Що за фігня? або мистецтво критичного мислення - Джон В. Петрочеллі: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020897)
kniga.biz.ua

Що за фігня? або мистецтво критичного мислення (Передзамовлення)

The Life-Changing Science of Detecting Bullshit

Код: 2100020897
Купити Що за фігня? або мистецтво критичного мислення Джон В. Петрочеллі
371 грн
390 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джон В. Петрочеллі
Видавництво Наш Формат
Рік 2024
ISBN 978-617-8277-45-1
Обкладинка невідомо
Мова Українська

Про книгу Що за фігня? або мистецтво критичного мислення

Маячня є основою забрудненого мислення та поганих рішень, що призводить до наслідків для здоров’я, фінансових втрат, юридичних наслідків, розриву стосунків, а також втрати часу та ресурсів.

Незалежно від того, наскільки розумними ми вважаємо себе, ми всі схильні до дурниці — і ми всі беремо участь у цьому. Хоча ми можемо відкинути це як нешкідливі маркетингові продажі або як жартівливі, прикрашені заяви, насправді це набагато небезпечніше та підступніше. Ось як Берні Медофф успішно обдурив найдосвідченіших фінансових експертів на мільярди доларів за допомогою своєї схеми Понці. Ось як протоколи Великого стрибка Мао Цзедуна призвели до смерті 36 мільйонів людей від голоду. Представлена як істина авторитетними особами та авторитетними експертами, маячня виглядає законною, і ми приймаємо їхні слова як євангелію. Якщо ми не ставимо під сумнів інформацію, яку ми отримуємо від дурних художників, щоб підтвердити їхні думки та теорії, ми дозволимо цій брехні вкоренитися в наших спогадах та переконаннях. Ці помилкові дані впливають на наші можливості приймати рішення, іноді призводячи до сумних життєвих виборів.

Але з невеликою дозою скепсису та відданістю пошуку правди ви можете розвинути своє критичне мислення та навички наукового міркування, щоб оцінювати інформацію та відокремлювати факти від вигадки. У книзі, експериментальний соціальний психолог Джон В. Петрочеллі надає безцінні стратегії не тільки для того, щоб розпізнати і захистити себе від повсякденної маячні, але й визнати власну нестачу знань про предмети та уникати дурниці лише заради суспільного конформізму. .

З реальними прикладами людей, які розбираються в дурниці, які працюють у індустрії вживаних автомобілів, нерухомості, вина та алмазів, автор викриває попереджувальні знаки червоного прапора, які можна знайти в анекдотах, емоційній мові та модних словах, які використовують дурниці, які переконують нас. рішення. Використовуючи його захисну тактику критичного мислення проти тих, кого мотивує прибуток, ми також навчимося зупинити токсичну дезінформацію, яка поширюється від впливових людей у соціальних мережах, фейкових новин та дописів, які пронизують нашу культуру, і закликають дурниці щоразу, коли ми це бачимо.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук
Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр

Сьогодні купили