Листи через море - Женев’єв Ґрем: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024101)
kniga.biz.ua

Листи через море

Letters Across the Sea

Код: 2100024101
Купити Листи через море Женев’єв Ґрем
409 грн
480 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Женев’єв Ґрем
Видавництво Книголав
Сторінок 408
Рік 2023
ISBN 978-617-8286-32-3
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Листи через море

1933 рік.
 
Вісімнадцятирічна Моллі Раян мріє стати журналісткою, але натомість погоджується на будь-яку роботу, аби допомогти своїй родині пережити часи Великої депресії. Єдиною радістю в її житті є перегляд бейсболу зі своєю найкращою подругою Ханною і таємна закоханість у старшого брата Ханни — Макса, яка потім переросте у взаємну. 
 
Проте Канаду все швидше накриває велетенська хвиля антисемітизму, підживлювальна з-за океану гітлерівською пропагандою. За десяток років, коли увесь світ втягнуто в Другу світову війну, канадські солдати — і євреї, і протестанти, вже пліч-о-пліч протистоять Німеччині, Японії та іншим державам-загарбницям. Канадці виявляють гідність і на полі бою, і в японському полоні з його жахливими тортурами, і після повернення додому, коли їм, скаліченим ветеранам, доводиться проходити складний шлях адаптації до мирного життя. Моллі та Макс опиняються в центрі подій. 
 
Через шість років Велика депресія вщухла, але на горизонті — нова війна… 
 
Сусіди й друзі дитинства, вони належать до різних світів — єврейського та протестантського. Закохані опиняються в епіцентрі подій, які мають руйнівні наслідки для їхніх сімей і надовго їх розлучають. 
 
Поки від нього надходять листи з-за кордону, Моллі змушена зіткнутися з тим, що сталося багато років тому, але чи не пізно виправити ситуацію? 
 
Від розпачливих вулиць Торонто до охоплених боями берегів Гонконгу — це прониклива історія про невинну дружбу, яка переростає в заборонене кохання, про тяжкі випробування та нездоланну силу у найтемніші часи. 
 
Про авторку 
Женев’єв Грем — канадська письменниця, авторка низки історичних романів, більшість з яких є бестселерами за версією USA TODAY, Globe & Mail і Toronto Star. Зокрема, найвідоміший її роман «Дім для небажаних дітей» (The Forgotten Home Child) одразу після появи став безумовним хітом, посів четверте місце серед продажів 2020 року й був обраний для екранізації на телебаченні. Письменницький хист Женев’єв проявився, коли їй минуло сорок років і коли вона переїхала до канадської провінції Нова Шотландія, де й закохалася в історію, вплетену в кожен куточок цього краю. Давнє захоплення історичною белетристикою спонукало жінку до глибокого дослідження маловідомих сторінок історії Нової Шотландії, а згодом — і решти Канади. Вона пристрасно вдихає життя в минуле своєї країни через історії про кохання та пригоди. Нині Женев’єв із сім’єю живе в Альберті й далі пише свої твори. «Листи через море» — перший роман письменниці, перекладений українською мовою.
 
pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Якби він був зі мною ...
Лора Новлін
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колін Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженніфер Арментраут
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженніфер Арментраут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колін Гувер
Кров і попіл. Королівство плоті й в ...
Дженніфер Арментраут

Книги автора / видавництва

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванский
Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Хочу знати! Як це відбувається? ...
Софи де Мюлленхейм

Сьогодні купили