Комплект "Найкращі книги Брайана Трейсі" - Брайан Трейсі: купити книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Комплект "Найкращі книги Брайана Трейсі"

Код: 2100005718
Купити Комплект "Найкращі книги Брайана Трейсі" Брайан Трейсі
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Брайан Трейсі
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 736
Рік 2019
ISBN 978-617-12-2463-6, 978-966-982-038-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект "Найкращі книги Брайана Трейсі"

У комплект входять книги:
Зроби це зараз. 21 чудовий спосiб зробити бiльше за менший час
Звички на мільйон доларів. Як збільшити свій прибуток
Делегування & керування
Як керують найкращі

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Делегування & керування
• Від світового експерта в галузі психології успіху 
• 21 принцип ефективного делегування
• Систему вже застосовує 1 000 компаній 
Один у полі не вояк. За спиною кожного бізнес-командира стоїть армія. Проте, щоб досягти абсолютного успіху та втриматися на позиціях лідера, недостатньо просто мати військо. Потрібно досконало вміти керувати ним, використовувати його потенціал на 100 %. 
Ця книжка навчить вас мистецтва ефективно делегувати й розподіляти обов’язки. Підвищити продуктивність компанії, налагодити комунікацію із працівниками, сформувати чітку стратегію керівництва, розподілити обов’язки між підлеглими відповідно до їхніх можливостей, встигнути розв’язати більше важливих завдань за менший час завдяки злагодженій командній роботі, підтримати проекти — ці та інші премудрості керівництва викладені у виданні. Брайан Трейсі допоможе вам стати справжнім гуру-керівником!
 
Зроби це зараз. 21 чудовий спосiб зробити бiльше за менший час
«Зроби це зараз» - книга № 1 по саморозвитку. 
У книзі представлено результат більш ніж тридцятирічного вивчення питань ефективного розподілу часу. Вона розповідає про те, як добиватися вирішення складних завдань, виходячи із зони комфорту.
Люди, що працюють ефективно, дисципліновано вибирають з усіх поставлених перед ними завдань найважливішу. Вони, вміючи змусити себе зїсти жабу, якою б супротивної вона не була, встигають робити значно більше.
 
Як керують найкращі
Станьте лідером, очольте команду лідерів — і будь-яка проблема стане для вас лише цікавим викликом!
На відміну від багатьох книжок з лідерства, що змальовують широку загальну картину, складні теорії та концепції, бестселер визнаного тренера з особистісного розвитку та бізнес-консультанта Брайана Трейсі цілком орієнтований на конкретну людину — керівника будь-якої бізнес-ланки. Незалежно від того, чи має він у підпорядкуванні десятки людей або ж десятки тисяч, основні його обов’язки залишаться незмінними — ставити перед собою цілі та впроваджувати інновації, розв’язувати проблеми й визначати пріоритети, стати прикладом для інших, надихати й мотивувати.
Прості, перевірені, цілком практичні кроки навчать, як ефективному лідеру вести кадрову політику, самовдосконалюватися та організовувати власну діяльність, делегувати повноваження й керувати командою, які вирішальні чинники успіху треба враховувати й чому так важливо в бізнесі дотримуватися принципів військової стратегії.
 
Звички на мільйон доларів. Як збільшити свій прибуток
Революційні секрети успіху, що не залишать шансів поразкам та невдачам. Одвічна аксіома про те, що «одним все, а іншим нічого» більше не стосується вас. Бо відтепер ви — власник набору мегауспішних звичок від Брайана Трейсі.
Він знає все про те, як чинять багаті та щасливі люди, які слова вони промовляють та як обирають слушний час для справ. І як наслідок — досягають вдесятеро чи вдвадцятеро більше, ніж пересічна людина без «звичок успіху».
Ця книжка розкриє перед вами ефективні прийоми й поради, які стосуються основ успішності: як ухвалювати ефективні рішення, контролювати свої фінанси, налагоджувати особисті та кар’єрні стосунки, здобути фінансову незалежність та, найголовніше, «вивчити» роль лідера.
Звикайте до успіху, бо успіх — найважливіша звичка.

Додати свій відгук про книгу

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Янголи і демони ...
Дэн Браун

Сьогодні купили