Комплект "Робота з емоціями" для підлітків - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020543)
kniga.biz.ua

Комплект "Робота з емоціями" для підлітків

Код: 2100020543
Купити Комплект "Робота з емоціями" для підлітків Колектив авторів
969 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво Моноліт-Bizz
Сторінок 254
Рік 2022
ISBN 978-617-7966-89-9, 978-617-7966-92-9
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70х100/8 (245х340 мм.)

Про книгу Комплект "Робота з емоціями" для підлітків

У комплект входять книги:
Я відчуваю... Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці
Робота з емоціями. Я відчуваю… Що? 100+ технік

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Я відчуваю... Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці"
Чергова неймовірна книжка інфографіки серії «Чому не вчать у школі».
 
У цій книжці ми зібрали все, що потрібно знати про почуття і як із ними жити. Як зрозуміти, що ти відчуваєш? Це буває складно для кожного з нас. Ще складніше усвідомити, що робити із почуттями. Як ними ділитися? Як будувати взаємини, не ображаючи і не ображаючись? Чи варто показувати злість? Звідки черпати радість і щастя? Що таке любов до себе і як її вирощувати? Короткі візуальні відповіді на найголовніші питання, простою і зрозумілою навіть дитині мовою.
Менше слів — більше сенсу!
 
Успіх в особистій та соціальній сферах життя на 80% визначається рівнем розвитку емоційного, і лише на 20% — рівнем класичного інтелекту. Саме емоційний інтелект перетворює звичайних людей на яскравих, привабливих та харизматичних. «Що ж це таке – емоційний інтелект?» — запитайте ви. Це і емпатія, і адекватна самооцінка, і вміння знаходити спільну мову з оточенням, і багато іншого.
 
Діти, які мають емоційний інтелект, безперечно стають лідерами в будь-яких сферах, вони здатні організувати громадську діяльність, вирішити проблеми, взяти на себе відповідальність і тому в майбутньому з легкістю зможуть досягти будь-яких вершин.
Спеціально для юних бунтарів, сором’язливих, чутливих і всіх-усіх-усіх, кому важливо розвинути емоційний інтелект, ми підготували книжку інфографік «Я відчуваю… Що?», присвятивши її емоціям, які в пубертатний період часто домінують над підлітком і стають каменем спотикання у взаєминах із собою та оточенням. Ми докладно розібрали, як розпізнати їх, прийняти і прожити конструктивно.
 
Одного разу взявши до рук цю книжку, ви не зможете відкласти її і не читати. Вже вдруге ми виконали нездійсненне завдання, помістивши таку широку тему у 108 яскравих сторінок із незабутніми образами, які назавжди залишаться з вашою дитиною.
 
"Робота з емоціями. Я відчуваю… Що? 100+ технік"
Оригінальні авторські завдання і квести у нашому новому тренінгу із саморозвитку «Я відчуваю... Що?» допоможуть вашій дитині розібратися, звідки беруться сором, злість і смуток, страхи і тривоги, заздрість, нудьга та лінощі. Прожити провину й образу, знайти в собі гідність, любов та щастя. Навчать усвідомленості й емоційної стійкості. Прочинять двері у свій внутрішній світ і світ емоцій інших людей.
 
Менше слів — більше практики!
 
Щоб стати щасливою й успішною людиною в майбутньому, дитині необхідно навчитися взаємодіяти з оточенням: встановлювати й підтримувати міжособистісні стосунки, вчасно надавати допомогу й підтримку, вирішувати конфлікти, вміти працювати в команді. Цього можна досягти, лише добре орієнтуючись у своїх почуттях та почуттях інших людей. І — насамперед — використовувати свій емоційний ресурс для досягнення поставлених цілей, особистісного зростання і самореалізації.
 
З книжкою-тренінгом «Я відчуваю… Що? 100+ технік» дитина не тільки дізнається все про емоції, а й зможе відпрацювати та закріпити ці знання і навички на практиці.
Тренінг ґрунтується на нашій книжці-бестселері «Я відчуваю… Що? Книжка-гід з емоційного інтелекту в інфографіці», другої неймовірної книжки інфографік серії «Чого не вчать у школі». Збірка інфографік охоплює безліч тем, присвячених розвитку емоційного інтелекту, практичну сторону яких дитина зможе опрацювати з книжкою-тренінгом «Я відчуваю… Що? 100+ технік».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Чорне море й синій кит ...
Оксана Кротюк
Справи Шерлока Голмса ...
Артур Конан Дойл
Гадство Закудатство ...
Павло Белянський
The Jungle Book ...
Редьярд Кіплінг
Фантомна зона ...
Джюнджі Іто

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Найкращі народні казки ...
Коллектив авторов
Parasol. Соціальний арт-проект ...
Коллектив авторов
My Smash Book 18 (український) ...
Коллектив авторов
Art of Asia and the Islamic World ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили