Комплект посібників з англійської мови Дениса Третякова - Денис Третяков: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024077)
kniga.biz.ua

Комплект посібників з англійської мови Дениса Третякова

Код: 2100024077
Купити Комплект посібників з англійської мови Дениса Третякова Денис Третяков
1243 грн
1553 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Денис Третяков
Видавництво Салонний маркетинг
Сторінок 1008
Рік 2023
ISBN 978-617-951-334-3, 978-617-951-335-0
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат А4

Про книгу Комплект посібників з англійської мови Дениса Третякова

У комплект входять книги:
English. The 1st sinking. Англійська мова. Перше занурення
English. The 2st sinking. Англійська мова. Друге занурення
English. The 3d sinking. Англійська мова. Третє занурення

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Посібники, створені Денисом Третьяковим, побудовані за унікальним принципом «свій для своїх», максимально наближеним до ментальності словянського сприйняття вивчення іноземних мов.

Цим вони докорінно і принципово відрізняються від розповсюджених в Україні навчальних посібників (зазвичай Кембриджських та Оксфордських).

Навчання побудоване за принципом «спіралі» – тому ваш базовий рівень володіння англійською мовою може бути будь-яким.

Додати свій відгук про книгу

Відгуки про: Комплект посібників з англійської мови Дениса Третякова

Тетяна Маргієвська 2023-11-28 16:31:20

Я б сказала, це така фундаментальна робота українського автора, який практикує навчання дорослих людей англійської мови. Занурення - ця назва точно відображає, що відбувається. Точно не підійде тим, хто взагалі ніколи не вчив англійську мову. Проте - скарб для тих, хто знає англійську хоча б на рівні А2. Автор, до речі, на своєму сайті з глибокого вивчення англійської мови, пише, що принципово не використовує загальноприйнятну систему оцінювання A1, A2, B1, B2 і так далі. В нього є власна система оцінювання, яка складається з 5 етапів, і він аргументує, чому саме так. Якщо коротко, сенс в аналогії з процесом вивчення рідної мови від народження до дорослого життя. Завдання в тому, щоб людина грамотно розмовляла, я а не "натаскувалась" на тести. Не буду розписувати по кожному посібнику - минулий дописувач достатньо докладно описав. Бажаю по справжньому зануритися в англійську мову!

Дмитро 2023-11-16 17:40:29

Придбав комплект посібників з вивчення англійської мови Дениса Третьякова. Маю рівень A2-B1, займався на курсах, постійно кидав. Вирішив спробувати самостійно. Що можу відмітити. 1. Кожен посібник закриває свої задачі і побудований абсолютно по-іншому. 2. Кожен має свою логіку, структуру і особливості. 3. В першому цікаві описи граматики, як написано в анотації - з урахуванням особливостей сприйняття англійської мови (а я б сказав - несприйняття) носіями слов'янських мов. Цікаво, тому що, знайшов багато того, що мені не пояснювали, ну або я не розумів. Відкрились очі на пасивний залог, на вживання used to, manage to, could, would, особливості використання прямої мови. Багато чого, про що я за роки навчання на курсах навіть і не знав. Цікаві схеми-шпаргалки, які пояснюють граматику. Ніде не зустрічав подібного. Цікаво, як посібник побудований: чітка логіка, методика Спіралі - 3 кола повторювання, але відпрацювання навичок в кожному колі складніше попереднього. Чатинг - розділ, в якому автор якби спілкується зі студентами і відповідає на їх запитання. Знову ж таки - система. 4 студенти, кожен має особливості і рівень володіння англійською. І автор спілкується з ними протягом всіх розділів. 4. Другий посібник абсолютно інший за побудовою. Але є одне спільне - студенти з Першого занурення. Тут глибоко розбираються теми артиклів (біль!), множини, суфіксів та закінчень, прийменники (біль!) тощо. Завдання у форматі "знайти помилки у студентів". Як пише Денис Третьяков: "За наявності досвіду вивчення англійської мови допускається наскрізне проходження посібника. Проте вкрай важливо не переоцінити свої можливості! Як свідчить практика, наявність сертифікатів будь-якого зразка не є прямим відображенням реальних мовних навичок". 5. Третє занурення - це прямо вибух мозку для мене! Дуже цікавий посібник, який розвиває говоріння. Я тільки передивився, не починав з ним працювати. Логіка така, що там головний елемент - це авторські опорні схеми, які дають розуміння (це головне) конкретних граматичних аспектів англійської мови і тренують здатність будувати фрази самостійно. Посібники скоріш за все не підійдуть новачкам. Людям, які хоч трохи займались - підійдуть. Є також посилання на ТГ-канал автора. Власне, все.

Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Намистина мостів ...
Василь Старун
Реквієм для греко-католика ...
Борис Щавурський
Щоденник моєї секретарки ...
Брати Капранови
Таємне джерело ...
Андрій Кокотюха

Книги автора / видавництва

English. The 3d sinking. Англійська ...
Денис Третьяков
English. The 2st sinking. Англійськ ...
Денис Третьяков
English. The 1st sinking. Англійськ ...
Денис Третьяков
English The 2nd sinking. Английский ...
Денис Третьяков
English. The 1st sinking. Английски ...
Денис Третьяков

Сьогодні купили