Комплект "Міські джунглі + Дикі інтер’єри" - Ігор Йосифович, Джудіт де Граф, Хілтон Картер: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018971)
kniga.biz.ua

Комплект "Міські джунглі + Дикі інтер’єри"

Код: 2100018971
Купити Комплект "Міські джунглі + Дикі інтер’єри" Ігор Йосифович, Джудіт де Граф, Хілтон Картер
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ігор Йосифович, Джудіт де Граф, Хілтон Картер
Видавництво ArtHuss
Сторінок 400
Рік 2021
ISBN 978-617-7799-97-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60x84/8 (210x280 мм.)

Про книгу Комплект "Міські джунглі + Дикі інтер’єри"

У комплект входять книги:
Міські джунглі. Або як рослини допомагають нам творити гармонію і стиль
Дикі інтер’єри. Красиві рослини в чудових просторах

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Міські джунглі. Або як рослини допомагають нам творити гармонію і стиль
Надихайся, дізнавайся, дій. «Міські джунглі» — це не просто книжка, що лежатиме на журнальному столику задля краси. Це найпрекрасніший і найдивовижніший спосіб оживити свій дім і створити в ньому затишок.
У «Міських джунглях» на вас чекає натхненна подорож Європою й гостювання в п’яти домівках у стилі «еко», ви зможете зблизька роздивитися рослини, що мешкають у творчих людей, і поспілкуватися з цими людьми про їхніх зелених друзів, про догляд за ними і про різні інтер’єрні еко-рішення. Довіртеся нам: ми розкриємо їхні секрети і лайфхаки! Мало того — до участі в нашому проекті ми запросили групу дивовижних людей зі спільноти URBAN JUNGLE BLOGGERS, аби вони поділилися своїми ідеями щодо рослинного декору, провели майстер-класи й показали власні «зелені» ескізи. Це видання — дещо більше, ніж просто книжка, яку ви гортатимете час від часу для натхнення, і яка переважно лежатиме на вашому журнальному столику задля краси. Тут для вас зібрано десять рослинних портретів, а також багато простих порад щодо догляду за рослинами. Ні, це не енциклопедія з ботаніки. Ця книжка — для кожного, хто хоче озеленити свій дім, незалежно від того, новачок він чи експерт. Ні, ми не віримо, що кожна людина від природи наділена чудесним даром садівництва. Але хочемо вірити, що кожна людина спроможна жити з рослинами й доглядати за ними. Потрібна лише відповідна інформація, і ця книжка — перший крок у правильному напряку.
Тож надихайтеся, дізнавайтеся нове і втілюйте власні дизайнерські рішення, аби ваш дім став іще зеленішим. «Міські джунглі» — це більше, ніж просто книжка. Це квиток в один бік до ваших розкішних, омріяних міських джунглів. Тому не барімося, а берімося до рослин!
 
Дикі інтер’єри. Красиві рослини в чудових просторах
Любов до рослин та особливе бачення Гілтона Картера допоможуть вам створити розкішний інтер’єр, який даруватиме не тільки красу, але й добре самопочуття. Спершу автор розповідає власну історію захоплення та натхнення рослинами, а також про десять своїх найулюбленіших домашніх рослин. Згодом він запрошує читачів до дванадцяти домівок любителів рослин і демонстує різноманіття зеленого декору. Від маленького будиночка у Венісі, Каліфорнія, та сонячного лофта в Нью-Йорку до квартири в Берліні, прикрашеної вінтажними знахідками, та помешкання мисткині-керамістки в Барселоні — тут зібрано ідеї для будь-яких просторів та бюджетів.
Автор супроводжує вас у цій мандрівці світом зелені, описуючи умови різних приміщень та особливості рослин, які до них найкраще пасуватимуть: тропічна вологість ванної, різкі перепади температури кухні, прохолодна півтемрява коридорів або спальні. Гортаючи сторінки, ви знайдете безліч порад із дизайну інтер’єру: як перетворити ліроподібний фікус на композиційний центр кімнати, як створити кілька ярусів рослин за допомогою підвісних кошиків, як зібрати найкращу полицю для рослин — і зрозумієте, як саме рослини можуть змінити на краще ваш дім.
Надихайтеся і створюйте власні дикі інтер’єри завдяки експертним порадам Гілтона Картера щодо стилю, а також хитрощам і підказкам із догляду за рослинами, які позбавлять вас загадок і непорозумінь у піклуванні про зелених друзів!

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис
Дивокрай ...
Энни Лейбовиц

Сьогодні купили