Комплект книг про розвиток бізнесу - Рід Гоффман, Кріс Йе, Рон Аднер, Джун Коен, Дерон Тріфф: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023185)
kniga.biz.ua

Комплект книг про розвиток бізнесу

Код: 2100023185
Купити Комплект книг про розвиток бізнесу Рід Гоффман, Кріс Йе, Рон Аднер, Джун Коен, Дерон Тріфф
1935 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Рід Гоффман, Кріс Йе, Рон Аднер, Джун Коен, Дерон Тріфф
Видавництво Лабораторія
Сторінок 1408
Рік 2023
ISBN 978-617-8053-70-3, 978-617-548-102-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 64x86/16 (160x210 мм.)

Про книгу Комплект книг про розвиток бізнесу

У комплект входять книги:
Бліцмасштабування. Блискавичний шлях до побудови найдорожчих світових компаній
Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів (м’яка обкладинка)
Широким поглядом. Нова стратегія інновацій (м’яка обкладинка)
Більше, ніж бізнес 2.0. Від маленької компанії до лідера ринку
Правила інвестування Воррена Баффета. Як зберігати та примножувати капітал
Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу (м’яка обкладинка)

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Бліцмасштабування. Блискавичний шлях до побудови найдорожчих світових компаній"
Конкуренція у бізнесі в епоху мереж надзвичайно жорстка: всього за одну ніч хтось може збанкрутувати, а хтось — розбагатіти. Та водночас інтернет дарує нові, небачені можливості. Момент, коли компанія пропонує унікальний продукт на чітко окресленому ринку через надійний канал збуту — ідеальний, щоб удатися до стратегії бліцмасштабування, яка забезпечить гіперзростання бізнесу. В такий спосіб стартапи перетворюються на скейлапи — масштабні корпорації, які змінюють світ, торкаючись мільйонів або й мільярдів життів.
 
Рейд Гоффман, американський підприємець, венчурний капіталіст і співзасновник мережі LinkedIn, на прикладі знаменитих корпорацій зі сфери IT та інших царин — і стартапів, і усталених компаній — детально розповідає, коли і як слід удатися до бліцмасштабування. І наполягає: навіть кілька місяців вагань можуть бути вирішальними і визначити, яка компанія веде, а яка — доганяє. Компанії, що успішно реалізовують бліцмасштабування, задають темп прогресу в своїй галузі. Книжку адресовано всім, хто бажає очолити ці зміни — задля власного зиску та інтересів цілого суспільства.
 
"Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі"
Змінюється основа конкуренції. Ви готові до цього? Суперництво переходить від чітко визначених галузей до екосистем: від автомобілів до платформ мобільності, від банківської справи до фінтех, від телебачення до стримінгів.
 
Сьогодні гра за старими правилами дорівнює поразці, яка надто дорого обійдеться вашому бізнесу. Щоб досягти успіху в цьому світі, вам потрібно змінити свій погляд на конкуренцію, зростання та лідерство. Експерт зі стратегії Рон Аднер у книжці «Перемога у правильній грі. Як тримати удар у мінливому світі» пропонує новий спосіб мислення, ілюструючи проривні ідеї переконливими прикладами.
 
Як стратегія захисту екосистеми врятувала Wayfair і Spotify від розгрому гігантами Amazon і Apple? Як Опра Вінфрі змінила межі галузі, щоб перейти від телеведучого до мультимедійного магната? Як перехід до мислення вирівнювання дозволив Microsoft відродитися? Кожна з цих історій заснована на новому підході до конкурентів, партнерів і часу. Для сучасних лідерів різниця між успіхом і невдачею – це вже не просто перемога, а впевненість у тому, що ви добре тримаєте удар у мінливому світі.
 
"Широким поглядом. Нова стратегія інновацій"
Чому компанії із чіткою стратегією, інноваційним продуктом і натхненними лідерами на чолі все одно зазнають невдачі? Експерт з інновацій Рон Аднер уже понад десятиліття досліджує першопричини перемог та поразок у бізнесі і готовий провести читачів від Кенії до Каліфорнії, від транспорту до телекомунікацій, щоб розкрити приховану структуру успіху.
 
