Комплект книг Таїс Золотковської - Таїс Золотковська: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025564)
kniga.biz.ua

Комплект книг Таїс Золотковської

Код: 2100025564
Купити Комплект книг Таїс Золотковської Таїс Золотковська
1096 грн
1132 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Таїс Золотковська
Видавництво Meridian Czernowitz
Сторінок 824
Рік 2024
ISBN 978-617-614-396-3, 978-617-614-343-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг Таїс Золотковської

У комплект входять книги:
Писати як дихати. 62 дні творчої свободи
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжки
Анатомія письменниці. Як творити живі тексти

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжки"
«Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжки» — творчий, інтерактивний і практичний путівник дорогами креативного письма. Ви дізнаєтеся, як розвинути талант, удосконалити письменницькі вміння й навички. Оригінальний посібник саме для тих, хто хоче подолати страхи, відшліфувати письменницькі здібності й отримати справжнє задоволення від руху олівця записником чи клацання клавіатурою.
 
Стівен Кінґ якось зауважив: «Письменництво не спосіб заробити грошей, дістати визнання, налагодити стосунки. Воно збагачує життя як тих, хто читає твори,так і тих, хто їх пише. Здобути, досягти, стати щасливим».
 
"Писати як дихати. 62 дні творчої свободи"
«Писати як дихати. 62 дні творчої свободи» — книжка для роботи, відпочинку і натхнення. Тут ви знайдете прості, мудрі, легковтілювані ідеї та поради, які стануть частиною вашого життя і повсякденної письменницької практики. Це 62 уроки для майбутніх письменників.
 
«Писати як дихати» — це книжка-імпульс. Її інтерактивна частина спонукає до творчості і водночас задає ритм та сприяє створенню звички писання, а заразом — і письменницької самодисципліни.
 
Книжка складається із 62 розділів, які ви можете прочитати двома способами:
 
Перший - від початку до кінця за кілька вечорів. Кожен розділ може бути прочитаний як окремий есей, використаний на заняттях з красного письменства, копірайтингу та сторітелінгу.
 
Другий - самостійно або разом із однодумцями пройдіть марафон з написання текстів,тривалістю у два місяці та один день. Читайте по розділу на день, виконуйте завдання,які знайдете в середині або в кінці розділів, пишіть відповіді. Обравши другий спосіб, ви призвичаїтесь до письма і глибше зрозумієте,як працює ваша уява.
 
Есеї складаються з роздумів то порад з письменства, що оформлялися впродовж мого двадцятирічного шляху в літературі (публікації десяти книжок, викладання творчого письменства у понад 1500 авторів і навчання у тренерів з Ізраїля, Італії та США).
 
Мета книжки - допомогти автору зробити письменництво щоденною практикою, навчитися завершувати розпочаті тексти та відновити зв’язок з природою.
 
"Анатомія письменниці. Як творити живі тексти"
Анатомія письменниці” — це не книжка-пігулка, яку можна проковтнути за ніч і на ранок прокинутися “справжньою письменницею”.
 
Це книжка-подорож, книжка-інструмент, книжка-натхнення, в якій під однією палітуркою зібралися разом суасні українські авторки та письменниці минулого. Це інтимна розмова про творчість, під час якої ви дізнаєтеся про методи письма кожної авторки, їхні історії успіхів та невдач, джерела ідей, нескінченну боротьбу з письменницькими блоками та ритуали, які допомагають писати. А також тут ви знайдете важливі інструменти й практичні вправи для розвитку письменницької майстерності та творчості.
 
Ця книжка для вас, аби ви повірили у свої сили, віднайшли свій авторський голос і почали писати. “Анатомія письменниці” з’явилася, щоб вкотре нагадати: все, що нам треба, аби писати, вже є вередині нас.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Казка про Рудого і Квашеного ...
Беатрікс Поттер
Хагакуре. Книга самурая ...
Ямамото Цунетомо
Валер’ян Підмогильний. Вибрані тво ...
Валер'ян Підмогильний
Остання босорканя ...
Сергій Карюк
Фіджі ...
Наталка Гомель

Книги автора / видавництва

Анатомія письменниці. Як творити жи ...
Таис Золотковская, Слава Свитова
Лінія зусилля ...
Таис Золотковская
Босоніж на оливі ...
Таис Золотковская
Ай-Кім! Морозиво для Лесі ...
Таис Золотковская
Червона сукня моєї тітки ...
Таис Золотковская

Сьогодні купили