Бобот. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026109)
kniga.biz.ua

Бобот. Настільна гра

Код: 2100026109
Купити Бобот. Настільна гра Колектив авторів
760 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Сторінок 142
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Бобот. Настільна гра

У кооперативній грі «Бобот» тобі доведеться зіткнутися з різними викликами та небезпеками, щоб знайти спосіб зупинити іншопланетних гостей та зберегти енергію Всесвіту. Ти зможеш використовувати навички та кмітливість героїв, щоб подолати труднощі та здобути перемогу. Встигни відремонтувати Енергетичну станцію до того, як сонячна буря знищить Землю!

У настільній пригодницькій грі «Бобот» ти з друзями та родиною зможеш взяти на себе роли героїв, які готові відчайдушно боротися за порятунок планети від інопланетних загарбників. Ці істоти, Сміттярі, вже знищили свою планету, і збираються зробити теж із Землею. Для цього вони прагнуть відключити енергетичний щит, який захищає нашу батьківщину від надто сильних спалахів на Сонці.

Разом із 12-річним сміливцем Владом та його друзями тобі належить захистити Землю. Але не бійся, ви не одні протистоятимете інопланетній загрозі. Утримати енергетичний щит над планетою вам обовязково допоможе провідник енергії світла Бобот, який виглядає як трансформаторна будка.

«Бобот» – це пригодницька кооперативна сімейна гра для 2-4 учасників, які готові спільно протистояти всім труднощам. Основна мета гри – це відремонтувати Енергетичну станцію та за допомогою її створити над планетою захисний щит. Але для цього вимагатиме знайти потрібні ресурси та заручитися допомогою Бобота.

У грі 8 різних сценаріїв, які відрізняються за своєю тривалістю та умовами. Перед початком партії тобі доведеться вибрати один з них і слідуючи опису розмістити на столі ігрові компоненти, також обравши рівень складності.

На ігровому полі є кілька локацій. Пересуваючи між ними фішку свого персонажа, тобі доведеться збирати ресурси й потрапляти в різні пригоди, проходячи перевірки своїх умінь.

Ресурси у грі - це 4 види енергії (атомна, теплова, гідроелектрична та альтернативна) та 3 види запчастин (Високовольтні ізолятори, Силові конектори та Силові кабелі). Вони необхідні для виконання умов сценарію, придбання карт спорядження, а також для різних одноразових бонусів, наприклад перекидання кубика або збільшення на ньому результату.

Гравці ходять по черзі, щоразу виконуючи послідовність із трьох фаз:

Рух. Ти можеш залишитись на місці або перемістити фішку свого персонажа на сусідню локацію.Герої розпочинають свою партію на локації «Дрезина», з якої можуть перейти на будь-які сусідні території: в Контейнерний Парк, Табір, Поле та Звалище. Крім того, у цю фазу ти з друзями можеш готуватися до дій, застосовуючи карти спорядження для своїх героїв та обмінюючись жетонами ресурсів.

Дія. У локаціях можна потягнути карту з колоди та спробувати пройти перевірку, щоб знайти нові ресурси. Для цього тобі потрібно кинути кубик, результат на якому вкаже успішність твоєї дії. Кожен герой у грі має свої сильні та слабкі сторони, кидаючи відповідний кубик перевірки. Зазвичай карти пропонують два варіанти вирішення завдання і тобі завжди вдасться вибрати характеристику, з якою у твого персонажа більше шансів зробити вдалий кидок. У грі також є дві особливі локації: Дрезина та Стація. На Станції ти можеш витратити ресурси, необхідні для її ремонту. У свій хід ти можеш залишити там будь-яку кількість ресурсів одного типу.А на локації Дрезина ти отримуєш бонуси в залежності від значення, що випало на кубику. І це не лише ресурси! Саме тут можна отримати можливість додаткового ходу або жетони запчастин, які дозволяють додавати +1 до результатів кидків будь-якого кубика.

Нові події. Обовязково потягни карту нової події та прочитай вголос. Ці карти допоможуть тобі з друзями дізнатися, що роблять ваші вороги – Сміттярі. Зазвичай вони спробують атакувати Енергетичну станцію чи просуваються до неї ближче. Крім того, після цього тобі потрібно також пересунути маркер часу, який наближає кінець усієї партії.

Як тільки ти з друзями завершиш ремонт Енергетичної станції, ви одразу перемагаєте. У випадку, якщо ви не встигнете завершити ремонт до того, як маркер часу досягне нульової позначки - партія завершиться спільним програшем всіх учасників.
 





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Тіто. Вічний партизан ...
Марі-Яніна Каліч
Дівчинка на ім’я Віллоу ...
Забіне Больман
Історичні хроніки ...
Вільям Шекспір
Розмальовка Pusheen ...
Клер Белтон

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сьогодні купили