kniga.biz.ua

45 основних технік психологічного консультування

Код: 2100027400
Купити 45 основних технік психологічного консультування Бредлі Т. Ерфорд
900 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 3 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Бредлі Т. Ерфорд
Видавництво Науковий світ
Сторінок 590
Рік 2024
ISBN 978-617-550-128-3
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу 45 основних технік психологічного консультування

Книга «45 основних технік психологічного консультування» за авторством Бредлі Т. Ерфорда підготує читача до застосування теоретичних навичок під час консультування. Для кожної техніки автор надає її теоретичні витоки, вказівки щодо її впровадження та пропонує можливості для застосування. Стенограми сесій, клінічні випадки, мультикультурні аспекти та дослідження, що ґрунтуються на результатах, демонструють реальне застосування описаних методів у практиці консультування. Цей зручний посібник із основними техніками та навичками проведення консультацій надає терапевту практичну допомогу в роботі з клієнтами з будь-якого походження заради позитивних змін в їхньому житті. Видання містить додаткові глави про медитацію усвідомленості, призначення домашніх завдань, теорію наративу, консультування на основі сильних сторін клієнта й захист його інтересів.
 
Книга являє собою стислий і тим не менш докладний підручник, призначений для підготовлення студентів до практичної роботи на основі загального розуміння технік психологічного консультування. Опис кожної техніки починається з викладу її теоретичних засад, далі подано покрокове керівництво з її реалізації, котре завершується описом можливого застосування техніки. Реальне введення технік у практику психологічного консультування ілюстроване фрагментами стенограм сесій, прикладами, описами мультикультурних аспектів та аналізом досліджень ефективності технік.
 
Про автора:
Бредлі Т. Ерфорд — доктор філософії, висококваліфікований психолог, у минулому президент Американської асоціації консультування й професор університету Лойоли в Балтіморі, шт. Меріленд, США. Він є автором і редактором понад 30-и книжок. Дослідницька спеціалізація Ерфорда пов'язана, здебільшого, з розробленням і технічним аналізом психоосвітніх тестів та дослідженням їхніх результатів, що відзначилося публікацією понад 60 статей у рецензованих журналах, понад 100 глав у книжках та 15 психологічних тестів. За досягнуті успіхи він отримав чимало професійних нагород і премій.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванський
Полон ...
Валерія «Нава» Суботіна
Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський

Книги автора / видавництва

Когнітивно-поведінкова терапія для ...
Джеймс Меннинг, Никола Риджуэй
Програміст-прагматик. Друге ювілейн ...
Дэвид Томас, Энди Хант
Схема-терапія у лікуванні розладів ...
Сьюзан Симпсон, Эвелин Смит
Терапія ПТСР для жінок: як визначит ...
Вирджиния Круз, Кэти Салидас
Когнітивно-поведінкова терапія для ...
Саймон Рего, Сара Фейдер

Сьогодні купили