Чужий 3 - Вільям Гібсон, Джонні Крістмас, Тамра Бонвіллен: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100013491)
kniga.biz.ua

Чужий 3

Alien 3

Код: 2100013491
Купити Чужий 3 Вільям Гібсон, Джонні Крістмас, Тамра Бонвіллен
400 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Вільям Гібсон, Джонні Крістмас, Тамра Бонвіллен
Видавництво Видавництво
Сторінок 136
Рік 2020
ISBN 978-617-7818-15-0
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

Про книгу Чужий 3

Натхненний Холодною війною, Ґібсон наповнив світ Чужого новими барвами, політичними інтригами, несподіваними експериментами і, звісно, лишив достатньо простору для хтонічного жаху.
 
Одразу після подій фільму «Чужі», космічний корабель «Сулако» із замороженими тілами Ріплі, Гікса, Ньюта й Бішопа перехоплений Союзом Прогресивних Народів. Але силам СПН невідомо, що на борту є ще один смертоносний пасажир. Бажання двох урядових титанів розробити найпотужнішу зброю масового ураження, перетворить цей світ на хаос.
 
Ґібсон узяв наявні у франшизі елементи бодігорору і підніс їх до невимовно жахаючих масштабів. Чужим надали нові терени для дій, а Ґібсон органічно розвинув світ серії без надміру пояснень чи метафоризації Холодної війни. — Vulture
 
Переклад з англійської Нати Гриценко, редактура Ольги Любарської, коректура Ірини Ніколайчук, верстка та літерація Катерини Базарової та Ігоря Дунця.
 
Про авторів:
Вільям Ґібсон – канадський письменник-фантаст, есеїст та публіцист американського походження, вважається засновником кіберпанку, піджанру наукової фантастики. Його ранні роботи були похмурими прогнозами на ближче майбутнє людства. В них досліджувались впливи технологій, кібернетики і комп’ютерних мереж на людей. Ґібсон також увів термін «кіберпростір» в своєму оповіданні «Burning Chrome» (1982), а потім популяризував поняття в гучному дебютному романі «Нейромант» (1984). Його трилогія «Кіберпростір» («Нейромант», «Занулення», «Mona Lisa Overdrive») привернула увагу мільйонів читачів.
 
Канадський письменник і художник коміксів Джонні Крістмас відомий своєю авторською мальісторією FIREBUG, а також є співавтором і художником серій Image Comics SHELTERED та PISCES. Як художник, працював із Dark Horse Comics, Valiant Entertainment, BOOM! Studios та Black Mask Studios.
 
Тамра Бонвіллен – колористка, знана за своєю роботою з Image comics, Marvel, DC, Dark Horse, та кількох інших. Мешкає в США.


pdf Сторінки з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Якби він був зі мною ...
Лора Новлін
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колін Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженніфер Арментраут
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженніфер Арментраут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колін Гувер

Книги автора / видавництва

Віртуальне світло ...
Уильям Гибсон
Милий морок ...
Фабьен Вельманн
Пантера ...
Брехт Ивэнс
Кіндерланд ...
Мавил
Цієї зими ...
Элис Осман

Сьогодні купили