеус. У сучасному місті його вражає і дивує усе: метро та галас, одяг, особливо жіночий, спосіб життя, звички й манери людей. Навіть вбиральні тут такі пахучі і красиві, наче у цісарському палаці. А ще, виявляється, сучасний рояль суттєво відрізняється від звичного Моцартові клавікорда… Та доведеться пристосовуватися, адже видатному композиторові хоч і випав шанс на нове життя, але дещо залишається незмінним — музика і Моцарт нероздільні.
 
У цій книжці переплітаються вигадка й реальні та дуже цікаві факти про життя і творчість Моцарта, детективний сюжет за участі нової подруги композитора офіціантки Стейсі та роздуми про сенс життя. А завдяки дотепним ілюстраціям від Юлії Самелюк і QR-кодам із відеороликами, що розкривають секретики створення книжки, читачі поринуть в особливу атмосферу цієї історії.
 
"Коко 2.0."
«Коко 2.0» — новий роман автора українських бестселерів Доржа Бату, у якому продовжуються пригоди, що розпочалися у книжці «Моцарт 2.0».
 
Хто ж не знає легендарну мадемуазель Шанель, творчиню маленької чорної сукні, твідового костюма, парфумів №5 та інших революційних модних штучок? Дивовижно, але її ідеї і досі не втрачають популярності. Виявляється, що після своєї смерті Ґабріель Шанель, як і Моцарт, змогла стрибнути крізь час і простір та замешкала в Нью-Йорку ХХІ століття! Доля підкидає геніальній кутюр’є все нові і нові сюрпризи: невгамовний Моцарт і його подруга Стася безслідно зникають. Першою ниточкою у розслідуванні стає загадкова записка, яку знаходять працівники Музею Метрополітен. Усе б нічого, але написана вона на малюнку самого Леонардо да Вінчі! Коко Шанель розуміє, що це чудова нагода з’ясувати, як і навіщо відбуваються мандрівки у часі, а головне — хто за цим усім стоїть.
 
Це історія про те, як змінюються епохи й континенти, життєві цінності і правила гри. Нестримна фанатазія автора, цікаві історичні факти, влучні та дотепні ілюстрації Юлії Самелюк, а також QR-коди, що доповнюють реальність книжки, занурюють читача у вир незабутньої пригоди.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

У лісі біля річки ...
Валентина Рожнів
Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Солодкі чари забуття ...
Крістін Хармел
Sex - education: Інтимна архітектур ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Коко 2.0. ...
Дорж Бату
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ирина Тараненко, Дмитрий Кузьменко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Вадим Ерченко
Далекі близькі ...
Владимир Ермоленко
Мам, зроби мені змію ...
Анастасия Жук

Сьогодні купили