Комплект "Медицина доказова" - Андрій Сем’янків, Уляна Супрун: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100019025)
kniga.biz.ua

Комплект "Медицина доказова"

Код: 2100019025
Купити Комплект "Медицина доказова" Андрій Сем’янків, Уляна Супрун
533 грн
641 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Андрій Сем’янків, Уляна Супрун
Видавництво Віхола
Сторінок 560
Рік 2021
ISBN 978-617-7960-23-1, 978-617-95077-0-0
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект "Медицина доказова"

У комплект входять книги:
Медицина доказова і не дуже
Мочи Манту

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Медицина доказова і не дуже 
50% ліків на планеті Земля призначаються неправильно. На тій самій планеті 50% пацієнтів приймають ліки не так, як треба. Не дуже оптимістично, авжеж. Додайте до цього альтернативну медицину, гомеопатію, інста-гуру без медичної освіти, які роздають свої поради направо і наліво, та натренованих нашим «профілактичним» вживанням антибіотиків бактерій — і отримаєте повну картину.
Книжка лікаря й автора популярного блогу про медицину MED GOblin Андрія Сем’янківа — це своєрідний путівник медичними нетрями: від того, як працюють ліки й що ховається за народною медициною, гомеопатією та стовбуровими клітинами, і до конспірології та навичок розпізнавання призначених фуфломіцинів.
Чому бактерії на підлозі лікарні небезпечніші за ті, що живуть у вашій кухні? Як поширюються  антивакцинаторські міфи, і навіщо королеві гомеопат?  Чому антибіотики зазвичай можна поєднувати з алкоголем (і до чого тут пиво, гонорея і сифіліс)? Що насправді роблять оксолінова мазь і гематоген та чи варто обклеювати своє тіло тейпами? А також про фітотерапію, інгаляції з вареної картоплі, дієти, уколи, пуповинну кров та інші прогресивні (насправді не дуже) методики розповідає автор книжки, пояснюючи водночас, як критично аналізувати медичну інформацію.
 
Мочи Манту 
Як часто, піклуючись про своє здоров’я, ви ставили питання: «Чи справді цей засіб чи процедура потрібні?», «Чи дійсно когось захищають бахіли?», «Чи справді треба проходити "курс лікування" на чудернацьких приладах?», «Чи конче необхідно пити антибіотики, якщо застудилися?». Коли люди вірять авторитетам, а не фактам, утворюються міфи.
Коли ці міфи передаються іншим людям, утворюються химерні традиції. Коли на цих традиціях базується стиль життя цілих поколінь — мільйони людей втрачають можливість бути здоровими. Це як ланцюг, який тримає у замкненому колі неправильних рішень. Час його розбити й визволити здоровий глузд.
Книжка «Мочи Манту» не зможе розірвати цей ланцюг сама по собі. Ключова роль — за вами. Тут ви знайдете, з чого почати свій власний шлях до здорового життя: руйнування міфів, усвідомлення важливості правильного піклування про себе і турбота про свою країну. Основою книжки стали популярні пости з Facebook-сторінки Уляни Супрун, які доповнено актуальною інформацією, історіями про те, як вони з’явилися, та особистим досвідом авторки.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Непрості ...
Тарас Прохасько
Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
20000 льє під водою ...
Жуль Верн

Книги автора / видавництва

Танці з кістками ...
Андрей Семьянков
Мочи Манту ...
Ульяна Супрун
Медицина доказова і не дуже ...
Андрей Семьянков

Сьогодні купили