Комплект книг "Події, що змінили світ" - Олекса Підлуцький, Андрій Хорошевський, Олексій Мустафін: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021302)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Події, що змінили світ"

Код: 2100021302
Купити Комплект книг "Події, що змінили світ" Олекса Підлуцький, Андрій Хорошевський, Олексій Мустафін
893 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 5 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Олекса Підлуцький, Андрій Хорошевський, Олексій Мустафін
Видавництво Фоліо
Сторінок 976
Рік 2022
ISBN 978-966-03-9592-3, 978-966-03-8990-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг "Події, що змінили світ"

У комплект входять книги:
Лідери, що змінили світ
Халепи, що визначили долю народів
Промови, що змінили світ. 2-ге видання, перероблене

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Халепи, що визначили долю народів"
Олексій Мустафін — відомий український журналіст і медіаменеджер. Історик за фахом.
 
«Халепи, що визначили долю народів» — це книжка про тіньовий бік історії, про те, чого соромляться, і що зазвичай лишають за межами національних історій. Поразками не пишаються, про них не згадують, їх намагаються забути. Проте хіба не є цей досвід повчальнішим і кориснішим за радість перемог?
 
Про ілюзії та прорахунки — свідомі й не дуже, про хибний вибір, за який заплатили зависоку ціну, про пастки, до яких потрапляють держави в пошуках свого місця у світі. Чи можна здобути свободу ціною незалежності? Для чого запрошувати до себе майбутніх колонізаторів? Чому найкоротша війна в історії тривала всього 38 хвилин? Навіщо золото тим, хто здатен робити гроші з повітря? Чим загрожує віра у таємні змови? І як зробити власних підданих союзниками іноземних загарбників? Візантія та Карфаген, Гаїті й Нова Зеландія, Британія і Китай. На чиїх помилках краще вчитися українцям, щоб не припуститися власних…
 
"Лідери, що змінили світ"
Нова книга Олекси Підлуцького – це глибоке дослідження про суперечливе, динамічне, різнобарвне, яскраве й водночас трагічне ХХ століття, здійснене шляхом оцінки діяльності та ретельного змалювання психологічних портретів найвидатніших діячів цієї епохи. 
 
Юзеф Пілсудський та Віллі Брандт, Махатма Ґанді та Вацлав Гавел, Авґусто Піночет та Марґарет Тетчер... Героїв цієї книжки об’єднує те, що кожен з них зміг стати справжнім лідером нації, згуртувати співвітчизників і вивести свою країну з глибоко кризових ситуацій. 
 
Автор, розповідаючи про 30 знакових особистостей минулого століття, показує їх без звичних штампів, надає маловідомі факти і водночас змушує замислитися, яким має бути політичний лідер, що може Україна запозичити з безцінного досвіду цих видатних діячів. До книги увійшли матеріали, опубліковані на сторінках аналітичної газети «Дзеркало Тижня».
 
"Промови, що змінили світ"
Історію творять видатні особистості. Але чи можуть слова змінити її хід? Звичайно, можуть, якщо вони були вимовлені великою людиною.
 
Ця книга є зібранням публічних промов людей різних епох і народів — від найдавніших філософів до сучасних політиків, громадських і релігійних діячів. Мойсей, Франциск Ассізький, Богдан Хмельницький, Джордж Вашингтон, Наполеон Бонапарт, Михайло Грушевський, Вінстон Черчілль, Джон Кеннеді, Мартін Лютер Кінг, Мати Тереза…
 
У виступах цих та інших найвидатніших персон можна знайти слова та думки, які не залишать нікого з читачів байдужими. З ними можна погоджуватися і сперечатися, але харизма кожного з ораторів і досі відчувається навіть зі сторінок книжки.
 
Промови, що увійшли до видання, це не тільки шедеври ораторської майстерності, це віхи в історії людства, які є відправними точками подій, що змінили світ.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Волтер Айзексон,Бред Стоун,Стів Андерсон,Карен Андерсон,Джефф Безос
Смак життя: 65 притч для натхнення ...
Ірина Скрипак,Оксана Штоляр
Ідеаль, або На поміч, пардон ...
Фредерик Беґбедер
Суча дочка ...
Валентина Мастєрова

Книги автора / видавництва

Чорногорія. Подорож історією ...
Алексей Мустафин
Комплект книг "Промови та ліде ...
Андрей Хорошевский, Олекса Пидлуцкий
Злам: кризи політичних режимів ...
Алексей Мустафин
Лідери, що змінили світ ...
Олекса Пидлуцкий

Сьогодні купили