Комплект "Робота з емоціями" для підлітків - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020543)
kniga.biz.ua

Комплект "Робота з емоціями" для підлітків

Код: 2100020543
Купити Комплект "Робота з емоціями" для підлітків Колектив авторів
1074 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 254
Рік 2022
ISBN 978-617-7966-89-9, 978-617-7966-92-9
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70х100/8 (245х340 мм.)

Про книгу Комплект "Робота з емоціями" для підлітків

У комплект входять книги:
Я відчуваю... Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці
Робота з емоціями. Я відчуваю… Що? 100+ технік

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Я відчуваю... Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці"
Чергова неймовірна книжка інфографіки серії «Чому не вчать у школі».
 
У цій книжці ми зібрали все, що потрібно знати про почуття і як із ними жити. Як зрозуміти, що ти відчуваєш? Це буває складно для кожного з нас. Ще складніше усвідомити, що робити із почуттями. Як ними ділитися? Як будувати взаємини, не ображаючи і не ображаючись? Чи варто показувати злість? Звідки черпати радість і щастя? Що таке любов до себе і як її вирощувати? Короткі візуальні відповіді на найголовніші питання, простою і зрозумілою навіть дитині мовою.
Менше слів — більше сенсу!
 
Успіх в особистій та соціальній сферах життя на 80% визначається рівнем розвитку емоційного, і лише на 20% — рівнем класичного інтелекту. Саме емоційний інтелект перетворює звичайних людей на яскравих, привабливих та харизматичних. «Що ж це таке – емоційний інтелект?» — запитайте ви. Це і емпатія, і адекватна самооцінка, і вміння знаходити спільну мову з оточенням, і багато іншого.
 
Діти, які мають емоційний інтелект, безперечно стають лідерами в будь-яких сферах, вони здатні організувати громадську діяльність, вирішити проблеми, взяти на себе відповідальність і тому в майбутньому з легкістю зможуть досягти будь-яких вершин.
Спеціально для юних бунтарів, сором’язливих, чутливих і всіх-усіх-усіх, кому важливо розвинути емоційний інтелект, ми підготували книжку інфографік «Я відчуваю… Що?», присвятивши її емоціям, які в пубертатний період часто домінують над підлітком і стають каменем спотикання у взаєминах із собою та оточенням. Ми докладно розібрали, як розпізнати їх, прийняти і прожити конструктивно.
 
Одного разу взявши до рук цю книжку, ви не зможете відкласти її і не читати. Вже вдруге ми виконали нездійсненне завдання, помістивши таку широку тему у 108 яскравих сторінок із незабутніми образами, які назавжди залишаться з вашою дитиною.
 
"Робота з емоціями. Я відчуваю… Що? 100+ технік"
Оригінальні авторські завдання і квести у нашому новому тренінгу із саморозвитку «Я відчуваю... Що?» допоможуть вашій дитині розібратися, звідки беруться сором, злість і смуток, страхи і тривоги, заздрість, нудьга та лінощі. Прожити провину й образу, знайти в собі гідність, любов та щастя. Навчать усвідомленості й емоційної стійкості. Прочинять двері у свій внутрішній світ і світ емоцій інших людей.
 
Менше слів — більше практики!
 
Щоб стати щасливою й успішною людиною в майбутньому, дитині необхідно навчитися взаємодіяти з оточенням: встановлювати й підтримувати міжособистісні стосунки, вчасно надавати допомогу й підтримку, вирішувати конфлікти, вміти працювати в команді. Цього можна досягти, лише добре орієнтуючись у своїх почуттях та почуттях інших людей. І — насамперед — використовувати свій емоційний ресурс для досягнення поставлених цілей, особистісного зростання і самореалізації.
 
З книжкою-тренінгом «Я відчуваю… Що? 100+ технік» дитина не тільки дізнається все про емоції, а й зможе відпрацювати та закріпити ці знання і навички на практиці.
Тренінг ґрунтується на нашій книжці-бестселері «Я відчуваю… Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці», другої неймовірної книжки інфографік серії «Чого не вчать у школі». Збірка інфографік охоплює безліч тем, присвячених розвитку емоційного інтелекту, практичну сторону яких дитина зможе опрацювати з книжкою-тренінгом «Я відчуваю… Що? 100+ технік».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Третій вибір Мазепи ...
Дмитро Калинчук
Двічі прокляті. Збірка оповідань ...
Ніл Гейман,Джоан Гарріс,Джо Хілл
Вічність ...
Меггі Стівотер
Цуґаї потойбіччя. Том 2 ...
Хірому Аракава

Книги автора / видавництва

Ви маєте це знати. Світ звірів ...
Коллектив авторов
Український Мультифронтир. Нова схе ...
Сергей Громенко, Коллектив авторов
25 слів або менше. Настільна гра ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили