Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя (тверда обкладинка) - Стівен Котлер, Пітер Діамандіс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017505)
kniga.biz.ua

Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя (тверда обкладинка)

The Future Is Faster Than You Think: How Converging Technologies Are Transforming Business, Industries, and Our Lives

Код: 2100017505
Купити Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя (тверда обкладинка) Стівен Котлер, Пітер Діамандіс
399 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Стівен Котлер, Пітер Діамандіс
Видавництво Лабораторія
Сторінок 320
Рік 2021
ISBN 978-617-7965-65-6
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

Про книгу Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя (тверда обкладинка)

Ніколи ще наука і технології не розвивалися такими стрімкими темпами, як сьогодні. Штучний інтелект, віртуальна реальність, криптовалюти, роботи, цифрова біологія, вживлення чипів — все це здобутки наукового прогресу, які є реальними вже сьогодні.
 
А протягом наступних 10 років ми досягнемо ще більшого технологічного прориву та ще більше накопичимо багатства, — в цьому впевнені автори цієї книжки. У ній вони виклали основні прогнози на майбутнє, яке точно зміниться за цей час до невпізнаваності.
 
Як і що ми будемо їсти, як будемо робити покупки, розважатись, навчатись, лікуватись, заробляти гроші? Як на наше повсякденне, особисте і професійне життя вплине розвиток штучного інтелекту? Та чи будемо ми врешті жити довше 100 років?
 
Про авторів:
Пітер Діамандіс — інженер, лікар і підприємець, засновник і голова X Prize Foundation, співзасновник і виконавчий голова Університету Сингулярності та співавтор бестселерів The New York Times.
 
Стівен Котлер — американський автор, журналіст та підприємець. Пише статті для The New York Times Magazine, LA Times, Wired, Time, GQ, Discover, Popular Science, National Geographic Adventure та багато інших.
 
Чим хороша ця книжка:
♦ Автори уже багато років досліджують сучасні технології та їхній розвиток, а разом із ним — трансформації, що приносить із собою прогрес. Їм вдалося викласти усі свої знання та прогнози про найближче майбутнє у цій книжці.
♦ У ній розказано, як зміняться основні сфери нашого життя за наступні 10 років, зокрема, транспорт і пересування, роздрібна торгівля, реклама, освіта, охорона здоров’я, розваги, їжа та фінанси.

Цитати з книжки
Про майбутнє біоніки
Ще одна цікава пара — 3D-принтери й біотехнології. Перший протез, створений за допомогою такого принтера, з'явився у 2010 році. Сьогодні лікарні штампують їх солідними партіями. 
 
У 2018 одна йорданська лікарня презентувала програму, що може спроєктувати та надрукувати протез кінцівки за 24 години і дешевше, ніж за 20 доларів. Водночас, оскільки 3D-принтери можуть друкувати електроніку, компанії на зразок Unlimited Tomorrow і Open Bionics пропонують свої високофункціональні біонічні протези за небіонічними цінами. Незабаром заміна людських органів стане не складнішою за заміну автозапчастин. Ще у 2002 році вчені Університету Вейк Форест за допомогою 3D-принтера створили тканину нирки, що може фільтрувати кров і продукувати сечу. У 2010 дослідницька компанія Organovo створила першу кровоносну судину. Сьогодні компанія під назвою Prellis Biologics рекордними темпами друкує капіляри, а Iviva Medical також займається нирками. Очікується, що створені на 3D-принтері органи з’являться на ринку до 2023 року.
 
Про майбутнє медицини
Що нам дасть швидша й дешевша розшифровка геному? Це докорінно змінить обличчя медицини. Уявіть, що ми маємо кілька способів «полагодити» клітину. Генна терапія замінює дефективні чи відсутні елементи днк, техніки редагування геному на зразок crispr-Cas9 дають змогу «відремонтувати» днк всередині клітини, а лікування стовбуровими клітинами дозволяє цю клітину повністю замінити. Завдяки швидшій розшифровці геному ці технології виходять на медичний ринок.
 
Про віртуальну реальність та штучний інтелект в індустрії розваг
Голографічна палуба вперше з’явилася в серіалі «Зоряний шлях: нове покоління». Вона генерує голограми, що відображають будь-які побажання користувачів, створює середовище, яке неможливо відрізнити від реальності. Урбах був одержимий цією ідеєю і зрештою вирішив створити справжню голографічну палубу.
 
Голографічна палуба Урбаха — це наступний гігантський крок уперед. Ультразвук створюватиме ілюзію дотику без використання спеціальних рукавиць. Штучний інтелект розпізнаватиме емоції, а оточення, яке він створюватиме, буде абсолютно інтерактивним. Таким чином, три основні зміни в індустрії розваг об’єднаються в одній забаві.

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя (тверда обкладинка)

Частина І. Сила злиття
Розділ 1. Конвергенція 
Розділ 2. Стрибок до швидкості світла
Розділ 3. Турбоприскорення
Розділ 4. Прискорення прискорення
 
Частина II. Переродження всього
Розділ 5. Майбутнє шопінгу 
Розділ 6. Майбутнє реклами
Розділ 7. Майбутнє розваг
Розділ 8. Майбутнє освіти 
Розділ 9. Майбутнє медицини
Розділ 10. Майбутнє довголіття 
Розділ 11. Майбутнє страхування, фінансів і нерухомості
Розділ 12. Майбутнє їжі 
 
Частина III. Швидше майбутнє
Розділ 13. Загрози та рішення
Розділ 14. П’ять великих міграцій
 
Післямова
Подяки
Примітки 
Про авторів 


Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Майбутнє ближче, ніж здається. Як т ...
Стивен Котлер, Питер Диамандис
Страшне добро ...
Джо Браунинг Ро
Галактика Ґутенберга ...
Маршалл Маклюен
Краще не буває. Нейробіологія відчу ...
Норман Фарб, Зиндел Сигал

Сьогодні купили