kniga.biz.ua

Зараз краще

Now is Better

Код: 2100027863
Купити Зараз краще Стефан Загмайстер
750 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 10 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Стефан Загмайстер
Видавництво ArtHuss
Сторінок 264
Рік 2024
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

Про книгу Зараз краще

Ця книжка — своєрідний огляд мистецько-просвітницького проєкту Стефана Заґмайстера, у межах якого він презентує реальні дані щодо розвитку нашої цивілізації останніх десятиліть і століть за допомогою деконструкції й переосмислення витворів мистецтва минулого. 
 
Ці роботи в супроводі авторських коментарів і роздумів мають цілком благородну мету: створити противагу негативу, який поширюють медіа задля привернення уваги публіки, і наголосити, що попри всі лиха й страждання людство рік за роком неухильно рухається до довшого, здоровішого і щасливішого життя.
 
Ось як декларує свій намір сам Стефан Заґмайстер:
«Якщо подивитися на розвиток людства в довгостроковій перспективі, більшість аспектів нашого життя значно покращилися. Менше людей голодують, менше людей гинуть на війнах або внаслідок стихійних лих, і більше людей, ніж будь-коли раніше, мешкають у демократичних країнах, а до того ж живуть набагато довше.Двісті років тому дев’ять із десяти людей не вміли ні читати, ні писати, зараз таких лише один із десяти.Багато що рухається в правильному напрямі, хоча вже багато років ЗМІ кажуть нам прямо протилежне. На момент публікації ми все ще відновлюємося після глобальної пандемії, за рогом підстерігає мавп’яча віспа, у Європі вирує війна, і багато країн потерпають від негативних наслідків кліматичних змін. У нас більше шансів знайти вирішення цих проблем із позиції визнання попередніх успіхів, ніж із позиції приреченості та похмурості.Я дизайнер. Мою роботу можна описати як дослідження складних предметів, вибір основних напрямів і перетворення їх на щось зрозуміле для широкого загалу. І я спробую».

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Скарби України. Культурна спадщина ...
Андрей Курков, Коллектив авторов
Кросівкова манія ...
Александре Пауэльс

Сьогодні купили