Комплект книг "Привіт, сусіде" - Карлі Енн Вест: купити книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Комплект книг "Привіт, сусіде"

Код: 2100022077
Купити Комплект книг "Привіт, сусіде" Карлі Енн Вест
722 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Карлі Енн Вест
Видавництво BookChef
Сторінок 944
Рік 2023
ISBN 978-617-548-098-4, 978-617-548-107-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Комплект книг "Привіт, сусіде"

У комплект входять книги:
Привіт, сусіде. Книга 1. Втрачені деталі
Привіт, сусіде. Книга 2. Кошмар наяву
Привіт, сусіде. Книга 3. Поховані секрети
Привіт, сусіде. Книга 4. Давні образи

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Привіт, сусіде. Книга 1. Втрачені деталі"
Нікі Рот завжди почувався самотнім. Але все змінюється, відколи він із родиною переїжджає до Рейвен-Брукса і знайомиться зі своїми ексцентричними сусідами.
 
Виявляється, що Нікі має дещо спільне з сином Пітерсонів, Аароном, — обидва захоплюються майструванням і винаходами. Незабаром хлопці перетворюються на нерозлучних друзяк і, використовуючи свої навички, починають жартувати над жителями містечка.
 
Але дещо в Аароні непокоїть Нікі — люди, здається, бояться його родини і самого хлопця. Завдяки обмовкам самого Аарона та довгим пошукам у міських архівах, Нікі відкриває таємниці темного минулого, які переслідують його сусідів, та невезіння, якого вони, схоже, не можуть позбутися.
 
Аарон вважає, що все вже минулося, але Нікі відчуває, що на Пітерсонів чекає ще одна трагедія...
 
Цей приголомшливий приквел гітової відеогри «Привіт, сусіде» містить ілюстрації, які допомагають читачам розкрити таємницю, що лежить в основі гри.
 
"Привіт, сусіде. Книга 2. Кошмар наяву"
Минуло чотири місяці відтоді, як Нікі Рот востаннє бачив Аарона Пітерсона, свого найкращого друга і сусіда. Батько Аарона, дизайнер парку розваг «Золоте яблуко», запевняє усіх містян, що Аарон і його сестра Мія гостюють у далеких родичів, але Нікі не задовольняється таким поясненням. Крики, що долинають із сусідського будинку, не можна більше ігнорувати, тож Нікі сповнений рішучості дізнатися куди поділися його друзі, і як можна їх врятувати.
 
Охоплений кошмарами ожилих манекенів, жаских тематичних парків і темряви підвалу, Нікі вирішує об’єднатися зі своїми шкільними приятелями, аби з’ясувати, що насправді сталося з Аароном і Мією. Разом друзі починають відновлювати картину подій, куди більш тривожну, ніж вони могли собі уявити.
 
"Привіт, сусіде. Книга 3. Поховані секрети"
Нікі Рот має почуватися щасливим — нарешті він довів, що його найкращий друг Аарон Петерсон разом із молодшою сестрою Мією, загадково зникли. Ба більше, поліція дійсно щось робить: вони обклеїли місто оголошеннями про зникнення дітей і організували пошукові групи на вихідних. Але Нікова увага прикута до будинку навпроти, особливо відколи він чує несамовитий SOS, що лунає з кімнати Аарона в будинку Петерсонів.
 
З огляду на події, що сталися взимку, і дослухавшись батьківських порад, друзі Нікі відмовляються допомагати йому розслідувати таємницю Петерсонів. Якщо Нікі хоче з’ясувати, що відбувається в будинку сусіда, йому доведеться зробити це самотужки.
 
"Привіт, сусіде. Книга 4. Давні образи"
Ааронові Пітерсону завжди жилося нелегко. Позаяк він син славетного й ексцентричного проектувальника тематичних парків і його батько завзято шукає роботу в різних країнах по всьому світу, його життя складається з постійних переїздів. Аарон бачив, як усі можливі атракціони й цікавинки починалися з креслень на столі батька й виростали у неймовірні височезні творіння, що зачудовують відвідувачів парків.
 
Ну, тобто… доки на останній батьковій роботі в Німеччині не сталося дещо дуже-дуже погане. Гірше за нещасні випадки, що траплялися раніше. Те, про що Аарон і його рідні відчайдушно намагаються забути. Коли сім’я тікає від проблем із законом і лишається без грошей, Ааронів тато береться конструювати тематичний парк у своєму рідному місті, Рейвен-Бруксі.
 
Дивне маленьке містечко має свої секрети… зокрема такі, яким, на думку Ааронового батька, ліпше лишатися похованими.

Додати свій відгук про книгу

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Лотосовий ліхтар ...
Лі Хайянь
Фанатка. Біполярна історія ...
Христина Морозова
Це моє життя ...
Рус Лаґеркранц
Кличуть віршики малят ...
Володимир Верховень

Книги автора / видавництва

П’ять ночей із Фредді. Книга 2. Пок ...
Скотт Коутон, Кира Брид-Райсли
Гадес і Персефона. Книга 1. Доторк ...
Скарлетт Сент-Клер

Сьогодні купили