Захопливе дослідження, яке пропонує новий погляд на такі тріумфи, як стратегія Amazon щодо електронних книг і шлях Apple до домінування на ринку; монументальні невдачі на кшталт Michelin з run-flat шинами і Pfizer з інгаляційним інсуліном. «Ширший погляд» допоможе відкинути старі погляди на ведення бізнесу та скористатися новим потужним набором рамок та інструментів, які примножать ваші шанси на успіх інновацій.
 
Ця книжка змінить те, як ви бачите, як ви думаєте і як ви виграєте.
 
"Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу"
Ключем до масштабування бізнесу є не талант чи стратегія, а підприємницьке мислення, яке можна (і треба) розвивати. У цьому впевнений Рід Гофман — один із найуспішніших підприємців Кремнієвої долини, засновник LinkedIn та ведучий подкасту «Майстри масштабування», на основі якого і побудована ця книжка.
 
У ній вміщені інтерв'ю із лідерами знакових компаній, включаючи Apple, Nike, Netflix, Spotify, Starbucks, Google, Instagram і Microsoft, а також з тими підприємцями, які тільки розпочинають свій шлях, але вже встигли гучно заявити про себе сміливими стартапами — 23andMe, TaskRabbit, Black List і Walker&Co. Додаючи до цього власний досвід засновника та інвестора, Рід Гофман створює унікальний посібник, який надихне вас переосмислити власну справу.Завдяки захопливому сторітелінгу та глибокому аналізу книжка «Майстри масштабування» розвінчує найпоширеніші міфи про бізнес та ділиться дивовижними істинами, дотримуючись яких можна створити унікальний продукт, який зробить світ кращим.
 
"Правила інвестування Воррена Баффета. Як зберігати та примножувати капітал"
Воррен Баффет — відомий та успішний інвестор, один із найбагатших людей у світі, відрізняється індивідуальним стилем у веденні справ, уже давно його вважають гуру інвестування, позаочі називають «оракулом» і «мудрецем». В одній зі своїх перших компаній Buffett Partnership Limited, заснованій 1956 року, Баффет увів правило писати листи акціонерам, інформуючи їх про стан бізнесу й викладаючи принципи, якими керувався, ухвалюючи операційні рішення. Ці роки були найуспішнішими для компанії, показники прибутковості сягали найвищих індексів.
 
За матеріалом цих листів і написав книгу Джеремі Міллер, інвестиційний аналітик, який вивчав причини успіху методів В. Баффета. Він систематизував листи Баффета, здійснив ґрунтовний аналіз принципів і філософії його роботи, виклавши результат своєї праці в цій книзі. І навіть попри зміну часів ці підходи лишаються актуальними й досі себе виправдовують.
 
Принципи В. Баффета, як і його персона, викликають зацікавлення широкого кола інвесторів — і початківців, і досвідчених фахівців, а його прагматичні рішення, описані в книзі, є прикладом для наслідування. Нарешті цю книгу видано українською мовою, і вона неодмінно стане в пригоді українським інвесторам, а значить, принесе користь для економіки України.
 
"Більше, ніж бізнес 2.0. Від маленької компанії до лідера ринку"
Ще 1992 року Джим Коллінз у співавторстві з Біллом Лазьє написав бестселер Beyond Entrepreneurship, на якому зросло ціле покоління управлінців. А 2020 року Коллінз майже подвоїв текст видання численними есе. 
 
Чому важливо формувати корпоративне бачення? Чим відрізняється мета компанії від її місії? Про що свідчать основні фінансові показники? Як гарну ідею перетворити на інновацію? Відповіді — у цій роботі на численних прикладах з історії таких гігантів, як IBM, HP, Walmart, та менших, але успішних і сталих компаній.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Хагакуре. Книга самурая ...
Ямамото Цунетомо
Казки ...
Вільгельм Грімм,Якоб Грімм
Легенда ...
Стефані Ґарбер
Мітка ...
Вероніка Рот
Хуга ...
Тарас Федюк

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Майстри масштаб ...
Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф, Крис Йе
Майстри масштабування. Неочевидні і ...
Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф
Майстри масштабування. Неочевидні і ...
Рид Хоффман, Джун Коэн, Дерон Трифф

Сьогодні купили